SÅ stressad
Publicerat den

Okej, klockan är mycket och jag känner mig så jäkla stressad. Men samtidigt är jag inne i en sådan underbar period i livet just nu att jag ändå måste skriva av mig lite för att föreviga det här! Dock finns det både bra och dåliga nyheter.. Om vi börjar med de dåliga: vi fick åka in till akuten med Julia i går. Stackarn hade {och har fortfarande} utslag över hela överkroppen, ansiktet, öronen, ögonen och rumpan. Helt rött är det och de verkar göra både ont och klia. Önskar så att det kunde vara jag som var sjuk istället, så jobbigt att se henne ha ont!! Hur som helst så blev det riktigt illa igårkväll då hon verkligen inte kunde sova eftersom det gjorde ont att ligga ner. Dessutom var hon svullen i munnen {enligt mamma. Det hemska var att jag inte var hemma igårkväll eftersom jag höll på att flytta och bar grejer fram och tillbaka. När det var som värst med Julia så befann jag mig 2 mil utanför stan!}. Hur som helst så ringde mamma och pappa {de var barnvakter} till akuten och de åkte in med en gång. Jag hoppade in i bilen i Värsås eftersom det ligger på vägen till sjukhuset. Det var ju verkligen tur, trots allt! :}

Väl inne på sjukhuset så får vi komma in i "isoleringen" eftersom de inte vet vad det är för utslag Julia har. Det går tydligen mycket scharlakansfeber nu och man vill ju inte smitta några andra. Vi behövde inte alls vänta länge utan läkare och sköterskor kom och gick hela tiden. Stackars Julia var livrädd och kramade både mig och mamma hårt och länge. Trött var hon också, men inte kunde hon sova. Efter lite kännande & klämmande, febertagning, vägning osv. så konstaterades det att utslagen nog i alla fall beror på den där jäkla sprutan mot MPR som hon fick för snart 2 veckor sedan. Dock är det en väldigt stark reaktion, men utslagen skulle försvinna efter ett par dagar. Hon fick ipren och tavegyl, och den där tavegylen verkar göra susen. Det är en medicin som hjälper mot klåda! Jag gav henne det i morse och hon har inte kliat sig under hela dagen. Dock får man ge den med våld, för den är inget god.. Men, det var ingen fara med henne och hon skulle snart bli fri från de där dumma utslagen, skönt!

Nu till lite trevligare saker!
Som jag skrev i går så fick jag lägenhetsnycklarna i går och i dag har det grejats ordentligt! Köksbordet är på plats, blev så himla bra! Ett stort och rymligt kök trots allt! Soffan står på plats, soffbordet likaså. Lampan är ihopmonterad, nu ska den bara fästas och kunna lysa också. ;} Sängen är ihopsatt och även ena sängbordet. Som jag kämpade med det där jäkla sängbordet - och misslyckades! HAHA! Så jälva pinsamt. Satte en träbitsjävel fel, och min fina man fick ta isär skiten och göra om det. Inte hela, som tur var, men lite av det. Även solen har sina fläckar, hehehe..

I morgon ska mamma sitta barnvakt åt min lilla prinsessa så att vi kan fortsätta greja. Då är det hennes rum som ska bli färdigt är det tänkt. Gardiner ska sys och hängas upp, säng och skötbord ska in, mattor ska på plats och garderoberna ska fyllas. Som tur är så har jag redan lagt in nästan alla hennes kläder. Jäklar vad mycket det är! Gardiner ska även upp i våras sovrum, och jag har lånat en badrumsmatta samt en köksmatta som vi kan ha sålänge. Blir ju så förbaskat dyrt om man ska köpa allting nytt nu. Särskilt i juletider. Åååååh, jag har inte köpt en enda julklapp.

Känner mig väldigt stressad, men samtidigt gillar jag det.
Har precis betalat diverse räkningar vilket gjorde att mitt konto som innehöll ett femsiffrigt belopp numera bara har ett fyrsiffrigt sådant. Damn! Men jag ska nog klara mig ändå!

Näe, nu är det pluggdags! Franska och psykologi..
Puss och kram!



Med lägenhet!!
Publicerat den

Tack för era kommentarer angående dagis! Jag ringde faktiskt till den ansvariga för dagis här i Hjo och fick veta vilka dagis det stod emellan.. Dock hängde det på några föräldrar som fortfarande inte hade skickat in vad de skulle välja. Men det var hyfsat bra dagis det stod emellan, det kommer nog att bli bra!

På tal om något helt annat så fick jag och Julia{och David såklart, men han är i skolan.} nycklarna till lägenheten i dag! Vid 10.00 närmare bestämt. Vilken känsla! Äntligen har vi något eget! Har faktiskt redan varit där med ett gäng kartonger och kassar. ;} Kommer bli så himla bra sen. En rymlig lägenhet är det faktiskt, och det var inte lika fula tapeter som jag mindes det som! Julia har lite blandade åsikter om det, läskigt med något helt nytt ju! Och inga möbler var det heller vilket gjorde att det ekade som fan! Men det ska det bli ändring på! Jag vet vad dagen/kvällen har att erbjuda om man säger så..

Just nu sover Julia i sin säng. Hela hennes kropp är fylld av röda utslag och de verkar vara lite obehagliga. Inte roligt när hon har ont. :( Men nu ska jag sätta igång att packa ner fler saker i kartonger, medan hon förhoppningsvis sover sig frisk! :}

puss och kram!



Söndagsprat
Publicerat den

Nämeeen nu hinner jag ju skriva ett inlägg här :}

I dag är det söndag. Den sista söndagen som jag bor hemma hos mina föräldrar. Wow. Jag har bott här sedan våren -96 men nu är det alltså dags att lämna den trygga vrån. Ut för att försöka fixa mig ett eget liv tillsammans med min lilla familj, J och D. ♥ Har precis fixat mig en tavla som ska upp i vårt hem sen, men bara för att jag blev bönhörd angående vilket typsnitt jag skulle använda mig av så fungerar inte skrivarfanskapet.. -_- Surt! Men, jag kan säkert fixa några nya färgpatroner så att pappret kommer ut och kan ramas in! Som den "jude" jag är (haha) så vägrar jag betala flera hundra spänn för något som jag kan göra (nästan) lika bra själv och sätta upp på väggen. Lite photoshop bara - då fixar sig det mesta!

Min lilla goding har fortfarande lite feber. Dock inte lika hög som i går och förrgår vilket känns bra. Då är hon äntligen på bättringsvägen. Fast jag vet ju varför hon är sjuk, så det är ingen större fara. Jäkla spruta.. Men det känns ändå bra att hon får sprutorna så att hon slipper allvarliga sjukdomar senare i livet. Vaccinerar ni era barn? Eller är ni skeptiska till det? Själv vaccinerade jag mig inte mot svininfluensan. Av den anledningen att jag var gravid och inte ville föra in massa konstiga ämnen i min kropp. Det är jag väldigt glad för nu i efterhand. Dessutom tycker jag att det var läskigt eftersom det vaccinet fixades fram på typ, en timme? Näe, kanske inte, men snabbt gick det i alla fall! Och sjuk blev jag inte heller, helt fantastiskt!

Julia tog sig ett bad förut. Det var nog skönt. Hon älskar verkligen att bada. Ibland brukar jag filma det också eftersom hon även älskar att se sig själv på film. Jag vet inte om jag har nämnt det innan, men vi sitter som klistrade framför våra mobiltelefoner dagarna i ända. Julia ska titta på film efter film, om och om igen. Får hon inte göra det så rasar hennes värld sönder & samman. Haha. ♥ Tillbaka till badandet. Jag köpte ett balsam till henne nu i veckan eftersom hennes hår är så flygigt. Har hittills använt mig av Barnängens schampoo och balsam i ett, men nu köpte jag Bamses balsam på Konsum. Jag tror att det fungerar faktiskt, håret låg mer stilla efteråt. Dock tycker hon att det är obehagligt när man ska skölja ur håret. Det rinner ju hemskt nerför ansiktet! Jag brukar säga åt henne att titta upp i taket medan jag sköljer, men det är hyfsat lönlöst eftersom hon tittar upp i ungefär 1 sekund och det hinner jag inte mycket på. Fast det står ju faktiskt på flaskorna att det är milda grejer och att det inte ska klia i ögonen..

Nu på tal om något annat som jag går och är nervös över. Dagisbeskedet! Jag sökte dagisplats åt henne i maj/juni i år, och ville att hon skulle börja den 1 februari 2012. Nu till det jobbiga; när får jag reda på var/när/hur/varför? Hatar att inte veta!! Liksom, vad kommer det att kosta? ;O Beror såklart på hur mycket hon kommer att vara där, men det vet jag ju inte heller. Näe, jag hoppas att jag får brev om det nu i veckan!




Skitsnack
Publicerat den

Tjena på er :}

Örs vilken kass uppdatering, men jag lever och står i ändå. Har precis skickat in en uppgift i franskan och det kan jag säga er att det är tamejfan inte en enkel kurs det! Har redan lite panik och övervägde starkt tidigare i dag att avsluta kursen och påbörja en annan. {Sån är jag. Minsta hinder och jag ger upp direkt. Gillar inte svåra saker.} MEN, sen tog jag mig i kragen {om jag hade haft någon, hade linne på mig} och bestämde mig för att försöka lite till. Och det gick! Faktiskt. Jippi. Letade lite i böckerna. Sökte lite på internet. Vips så var frågorna besvarade och uppgiften inskickad. Skönt, nu slipper jag tänka på det.

I början av nästa vecka får vi nycklarna till våra lägenhet. Ska bli så otroligt skönt! Tyvärr får vi inte allting omtapetserat som vi önskade, men två rum blir i alla fall tillfixade och det är ju bättre än ingenting. Köket bland annat, och ett fräscht kök är ju alltid skönt! Lite jobbigt att det är just i juletider som vi flyttar. Känns som att saldot på mitt konto kommer ligga närmare noll ganska.. omedelbart.  Men förhoppningsvis kommer det in lite julklappspengar och då kanske det går runt i alla fall!

I morgon är det en vecka sedan som Julia fick sin spruta och det är hög risk för att hon blir lite sjuk snart. Hoppas verkligen att hon slipper! Feber någon dag kan jag gå med på, men helst inte mer än så. Mitt i flytten och julklappshandeln... I morgon ska jag även till tandläkaren och fylla munnen med plast. Har till min förskräckelse upptäckt att jag läspar som en snetandad känguru, och det gillar jag inte. Vad gör man åt det, liksom? Pratar tydligare? Hur som helst så lär det ju inte bli bättre i morgon. Jag får sådana väldiga problem med att säga bokstaven F nämligen. Det blir ingenting alls. Det blir stumt. Men snyggare med raka tänder. Det får vara värt det.

Saknar min David också. ♥ Inte setts på hela dagen i dag och det är bara mitt fel. Dumma studier. Dock är de snart klara och då kan jag slappna av i några sekunder. Lite plugg nu och sedan sängen! Sen blir det David-tid i morgon! ♥♥♥



Glad tjej
Publicerat den

Julia fick en sackosäck av mormor & morfar i helgen. Den blev omtyckt direkt! :} Fungerar både som docksäng, fåtölj till Julia och mycket annat, haha. En glad tjej, med 13 gaddar!



BVC - 1 ½ årskontroll
Publicerat den

Klockan 09:00 har vi tid nere på BVC i dag. För ovanlighetens skull bestämde sig Julia för att sova ut så det var på håret att vi hann dit i tid. Tacka vet jag körkort! {Tar närmare en halvtimme till fots.} I väntrummet gick det bra eftersom där finns både dockor och docksäng, men Julia fick dåliga vibbar när sköterskan kom och öppnade rummet där det hemska brukar hända.

Trots en låda med klossar, pennor att rita med samt 2 dockor så var Julia inte riktigt nöjd med tillvaron. Ännu mindre nöjd blev hon när kläderna rök och hon sattes på vågen. Mätningen av längden gick desto bättre och hvudomfånget lyckades också efter lite & men. Jag fick en smärre chock när jag fick reda på hennes längd, jag hade som sagt chansat på max 84 cm.

Här är hennes siffror:
Längd: 87 cm
Vikt: 13 390 g
Huvudomfång: 49,7 cm

Tjena mittbena vilken rejäler tös jag har! Nu får det allt lugna ner sig lite. Hennes kurva såg dock fin ut men som alltid så har hon leget snäppet högre upp. Fast det spelar ju inte så stor roll faktiskt, huvudsaken är att de följer sina egna kurvor, inte vad som är "normalt". :}

En spruta togs också, mot MPR. Mässling, påssjuka & röda hund. Ajajaj vad ont det gjorde på lillan. Fast nu var jag inte alls lika blödig som jag har varit innan. Kan bero på att hon slår sig titt som tätt och att man är van vid hennes skrik kanske.. Eller för den delen allt gnäll när hon inte får som hon vill! ;} Bestämd tjej, det där..! Nu lät det som att hon slår sig ofta, men så är det inte! Hon slår sig knappt alls jämfört med när hon lärde sig att gå osv..

I övrigt verkade allting bra. Lite blyg var hon allt men hon lyckades ändå visa vart näsan var på dockan och hon ritade lite på ett papper!

Nu kom David, puss & kram!



Sjukdom.
Publicerat den

God fredag :}

Jag sitter och mumsar på egentillverkade wienerbröd och dricker julmust. Måste ju fira att första delprovet i psykolgi är avklarat. Dra mig baklänges vad mycket frågor det var, fast framförallt: vilka långa svarsalternativ det var. Det tog ju 10 minuter att bara läsa klart frågan. Nu är jag i alla fall färdig och jag har ingen aning om ifall jag klarade det. 75 % behövde vara korrekt för att få ett Godkänt. Hoppas..

Älsklingen kommer hit snart. Julisbulis sover ute i vagnen efter en hyfsat tuff dag med bland annat en spruta i benet. Ajaj, men mer info om det kommer i ett annat inlägg. Kom just på att jag ne en inlämningsuppgift i franskan i dag också som inte är färdig ännu. Jag ska presentera mig själv och någon jag känner. På franska. Fattar ni hur svårt det är? Allt som jag någonsin har kunnat om franska kan jag inte nu, så långt vet jag.

Bonjour. Je m'appelle Melinda. J'habite en Suède, à Hjo. Ungefär så långt har jag kommit. ;/

Urinvägsinfektionen blev förresten konstaterad i dag. Dock en väldigt skön sådan! Skönt och skön, men jag märker knappt av den. Halleluja! Har i alla fall hämtat ut Furadantin nu som är min absoluta favoritmedicin. Biverkningarna är otroligt hemska, men det är ingenting som någonsin har påverkat mig som tur är. På bipacksedeln står till exempel: illamående, kräkningar, svårt att andas, yrsel osv. Inget jag ber om direkt! 3 tabletter om dagen i 5 dagar och sedan är skiten väck. Jag ska aldrig någonsin gå lättklädd när det är under 5 plusgrader ute igen! Det är SÅ inte värt det!



Torsdag - 2 veckor kvar
Publicerat den

Höpp & hepp!

Läget med er där ute? Med mig är det inte riktigt.... OK. Tror jag börjar få en urinvägsinfektion. Stupid kyla och stupid för tunna brallor! Jag och Julia var nere på Arken förut tillsammans med Malin och Agnes, det var trevligt. Det var inte alls mycket folk och Julia sprang omkring som den tokfia hon är. Nu kan jag konstatera att hon kan springa. Med eller utan dockvagn. Hur som helst så tror jag att det är kylans fel att jag börjar känna av urinvägsinfektionen. Jag skulle såklart vara nyttig och gå den långa sträckan istället för att ta bilen, kanske var det dumt gjort. Men, jag hoppas att jag slipper. Kanske går det över. Urinvägsinfektion är det värsta man kan ha. Samt illamående.

På tal om något annat så sitter jag och äter frysta köttbullar. Finns inget som är så gott som stelfruset käk. Falukorv & köttbullar till exempel. Fiskpinnar funkar också, i krig. Vet ni vad jag brukade blanda när jag var lite yngre? Jag har nog rätt konstiga smaklökar verkar det som. Håll i er nu; frusen falukorv och fluortabletter. MUMS! Hur gott? :D Dessutom brukade jag ta frysta fiskpinnar och lägga in dem i mikron ett tag, för att sedan tillsätta ketchup och käka upp. Åh! ♥

Well well, nog om mina matvanor.
I förrgår var jag och älsklingarna på Hem & Hobby för att inhandla diverse saker till lägenheten. Som vi får om EXAKT 2 VECKOR! Det blev en svartvit matta, en såndär go med "lång lugg" ni vet. Tänkte vi ha vid tvsöffa'. Förutom mattan köpte vi även en gigantisk klocka att ha på väggen, samt en stege att slänga av oss kläderna på! Och hur lät det... Nej men, det jag menar är att den ska stå i sovrummet och att vi ska hänga kläderna på den när vi går och lägger oss. Så att jag inte gör som nu; slänger allt på golvet och allting blir en enda stor röra. Dessutom har vi katt och det kommer att bli lagom hårigt.. tror jag!

Det kommer att komma upp så mycket bilder här sen. På allt. Eller ja, på lägenheten. Julias fina rum, vårat fina rum där allt är nytt. Det kommer att bli så bra!

Näe om vi skulle ta och byta ämne igen. I morgon har Julia sin 1 ½ årskontroll och sprutor står på schemat. Vill inte vill inte vill inte.. Orkar inte med mer sjukdom {jag är sjuk nu..} och det är så hemskt när hon får så ont. Nu har hon ju till och med börjat visa vart hon får ont genom att peka på stället och säga:"däää". Sötnosen! Usch, hoppas verkligen att det inte gör så himla ont på henne. Vikt och längd kommer ju också att mätas och min gissning är:

Längd: 84 cm
Vikt: 11,5 kg

Vad gissar ni på? =)

Badtjejen!



De senaste dagarna
Publicerat den

Å hej å hå! :}

Hur mår ni allihopa? Med mig är det fina fisken! Nåja, nästan i alla fall. Har en del plugg som ska hinnas med, har blivit flertalet tusenlappar fattigare, är lite snorig osv osv.. men annars knallar det på! I lördags var jag barnledig och jag & min stora älskling for ner till IKEA. {David = stora älskling, Julia = lilla älskling} Vi hittade allt vi behövde förutom ett torkställ. Förbannat också.. Dock borde det ju finnas någon annanstans, typ på ICA Maxi eller typ, Coop? Vi får fortsätta vårt sökande! Vi hade det hur som helst supermysigt där nere och fann en gudomligt skön säng, ett supersnyggt skrivbord, en kanonbyrå och mycket annat {typ toaborstar för 4 kr styck..!!} och när vi for hemåt så var vi mer än nöjda. Nu återstår det bara 17 dagar, sen jävlar! :D Då äre good bajs, hasta la vista, ajöken och tack för mig som gäller! 79 sköna kvadratmeter, 2 balkonger och en åldrad torktumlare väntar på oss! Det kan inte bli mer underbart än så! ♥

OM jag ska ta upp något annat än min längtan inför flytten, så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om.. Eller joho, det vet jag! I dag till exempel, så har jag träffat min fina vän Cajsa en sväng! Vi gick en promenad och satt och tjöta lite skit, sådant som behövs då & då. Jättekul att träffa dig! ♥

När sedan Cajsa cyklat hem och Julia vaknat ur sin eftermiddagsdvala så fick hon mat i form av fisk. Jag hade varit duktig och lagat kassler, ris och currysås men det dög inte. Det enda hon gjorde med den maten var att kladda ner sig med ketchup. För jo, ketchup har man på allt! Kanske inte på sill, men det är en annan femma..!

Träffade senare Malin och lilla söta Ebba. Haha, efter lite missförstånd så hittade vi varandra på Strömsdalsvägen och gick sedan en liten promenad i kylan. Tanken var att vi skulle leka i parken, men det vart för kallt så vi drog hem till dem istället. De har det så fint & mysigt i sitt hem, det gör ju att man längtar om möjligt ännu mer!

Näe, nu ska jag ta tag i pluggandet lite..
Ha en fin kväll,
puss & kram

Julia för snart ett år sedan, julafton -10
Skillnad? ;}



Underbart!
Publicerat den

Min första inlämningsuppgift är gjord! Den ska in på fredag men det är riktigt gött att ha den färdig redan nu. Det var riktigt kul att göra den! Jag skulle skriva vad klockan var och översätta en konversation mellan ett par människor. Busenkelt! Jag gillar det enkla.. Skillnaden från förut är ju att jag nu läser 2 kurser och jag känner mig redan stressad över det. HAH. Hur många läste man inte samtidigt under gymnasiet och grundskolan? Typ 10 st? -_-

På tal om något annat så börjar blodcirkulationen att ge med sig känner jag. Mina händer är schvaaaaajnkalla. Örs! Annars brukar det ju drypa svett från dem, men inte för tillfället.

Har fått saker gjort i dag också. Johan {Julias pappa} kom och hämtade Julia vid 11-tiden och jösses vad glad hon blev. Hela hon sken upp och hon skrattade för fullt. Det är så skönt att det går så bra!! Jag har sån tur! Hur som helst så skulle Julisbulis visa en massa saker och hon ritade och for omkring. :} När hon hade åkt iväg {hon kommer snart tillbaka} så passade jag på att ringa försäkringskassan och ordna med bostadsbidrag. Jag vet inte om jag vågar skriva det här, men jag gör en chansning: jag älskar försäkringskassan!!! Hittills har de aldrig krånglat och jag har fått allt jag velat ha {eller har rätt till, rättare sagt!:P}. Trevligt bemött blir jag och grejerna kommer i tid. Nu hoppas jag att det håller i sig och det inte krånglar in i det sista... Men lite komplimanger är väl aldrig helt fel? :}

Ringde även adressändringen eftersom det på fakturan stod att det skulle kosta 430 kr. Helt galet, sjukt dyrt om ni frågar mig. DOCK, stod det på hemsidan att det endast skulle kosta mig 195 kr eftersom jag är under 26 år. Det stod inte på fakturan. Ringde och påpekade felet men tydligen var det inget fel förutom att fakturan blivit skriven innan jag ringt och gnällt på dem. Så jag kan betala in 195 kr ändå och allt är löst. Gött! Haha, en jävla tjatkärring är jag märker jag nu!

Ny parfym. Doftar underbart!

Nu; dusch



Shopping!
Publicerat den

Jag & älskade Julia drog in till Skövde i eftermiddags och införskaffade oss en ny åkpåse till henne. En svart från Babyproffsen blev det och jag är helnöjd. Den håller nog i vinter. 499 stålar gick den på. Det är inte billigt att ha barn. -_- Fanns även åkpåsar för över 1500 kr, men ärligt - är det någon som köper dem? Har jag några läsare som ger sig på sådana skyhöga priser? Man använder ju dem ändå under en så kort tid menar jag..

Fick även med mig en pyjamas samt strumpbyxor till Julia, från Lindex. Kikade även på ytterligare en overall men fann ingen av intresse. Men hon behöver en till, i alla fall i februari när hon ska börja på dagis. Jag är så spänd!! Kommer hon komma in, kommer hon inte göra det? Mycket funderingar, men jag tror att hur det än blir så blir det kanonbra! :}

I dag startade mina nya kurser och jag tänkte läsa lite när jag har lagt mig till rätta i sängen. Psykologi it is. Spännande. Älskar't! :}

De här fick hon. ↑ Pyjamasen fanns icke på bild! :/
Passade även på att köpa nagellack till mina långa naglar, samt lite schampo och balsam till det stackars håret.
Ha nu en fin kväll vänner, kram på er!

{Jag och David gjorde något gulligt i dag...! ♥}



Adressändring - Check!
Publicerat den

Nu har jag gjort mitt livs första adressändring!
Jag har i och för sig flyttat två gånger tidigare, men då var jag en liten mini så det gjorde mina föräldrar åt mig..

Men nu är jag vuxen. Så vuxen som man kan bli vid blott 20 års ålder. -_- Med hela 24 dagar kvar till flytt så går dagarna här hemma lååångsamt.. Vill ju iväg nu! Nu nu nu! Dessutom stör jag mig på att jag nu har så långa naglar att det börjar bli ett handikapp för mig. Men det är en annan femma!

På lördag bär det av till Jönköping och IKEA för att införskaffa en stor & skön säng. Dessutom ska sängbord och en byrå få följa med också. Och kanske lite annat smått & gott. Vågar inte tänka på hur långt det kvittot kommer att bli.. Lite dumt att flytta i december kanske då julklappar och en massa julpynt även måste köpas. Men det klarar vi nog av! ♥ Finns inte ord för hur mycket jag längtar till december nu. Ni ska få se en massa bilder sen så klart! Bara att vänta och se! :}

4 st kommer vi att vara i lägenheten som är en trea. David, jag, Julia & en liten kissemiss. ♥



The Reef
Publicerat den

Jesus vad trött jag är. Men kul har jag haft!

Gick upp 04:45 i fredags och var inte i säng förrän närmare 23:00 på kvällen. Då hade dagen gått i ett och både en bilresa till Göteborg, färjan över till Fredrikshamn, bad på badhotellet The Reef, dusch och mat hunnits med. Om det gick bra med Julia? Hur bra som helst. Inget gnäll och hon var som en liten krabba i vattnet. Bubbelpoolen var favoriten eftersom den var så varm & skön. Och bubblig! Upp och ner och runt omkring sprang det lilla livet. ♥

Julia testar baddräkten ↑ Från Ullared!

Vid frukosten på hotellet ↑


ABC, det är vi det. Dock inte biologisk, men vad gör det? Huvudsaken är att man trivs ihop, och det gör vi verkligen!! ♥


Fular mig..

Lyckad bild! ♥

Tack för en fantastisk helg. Nu är jag helt slut.
Kram!



Torsdagen hittills
Publicerat den

Isbit är bara förnamnet.
Att det var kallt kunde jag väl räkna ut, men att det skulle vara så INNI HELVETE kallt, det kunde jag aldrig tänka mig. Jag tog med mig mitt barn ut till den lilla lekparken som ligger i skogen ovanför vårt område, och jäsiken vad det kändes. Inga vantar tog jag heller - osmart val. Julia däremot var klädd i både fleecetröja, jacka, täckbyxor, halsduk, vantar & mössa. Ingen overall, haha..

Håller för tillfället på att koka potatis och morötter. I dag blir det nämligen kolpudding till lunch. Samma som vi åt i går när vi besökte farmor under dagen. Det är så sjukt gott! Kan äta hur mycket som helst. Fast mätt blir man.. Men vilken sås! Gamla människor tar nog hem alla priser i att kunna tillaga såser, eller vad säger ni? Farmors och gammelfarmors såser är ju oslagbara. Förstår inte hur de får till det! Men gott, det äre! :D

För övrigt bör tilläggas att Julia är en riktig fena på att rita! I dag höll hon till och med pennan rätt och jädrar vad jag skrattade. Det såg så komiskt ut när en sån liten människa sitter med pennan precis som man ska och verkligen går in för att måla det finaste de kan. I det här fallet blev det några dallriga streck, men det mina vänner, det är sann konst! Haha, i alla fall för mig! ;} Tänk vad man uppskattar det lilla när man är mammaledig. Men det är bra, det ska man! Mina största problem i livet just nu är väl.. tjaao.. att vällingen ska bli för varm eller att potatisen ska koka över!

'Nough said.



Heminredning
Publicerat den

Om ni INTE älskar klockan som ni kan se till vänster, då vet jag inte vad det är för fel på er! ;} Den är så galet underbar. Så härlig, på något vis. För övrigt så har växten slingrat sig in i det lilla huset bredvid och bosatt sig. Mysigt! ♥