Jag älskar
Publicerat den

David & Julia hur mycket som helst! <3Hemska människa
Publicerat den

Jag har inte så mycket annat för mig än att lägga upp bilder i dag känns det som. Julia sover och jag väntar på David. Tidigare i kväll var vi förbi Basse & Ebba och gud vad jag blev sugen på att flytta när vi var där. De bor nämligen i en nästan exakt likadan lägenhet som vi ska flytta in i. Det enda som skiljer är att ena sovrummet och köket har olika platser. Men annars så - exakt! Men, i dag, just i dag, är det endast 5 veckor kvar tills vi får lägenheten. Eller får och får, vi hyr ju den, men ändå! 5 veckor borde väl gå fort? Låt oss hoppas så!

För övrigt har jag nog utvecklat en liten mörkerrädsla. Inte nog med att jag nästan är höjdrädd nu för tiden också, nu ska jag dessutom gå och bli mörkrädd. Nu får det banne mig vara nog. Jävla försöksvåldtäktsman som härjar här i staden. Jag blir så förbannad. Onödigt, det är vad det är! Och töntigt. Snälla någon, gå hem och lägg dig istället för att försöka hoppa på människor. Så jävla omoget är det! Mitt tips till dig om du läser detta, din tönt, är att gå hem, dra täcket över huvudet och lägga dig och sôva. Sen behöver du inte vakna förrän du är normal igen. Okej? Okej! :DKurser för män 2011
Publicerat den

Kurs 1
Hur man fyller på ispåsar.
Kursen går igenom varje arbetsmoment med diabilder.

Kurs 2
WC-papper. Är det sant att toalettpappret växer ifrån pappershållaren?
Diskussionsgrupp

Kurs 3
Är det möjligt att lyfta upp toalettringen innan urinering? Och hur lägga ner den igen efter urinering?
Mycket praktiska övningar.

Kurs 4
Efter middagen: Flyger de smutsiga tallrikarna själva till diskhon?
Lösningar och exempel på videoband.

Kurs 5
Lär dig att hitta saker, börja med att ställa dem på de rätta platserna istället för att gapa och vända hela lägenheten upp och ner.
Öppet forum.

Kurs 6
Att ge blommor till din älskade skadar inte din hälsa.
Bilder och ljudband.

Kurs 7
Våga fråga efter vägen när du inte hittar.
Berättelser ur verkliga livet.

Kurs 8
Är det genetiskt möjligt att hålla tyst när frun kör bilen?
Körsimulator

Kurs 9
Lär dig skillnaden på fru och mamma.
Rollspel.

Kurs 10
Hur man lär sig att älska shopping?
Andningsteknik, meditation samt mental träning.Skala ägg!
Publicerat denMed nymålade naglar {röda} så sitter jag nu och väntar på att min lilla skatt ska vakna från sin dvala. Men hon är lite hostig så det är bra att hon vilar upp sig. VET NI? Ja, David, nu skriver jag det här i bloggen, haha. Jo! I gårkväll så skalade Julia sitt första ägg. Eller "goo", som hon kallar dem. Så varsamt och försiktigt så plockade hon av skal efter skal så att ägget blev perfekt skalat. Det var en fantastisk syn för mina ögon. Det är fasen inte illa alltså. Det är det jag säger: hon är så galet SMART! Så klok, förståndig, förnuftig, mogen, rolig etc etc etc.. Love her! Här är det inte frågan om en mor och- dotterrelation där mamman tar hand om sitt barn. Här är det mer hon som tar hand om mig och lär mig saker. Jag är så tacksam för det! ♥Winter is an etching, spring a watercolor, summer an oil painting and autumn a mosaic of them all.
Publicerat den

Härlig höstbild va!? Än så finns det några löv kvar på våra tillsynes kala björkar i trädgården. Åren går så fort. Jag minns så väl hösten år 2009 när jag låg hemma och spydde dagarna i ända. Nu är det två år sedan. Förra hösten umgicks jag med andra mammor och var mycket nere på den öppna förskolan här i stan. Och nu? Nu är jag mest med min älskling David & vi hittar på så mycket roligt. Planerar inför våran flytt som snart ägen rum! Missuppfatta mig inte! Det är klart att jag inte bara är med David, Julia är ju alltid med också! :}

I dag har jag tränat! Gått 3 km och tränat magen, benen och armarna. Känns bra, framför allt nyttigt. Snart är det gymmet som gäller så man får nån ordning på dallret! ;}

Love! ♥NU!
Publicerat den

Nu jäklar är min kurs slut på riktigt. Betygssamtalet är färdigt och slutbetyget blev ett VG.
Läraren sa att jag låg mellan G/VG men om betygssamtalet gick bra så skulle det bli VG. Tur att jag är så grym på att prata. Skämt åsido, jag brukar alltid sluddra när jag pratar. Jag pratar för fort! MEN. VG i det här ämnet och VG i det förra. Fasen alltså, jag skulle ha gått hela gymnasiet såhär egentligen. Få välja kurser själv också! ;} Fast det är ju såklart roligt att ha klasskompisar också.

Nu väntar 1 vecka och 6 dagar ledighet innan mina nya kurser sparkar igång.
Nog om det, jag har skrivit om det förut!

Jag vet inte om jag har lagt ut någon suris-bild på Julia innan? Haha, den här tycker jag är rolig i alla fall. Hon ser helt förstörd ut men det är hon inte. Det är hennes "jagslutarintesuraförränjagfårsomjagvill-min". Här gällde det en tandborste tror jag, som hon gärna ville använda som pensel för att måla väggarna med. Ett sött litet hårspänne hade hon i håret i alla fall och hon är ju bara för söt. Och bestämd!


17 månader
Publicerat den

Min fina Julia som i lördags blev 17 månader. Snart 1 ½ år alltså. I dag rinner hennes näsa lite men annars är det bara bra med oss. Energin är på topp i alla fall, och det är ju alltid något. Bilden ovan är tagen ute hos Davids mamma och Julia är i full gång med att leka med vovvarna där.Snart klar!!
Publicerat den

Glada miner i dag! :}

Sista dagen på min kurs Barn, kultur- och fritidsverksamhet.
Jag rekommenderar varmt det kursen till er som är skoltrötta men som ändå behöver läsa ämnen för att få ett slutbetyg eller vad nu er orsak kan vara. Jag har inte lagt ner alls särskilt mycket tid men ändå fått hyfsade betyg på mina inlämningar. Ska dock inte säga för mycket eftersom jag inte vet om jag har klarat kursen ännu.. Men i dag ska den vara slut! Färdig! :D

Nu är det ledigt fram tills den 7 november då nya kurser startar. Ser både fram emot det och inte. Helst av allt skulle jag vilja vara helt fri från skolan, men det går inte än på ett tag. Är lite kluven i hur jag ska göra till hösten. Det jag vet är att jag ska läsa kurser {via nti.se} hela nästa termin också. I alla fall halva, det beror lite på.. I april ska jag söka till sjuksköterskeprogrammet och förhoppningsvis komma in och kunna börja till hösten. Hoppas hoppas! Om jag inte skulle komma in {vilket jag inte tror eftersom jag kommer från komvux och är i lägre rang än många andra..} så är planen att hitta mig ett jobb. Alternativt läsa till undersköterska... men jag vet inte. Vad skulle ni ha gjort tro? Å andra sidan vore det ju rätt skönt att inte plugga på ett tag och komma ut i arbetslivet och få en inkomst. Äh, vi får se. Än finns det tid kvar att fundera och det skadar inte att i alla fall söka till sjuksköterskeprogrammet. Trots att det ska vara väldigt populärt!

Hur som haver. I dag är en bra dag också för att jag faktiskt har ett slutbetyg nu! 2500 p har jag, vilket man behöver ha från gymnasiet.

För min egen skull ska jag skriva ner alla ämnen jag har på mitt betygsdokument nu:
» Programhantering
» Webbdesign
» Engelska A
» Engelska B
» Estetisk verksamhet {musik}
» Företagsekonomi A
» Företagsekonomi B
» Organisation & Ledarskap
» Grafisk kommunikation A
» Historia A
» Näthandel A
» Näthandel B
» Näthandel C
» Idrott & Hälsa A
» Matematik A
» Matematik B
» Matematik C
» Naturkunskap A
» Naturkunskap B
» Religionskunskap A
» Samhällskunskap A
» Svenska A
» Svenska B
» Teknik, människa & samhälle
» Teknikutveckling & företagande
» Textkommunikation A
» Projektarbete
» Socialpsykiatri
» Barn, kultur- och fritidsverksamhet

En ganska blandad kompott va? ;} Har lite av varje som kan tänkas vara nödvändigt. Dock har jag IG i Webbdesign och Matte C { I knooooooow..} så dessa ska väck. 200 poäng, adjö! Damn. MEN, för att få ett slutbetyg från komvux så behövs det faktiskt bara 2300 poäng, så jag borde ju kunna vara nöjd och glad ändå för att äntligen vara färdig. Men icke så Nicke. Komvux får inte ge betyg i Idrott eller estetisk verksamhet. VARFÖR? Kan man fråga sig. Ja, det undrar jag faktiskt. Så där ryker 150 poäng till. Mycket siffror, hänger ni med? Struntsamma jag måste skriva det här för min egen skull, haha. Det bara rör ihop sig i min stackars hjärna annars. Dessa 150 poäng i alla fall, de ska jag läsa nu med start den 7 november. Färdigt den 16 januari. Guuuuuuuuuuuuuuuudars vilken mess! MEN, jag känner att det kommer att gå bra.Fest!
Publicerat den

I lördags var det ingen vanlig lördag för min del. {Brukar ju oftast innebära tidiga kvällar, lite tv-tittande och lite datorsittande.} Men inte i lördags! Då var det fest som gällde eftersom min kära vän Fanny har fyllt 20 år. Dessutom hade hennes mamma fyllt 50 vilket innebar ett 70-årskalas och det var fullt hus! Jättetrevligt var det och jag gör det gärna fler gånger om året än typ, 2? Men, jag har själv valt att skaffa barn tidigt i livet och jag ångrar det inte. Så jag klagar inte.

Efter lite cider {som för övrigt luktade sjuuuuukt mycket.. prutt!?!? HAHAHAHA} så gick vi iväg till Bogrens och hade där en trevlig stund! Svart som natten var jag men det trivs jag i. Fast en klick färg hade kanske inte skadat.. eller för den delen vitt! Hur som helst. Var tillsammans med Emelie och kvällen var verkligen helt kanon. Fina, röda naglar fick jag också, hehe, god mat och trevligt sällskap. Vad mer kan man begära?

Visst saknade jag mina älsklingar men jag överlevde! ♥ Snart kommer David också och jag längtar så!
Självklart tog jag inte med mig kameran till festen, helt fantastiskt..
Egobild
Publicerat den

Haha klockren bild ju! Är vi lika? Näe, jag ser faktiskt ingen likhet alls. :/ Men det kanske kommer? :DNyopererad!
Publicerat den

Hoho i stugorna! Det blev en impulsoperation för mig i dag. Ä n t l i g e n! Som jag har avskytt den där jäkeln. En leverfläck alltså. Ofarlig men störande. Lite tandbedövning, pincetter och tråd senare så var det klart. Jag fnissade mig igenom hela alltet eftersom det var så komiskt. Vad jag gillade den läkaren! Så mysig. Jag frågade om han hade bra betyg i syslöjd vilket han hävdade att han haft. Dock hade han haft ännu bättre betyg i köttslöjd.

Julia sov sig igenom operationen och väl var väl det. Läs rätt...
Timmarna innan så befann vi oss på Arken och lekte. Rutschkanan och gunghästen är de roligaste leksakerna - och givetvis dockorna! Det blir nog en tidig kväll för henne i kväll, hon sov inte mycket mer än någon timma.

Ha det! :}Vinnaren i tävlingen!
Publicerat den

Nu är vinnaren dragen och den som får äran att beställa hem en alldeles egen fotobok är ingen mindre än..

HANNA
Jag mailar dig om hur du ska gå till väga! :}

GRATTIS GRATTIS och jag hoppas att du får ett riktigt fint album hemskickat! :}

Till alla er andra:
misströsta inte! Flera tävlingar kommer att dyka upp - bättre lycka nästa gång! Kul att ni var ett gäng som ville vara med trots allt.

Kram!Stressad.
Publicerat den

Jag kom på en grej som jag måste fråga er om!
Nästan varje dag är jag nere och handlar på ICA. Alltid är det någonting som behövs. I dag var det till exempel spaghetti och mjölk som fattades. Det gick på 213 kronor..

HAHA så jälva dyrt. Men som ni förstår så slank det även ner lite annat som jag kom på var välbehövligt. Våtservetter, tvål till Julia och lite annat smått & gott. Hur som helst. Det här inlägget ska inte handla om antalet varor jag köper utan helt enkelt om stressen som jag känner när man ska betala, plocka ihop allting och gå ut ur affären. Är det bara jag som drabbas av "panikstress" eller är det något som ni känner igen er i? Är det många i kö bakom så blir jag stressad och slänger ner allting i påsarna för att inte skapa någon kalabalik bland kunderna bakom. Att även Julia tröttnar och ställer sig upp i kundvagnen/barnvagnen och vill springa åt alla håll försvårar ju absolut inte situationen..

Stressar ni eller? Är det kanske bara jag som får för mig att det "brinner i butiken" och att jag behöver komma ut snabbt som f*n. En liten fundering såhär på kvällskvisten bara.. ;}

Jag tror minsann att jag har lite muskler på ryggen. Och på armarna. Det är där de finns. På alla andra ställen tycks de vara som kidnappade. :O Vem som kidnappade dem? Datorn.Förmiddag i trädgården
Publicerat den

Julia & jag gick upp till skogen och plockade maskrosblad till Nelly förutom som hon mumsade i sig. Julia orkade gå hela vägen dit och nästan hela vägen hem. Jag fick bära henne de sista 20 metrarna. {Var tvungen att slå upp ordet eftersom jag inte visste om man kan säga så.. Men johodå! Det gick! ;) Vad heter det annars? Meterna?}

I alla fall, Nelly ligger mestadels nerbäddad under sitt hö och halmen. Mysigt är nog bara förnamnet. Självklart är gosedjuret Molly ständigt vid hennes sida, som är en vit liten hund. Den har varit med i ur & skur kan man säga, from scratch!

Btw! Ser hon inte lite finurlig ut på sista bilden? Julia alltså. Så söter! Återigen så är det {för mig} sjukt svårt att få till några bra bilder på den lilla ligisten. Den misstänkte, som hon också kallas haha. Ständigt är det något bus på gång och så sent som i morse så hörde jag hur hon ropade "WOOAAH! WOOAAH". Då står hon på övervåningen och har precis tagit sig ljudlöst uppför trappan och är mäkta stolt över detta påfund. Kan ha tagit max 20 sekunder. Där står jag med torkhandduken i näven och springer upp för att bära ner henne igen. Hahaha. Motion får man med små barn i alla fall.

I helgen sprang hon. Inne på Mediamarkt sprang vi omkring bland tv-apparaterna, kaffemaskinerna och hörlurarna. Fort gick det och då & då for hon i backen. Men med ett stadigt grepp om min hand var det ingen större fara. Kul var det! :DNi glömmer väl inte bort..
Publicerat den

TÄVLINGEN om fotoboken? Den avslutas i morgon kl 21.00.
Chanserna till vinst är fortfarande stora så passa på vetja!

Tryck här så kommer ni till tävlingen!

Pyss & kram"Ingen snöflinga i en lavin känner sig ansvarig."
Publicerat den

Än har inte hösten tagit över helt! ♥ Solen skiner och det är visserligen skitkallt, men jag är glad ändå. Gula björkar utanför och en liten kissemisse på köksbordet är vad jag ser just nu. Någonting verkar bekymra lillkatten, men jag har lite svårt att förstå vad det kan vara.Bäst!
Publicerat den

Så bra låt! :}
Diskarn'
Publicerat den

Såhär ser det ut så gott som varje dag här hemma i köket. Om det blir blött? Japp.
Nu har Julisen inte mindre än 12 gaddar i sin lilla mun, och jag tror faktiskt att ytterligare en liten jäkel är på väg upp. Snabbt går det också. Hon fick 4 hörntänder under en och samma vecka {2 uppe, 2 nere}. Inget gnäll utan det enda som hände var att hon blev lös i magen och att konsumtionen av blöjor ökade märkvärt.

I dag är det torsdag och jag sitter och väntar på min älskling. Sova över är myyys! Tänk sen när vi bor ihop.. underbart! Inte mycket har hänt i dag förutom att jag och Julia var på Arken vid lunchtid och att min mormor var på besök i eftermiddags. Bra dag! :}

Kram!Tävling! Vinn en personlig fotobok!
Publicerat den

Först vill jag bara klargöra att den här tävlingen inte är i samarbete med någon, utan jag har beställt hem en premie till mig själv som jag helt enkelt väljer att ge till en av er istället!

Det ni tävlar om är en personlig fotobok från The Emotion Company. Boken heter Square och har 24 sidor. Bredd & höjd 21 cm. Boken är värd inte mindre än 300 kr! Man kan själv välja hur pass många bilder man vill ha genom att ändra storlekar och lägga bilderna såsom man själv vill för att få plats med fler.

Tävlingsregler:
» Kommentera det här inlägget och skriv om ni vill vara med.
» Ange namn, e-mail & eventuell bloggadress! Alltså fyll i alla fält som går att fylla i. ;}

En vinnare dras  18/10-11, kl 21:00. Alltså på tisdag nästa vecka.
Vinnaren får ett mail av mig med uppgifter som behövs!
Kram & lycka till!Ni verkar ju rörande överens
Publicerat den

om att ni skulle vilja vinna en personlig fotobok.
Mer info om tävlingen kommer i kväll! :}

Håll utkik! :DTävlingsdax!
Publicerat den

Hej på er :}

Bloggen håller inte riktigt samma nivå som för ett tag sedan, vad det beror på vet jag inte riktigt. Dels har jag inte så mycket tid till det, och när jag väl har det så är det som att huvudet är helt tomt. Fortfarande kan tankar som "det här måste jag blogga om!!" komma upp när jag är ute på stan, men sedan glöms det tyvärr bort och kvar blir.. ingenting.

MEN. Nu mina kära vänner så tänkte jag fråga er om en sak. Jag köper sjukt mycket barnmat till Julia, på burk alltså. Mestadels från Nestlé eftersom man på vissa burkar får sådana där koder som sedan blir till premier. Jag har redan beställt en fotobok, barnbestick med muminmotiv, barnmatscheckar samt en film. I don't need more..

MEN {igen} jag har massa poäng och kan beställa hem premier just nu i skrivande stund. Tänkte att jag kunde lotta ut en till er istället! Nu till frågan: vad vill ni att jag ska beställa hem?

Följande finns:
En film från cdon.com.
Ljusblå eller rosa body i strl 74 eller 80.
Personlig fotokalender
Personlig fotobok {den är grym! Får plats med hur många bilder som helst. Jag har en!}
Barnbestick i rostfritt stål med barnmotiv {mumin}
Värdecheckar på Nestlé barnmatsprodukter. 2 checkar à 50 kr.

Vad skulle ni kunna tänka er att tävla om? ;} Jag har inte så många läsare så chanserna att vinna är.. enorma!M e l i n d a
Publicerat denTestade lite effekter på datorcamen! Liknar den där tavlan som finns på IKEA ju! Den här, alltså.
Fy fan, förresten! Ute är det 9 grader och Julia ligger just nu och sover med stickade vantar på händerna. Snacka om att temperaturen ändrar sig över en natt. Nu är det inte ens behagligt att vara utomhus, oavsett hur mycket kläder man bär. På tal om stickade vantar så är min farmor så gullig. Hon har stickat massvis med vantar & strumpor inför vintern. När Julia var nyfödd fick hon dessutom en söt mössa & en tröja. Älskar stickat, särskilt när det är hemmagjort. Förr var det det vanligaste som fanns, jag antar att alla mammor och mormödrar satt hemma och stickade och virkade. Nu är det ren lyx skulle jag säga! :} För om jag ska vara ärlig så har jag aldrig stickat något... Eller jo! En kaktus när jag gick i tredje klass. :} Missan gillade den och tog den som sin lilla kattunge. Gav den mat genom att välta burken med kattmat så att det trillade ut en massa bitar. Så himla sött!

Ojoj, där gled jag från ämnet. Inte för att jag har ett speciellt ämne i det här inlägget, men ändå!
8 oktober i dag och den 1 december får jag & David vår efterlängtade L Ä G E N H E T !! Finns inte ord för hur mycket jag längtar dit. Inreda precis så som vi vill ha det! Och det roligaste ska faktist bli att få inreda Julias lilla egna rum. Jag tänker mig en byrå som är ganska stor och med både lådor & skåp {Davids}. Den ska bli vit och få lite nya knoppar så att den passar Julisen. Sedan hennes prinsesstält, skötbord & säng. Skötbordet går så småningom att göra om till en vanlig bokhylla. Vi får se hur länge hon kommer att ligga där och byta blöja. Sedan ska jag även köpa väggdekorationer i form av ugglor. Julia älskar ugglor. Och just det, jag tänker även köpa ett litet minikök till henne från IKEA i julklapp. Herregud, haha allting kanske inte får plats?Ensam..
Publicerat den

Buhuu.. här sitter jag helt ensam.
Julia åkte nyss iväg med sin pappa och jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid att inte ha henne omkring mig. Även om det går lättare & lättare för varje gång eftersom hon blir så glad när hennes pappa kommer. Skönt det! {Dessutom ska hon bara vara borta i 2 timmar nu, och det ska jag väl överleva!}

Ska alldeles strax veva ihop en tacopaj eftersom finaste Hannah kommer på besök!
Var nere på ICA och införskaffade mig lite ingredienser och satan vad fult det såg ut i kundvagnen. Små påsar överallt. En gul lök i en påse, en röd lök i en påse, en tomat i en annan och en paprika i en  fjärde. Men det ska nog bli gott i slutändan! :D

Ytterligare en bild från promenaden
Det är inte lätt att ta en bild på kor i motljus..
Tips! Få barnen att äta
Publicerat den

God kväll på er :}

Häll vete i en säck vad det blåser ute. Stormar är nog snarare rätt ord! Bildörren höll på att brytas av när jag skulle öppna den. Var nämligen iväg till David en sväng och hämtade ett paket blöjor som han så snällt hade köpt till mig när han ändå var inne i Skövde. Jag köper nästan bara Willys blöjor. Billiga och kanonbra! Så dem rekommenderar jag starkt! När man bor i lilla Hjo så får man ju åka minst 3 mil för att komma nån vart för att kunna shoppa!

Nog om det! Tänkte komma med ett litet tips som säkert kan uppskattas av föräldrar där ute med bångstyriga barn. Alla känner säkert till att barnen inte alltid vill äta så snällt & duktigt som man själv vill. Eller? ;} Julia åt i början allting, precis allting. Nu för tiden har hon dock blivit mer kräsen och det gäller att man matar henne när hon är riktigt hungrig, annars är det lite svårt. Men nu till tipset för att få dem att äta: beröm dem! I stället för att sitta och tjata och försökte mosa in maten i munnen på henne så börjar jag applådera och berätta hur duktig hon är som äter så bra. Då blir hon genast på toppenhumör och tycker att det är jätteroligt att äta {självklart ska även hon sitta och applådera med sina små händer!}! :D Så testa det, och se om det fungerar även på era barn. Det kan vara värt ett försök! :D

Ursäkta näsan men titta vilket fint öra jag har nu! :D Fullt med glittrande godsaker.
Nu ska jag läs Änglamakerskan och sedan blir det sängen för min del!
Puss & GodnattBok beställd!
Publicerat den

Wiho! Beställde nyss en bok - Ljusfolket av Benny Rosenqvist. Längtar tills jag ska få den!
Checkade pricerunner för bästa möjliga pris och den billigaste boken kostade 39 kr. Dock kostade den på Adlibris 42 kr och det var där jag hittade den först och också köpte den. Fattig är jag, men såå fattig att jag inte kan snåla 3 spänn, riktigt så illa är det inte. Haha, men jag tyckte ändå att jag var så söt när jag blev riktigt varm i hjärtat av att hitta en så billig bok!

HUR SOM! Den verkar vara grym. En bok i precis min stil.
Jag är en bokmal. Nästan i alla fall. Har kommit igenom halva Camilla Läckbergs bok också. Grym, det är vad den är. Jag förstår mig inte på Camilla. Hur kan man vara så genombra? Inte ett fel finner jag. Man trooor att man löst hela mysteriet med boken och känner sig smartast i världen, men så läser man ytterligare några meningar och inser att man inte har en aning om hur den kommer sluta. DET, det kallar jag magiskt!On the table, in the bed, on the floor, in the shower
Publicerat den

Jag måste säga att jag diggar översättningen som youtube har börjat med. På golvet. Genast lät helt låten mer svängig! :DEn foto/höstpromenad med älsklingarna ♥
Publicerat den

Jag, min underbara kille och min underbara dotter var på en promenad för ett par dagar sedan. Ser inte det här lite drömliknande ut? Jag tyckte att gräset som stod upp som små bollar lite här och var såg så fint ut att jag var tvungen att knäppa några bilder.

Här har vi några till:

Jag har för vana att alltid redigera mina bilder innan de visas här i blöggen, men inte med den här! Nunnan kan vi kalla bilden. Helt orörd med andra ord! Ibland är det bäst så. Sååå tacksam jag är för att jag lever här i Sverige och får se såhär fin natur!

Titta på kossor är roligt det. Kor är Julias favoritdjur och hon kan låta som dem riktigt bra. Määä, säger hon. Hihi.

På tal om något annat så är det kanelbullens dag i dag och det firade jag genom att träffa Ida en sväng och vi var och fikade. Givetvis tog vi inte kanelbullar utan istället varsin krämbulle. ^^ Mums! Julia fick sin vanliga chokladboll som hon alltid vill ha. Chokladboll & festis, det är grejer det. På en tisdag.. Näe, såhär kan vi inte fortsätta. Nu blir det stekt gröt resten av veckan som kompensation för vårt onyttiga intag i dag.

Här har ni en bra låt sålänge:Förklaring till tatueringen..
Publicerat den

God kväll på er :}

Hösten är här och jag sitter och hickar för fullt! Haft en underbar kväll tillsammans med Cajsa & Marie på Hamnkrogen. Lite oxfilé och jag var supernöjd!

Tänkte att jag skulle ge er en liten förklaring till min tatuering eftersom budskapet är lite.. konstigt (?) för vissa av er. Vi tar det från början: jag ville så gärna ha en tatuering, en text, men visste inte alls vad jag skulle välja för text. Ett par ord bara, inte alls särskilt långt. En dag så såg jag att den här tjejen hade en så himla snygg tatuering när jag läste betydelsen så var ju helt underbart bra och framför allt helt rätt!

"De döda lär de levande", kort & gott. Man kan tolka det lite som man vill, och det tycker jag är skönt! Man kan tolka det som att man genom att obducera döda kroppar kan lära sig mer om kroppen, men det är inte riktigt så jag tolkar det. Visst, det stämmer ju i och för sig, men jag har valt att tolka det som att de döda lär de levande genom att ta kontakt med oss från "den andra sidan" och lär oss saker som vi behöver veta. Är ni med mig?

Jag tror att de som dör kommer till paradiset, men också att de kan titta på oss och vara med oss här på jordelivet. Att de dessutom kan läsa våra tankar är jag helt säker på!

Ha ha.. nu tycker säkert 90 % av er att jag är kôrk, men det bjuder jag på! Detta är vad jag tror i alla fall, och tatueringen känns helrätt! :DBilder på håret
Publicerat den

God kväll i stugorna!
Helgen har spenderats med David ♥ och jag har inte haft någon tillgång till kamera så bilder på håret vart lite försenat. ;} Ni som gissade, ni gissade rätt! Färgerna mellanbrun och mörk mahogny blandades in i mitt hår och gjorde det hela ett par nyanser mörkare. Till en början var det lila (!) i hårbotten, men nu har jag duschat och det ser finfint ut! :D

Julia har börjat hosta. Det kom för ett par timmar sedan och jag kan höra henne inifrån rummet nu. Stackaren. Hoppas verkligen att hon slipper såndär jobbig hosta som drabbar de små ibland. Tycker så synd om dem & deras små halsar.

På tal om något annat så känns det som att allt fler från barn/blir gravida nu och det tycker jag är kul! Grattis till alla er som är gravida och till er som har fått era små gullungar!

I morrn ska jag träffa Cajsa & Marie. Vi ska förmodligen käka ute om inte planerna hinner ändras innan dess. ;} Alltid lika kul att träffa dem!

Nu ska jag kika färdigt på Time Out och sedan ska jag, hör & häpna, lägga mig! Är så slut i huvudet och i hela kroppen så det ska bli riktigt skönt!

Puss och kram