Dag 07 – Framtiden
Publicerat den

Åh, jag älskar att tänka på framtiden. Jag har sådana drömmar så det är inte klokt!
Först och främst så vill jag bo i ett hus! Inte i en lägenhet utan trädgård, absolut inte. Hus ska det vara, med en trädgård och ett stall där jag kan ha mina hästar. Huset ska inte ligga alltför lång bort från stan för jag vill kunna åka och handla utan att det ska ta hela dagen. Max en halvmil! Fast hittar jag mitt drömhus och att det nu skulle råka ligga 1,5 mil från stan, ja då skiter det ju sig! Djur vill jag ha, massvis! Kaniner, gärna hund, katter och som sagt - hästar! Har en plan för att ha minst 10 kaniner och bygga fina burar och hagar åt dem. Föda upp vill jag inte eftersom jag tycker att det finns tillräckligt. Men däremot vill jag gärna ta emot kaniner som folk inte längre vill/kan ha. Alla förtjänar ett bra liv. :}

Om man går in på barnfrågan så vill jag ha minst 2 barn. Känner jag just nu i alla fall.. 3 går också bra men 4 skulle nästan vara bättre! Det är så mysigt med de som har många syskon, för de tar hand om varandra så väl. Det är fint tycker jag! Det enda negativa med att ha 4 barn är väl i så fall att en vanlig bil inte räcker till, utan att man då får köra på någon minibussvariant, haha.

Mitt drömyrke just för tillfället är barnmorska. Jag vill satsa på en sådan utbildning och sedan jobba på antingen förlossningen eller på mvc/bvc! För att bli barnmorska så krävs det först att man utbildar sig till sjuksköterska, och den utbildningen ligger på 3 år. Efter det kan man välja att vidareutbilda sig till barnmorska, och då är det 1,5 år. Örs, då kommer jag vara över 25 år när jag är färdig. Men varför hakar jag upp mig så mycket på åldern för? 25 är ju ingen ålder heller! Jag kommer ändå att behöva jobba 40 år innan jag går i pension, haha.

Den framtid som ligger mig allra närmast just nu är ju mitt körkort! Jag vill och jag ska ta körkort i år. Innan sommaren. Jag SKA!

Min innan min framtidsdröm kan gå i uppfyllelse så kommer jag antagligen bo någon annanstans först, och jobba lite innan jag pluggar vidare. Dessutom ska jag ju läsa in ämnen så att jag får ett fullständigt gymnasiebetyg.






 Mirre en dalkulla bakom linsen

jag tycker man ska ha drömmar och man kommr säkert uppfylla dem till viss del, alla slår ju såklart inte in, men är man envis så brukar det gå vägen det mesta =D



kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Johan <3

2barn.. 3barn... 4barn? ;-) ... ahaja =)



URL:





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?