"Älka dej"
Publicerat den

Så sa min underbara dotter till mig i gårkväll innan hon somnade. <3 Hur underbart?? "Jag älskar dig också, Julia." sa jag då!
Redo för dagis!
Publicerat den

Gjorde som ni rekommenderade och köpte inga vinterskor till Julia! Blev detta istället! :)
"Minkat" sig igen
Publicerat den

Det ska börjas i tid minsann!
Härliga fredag
Publicerat den

Är HELT slut. Hur kan man bli så trött bara av att skura ett kök? Ahja, känns bra nu efteråt i alla fall. Men har öppnat alla fönster i lägenheten så att det blir lite svalt och skönt. Uppenbarligen så är inte konditionen på topp! Nu är i alla fall disken i diskmaskinen, diskbänken skurad, spisen avtorkad, luckorna, kylskåpet- och frysen avtorkade, golvet dammsuget och nytorkat! Får väl se om jag putsar fönstret sen också, det kanske behövs det också. Och David, om du läser det här, förlåt! Jag råkade förstöra din svarta skål där Julia har sina nappar. På micron du vet. Jag skulle lyfta ner den och glasskålen samtidigt och då råkade glasskålen slå av en flisa från det svarta. Blev asfult! "/ Slängde'n!

Julia har lite av en otursdag i dag! Först brände hon sig på fingret och fick en liten blåsa när vi gjorde varm choklad i morses. Plattan såg nog allt bra intressant ut när den lyste röd! Som om det inte vore nog så har hon gått in i massa saker i dag och slagit sig lite lätt. Inget allvarligt och inget gråt, men lite gnäll har det allt varit!

Nu ska jag henne lite lunch för att sedan knalla iväg till Hem & Hobby och köpa ett ritblock till henne! Hon vill ju "måjja" hela tiden, den unga damen! Måla, alltså. ;}

I morgon ska hon träffa sin pappa och då ska jag passa på att ta mig in till Skövde. Med min älskling ♥ Dels ska jag förnya naglarna {var redan 3 veckor sen!?}, dels köpa bättre vantar & skor till Julia, köpa nya byxor till henne {hon har inga jeans, till exempel}, köpa en ryggsäck och ha lite egentid med David. ♥ På måndag börjar inskolningen och jag vet inte hur mycket jag har tjatat om detta nu! Jag ser både fram emot det, och inte. Men mest positivt!

Och på tal om måndag! Då kommer målaren hit och gör om i stort sett hela lägenheten. Vi får omtapetserat i kök och sovrum, och ommålat i hall och vardagsrum! Wonderful! Vitt ska det bli i hallen/vardagsrummet {är ju egentligen ett enda rum} och grått i sovrummet. I köket blir det också vitt, fast med lite mönster! Måste ta före- och efterbilder och visa er ju! :}

Nu är det dags för lunch!
Pöss!Kommit åt sminket
Publicerat den

Kladdigt!
Fika med mormor på Vete & Råg
Publicerat den

Tjoho på er! :)

Läget?
Lill-lördag i dag vilket vi firar med kalejs hos Davids syskonbarn som blir 12 år gamla! Snart tonåringar..!
Jag sitter här vid datorn och skriver så gott det går med mina gigantiska naglar som ser ut som räva.. Tur att jag ska till Center Nail på lördag igen för att fixa till dem! Måste säga att naglarna är kanon! Sitter som spikade och är så fina så. Förutom nu då, efter 3 veckor då mina egna naglar vuxit så pass att det bara ser konstigt ut. Dessutom har gelen åkt upp en bra bit vilket också ser weird ut.

Men! Svetten börjar så sakta att gå tillbaka in i kroppen efter att jag varit ute på stan och tagit en fika med min mormor! Åt årets första semla! Gillar ju inte mandelmassa, men den gick ner ändå. Var inte fullt så MYCKET som det ibland kan vara, då är det OK! Tog en choco latte till, perfekt för mig som inte är sådär stormförtjust i kaffe, utan behöver späda det med lite annat! ;} Men tillbaka till svetten. Trots flertalet minusgrader utomhus så blir man ändå svettig eftersom man har en tjock jacka på sig {särskilt när man kommer innanför dörren}. Ansiktet är kallt, men överkroppen liksom rinner. Och så är man torr runt läpparna vilket svider en aning.. L O V E L Y ! Igenkännelse, någon?

Vi fikade i alla fall på Vete & Råg och Julia tog en festis och en biskvi. Hon satt där på stolen och sa "hejhej" till mormor hela tiden, haha, och pekade på blomman {nomma}, ljus {jyyys}, kaffe {kasse} och massa annat!

Pöss!11 månader kvar till Julafton!
Publicerat den

Varit utan barn nu i ett par timmar. Både tomt & skönt! Passade på att dra te gymet, än lever drömmen om en fastare och mer vältränad kropp kvar! Jag vet inte om det syns några resultat ännu, men visst känner jag av lite! Om inte annat - träningsvärken. Den är olidlig, skulle jag vilja påstå! Tar mig knappt upp ur sängen på mornarna. Dessutom fick jag någon form av nackspärr för ett par dagar sedan eftersom Julia var så krånglig med nattningen. Hon har haft värsta hostan i en vecka nu, och den är som värst under natten. Det har även gjort henne till en RIKTIG mammagris. Hon måste hela tiden se mig, helst röra mig. Med andra ord somnar hon mer eller mindre på mig, vilket gjort att David har fått slagga på soffan ett par nätter. -_-

Nog om det, hon börjar bli bättre nu. Knappt någon hosta dagtid, utan endast en stund på natten.
Gymade 2 gånger förra veckan och så nu i dag. Vill verkligen fortsätta så att resultat kommer!

Nu; annat!
I morgon kommer Sofia och hennes söta barn hit på förmiddagen. Var jättelängesen vi sågs nu så det ska bli jätteroligt att ses igen! :} På eftermiddagen ska jag & Julia träffa min mormor på en fika, och på kvällen  ska vi till Davids syskonbarn som fyller år. Fullt upp hela dagen, men sådant behövs ibland! I dag har t ex varit en riktig slappardag där inte så mycket har gjorts. Julia har övat sig i balansgång, det är typ det! ;}

Lagade falukorv i ugn till lunch i dag, något som Julis uppskattade! Hade bostongurka, senap, ketchup och ost i! 200 grader i ugnen i en kvart, superenkelt!

På torsdag ska jag och Julia till hennes dagis och hälsa på, innan inskolningen som äger rum på måndag. Nervöst ju! "/ Hoppas att hon gillar det.. Nästa vecka har jag en gigatisk grej på gång också, men inget avslöjande ännu.. Det är lite nervigt!

KramarHELT SJUKT!
Publicerat den

NU ÄR JAG KLAR!

Ni förstår inte vilken underbar känsla det är. Det känns som studenten, fast lite bättre eftersom jag fick en Julia också! ;} Nu har jag äntligen ett slutbetyg, och ett hyfsat bra sådant också!

Här nedan är mina kurser samt betyg:
» Programhantering → G
» Engelska A → G
» Engelska B → VG
» Estetisk verksamhet {musik} → MVG
» Företagsekonomi A → VG
» Företagsekonomi B → G
» Organisation & Ledarskap → VG
» Grafisk kommunikation A → MVG
» Historia A → G
» Näthandel A → VG
» Näthandel B → MVG
» Näthandel C → G
» Idrott & Hälsa A → VG
» Matematik A → VG
» Matematik B → G
» Naturkunskap A → VG
» Naturkunskap B → VG
» Religionskunskap A → MVG
» Samhällskunskap A → MVG
» Svenska A → MVG
» Svenska B → MVG
» Teknik, människa & samhälle → VG
» Teknikutveckling & företagande → VG
» Textkommunikation A → VG
» Projektarbete → MVG
» Socialpsykiatri → VG
» Barn, kultur- och fritidsverksamhet → VG
» Psykologi A → G
» Franska steg 1 → MVG

De fyra sistnämnda har jag då läst in via nti.se vilket jag började med våren -11. Så jäkla gött, kört i mitt eget tempo och inte en enda lektion har jag behövt gå på. Helt internetbaserat.. Jag har kört dem i 50 % takt vilket gjort att varje kurs tagit 10 veckor. Dock fick jag köra psykologin i 25 % takt eftersom det var en 50p kurs.

Efter varje kurs, när man har gjort sin examinationsuppgift och sitt slutprov, så ska man ringa till sin lärare för ett betygssamtal. Dels går man igenom kursen och lite vad man har tyckt om den. Dessutom är det här samtalet till för att läraren verkligen ska kunna veta att jag är jag, och att jag inte har fuskat på något sätt. Sedan får man sitt betyg.. Så grymt sur över mitt G i psykologi egentligen, men franskabetyget vägde upp det! I'm happy!

Så vad händer nu?
Jobb, sedan en utbildning (kanske), jobb igen, pension, död. Kortfattat. Fast man vet ju inte, kanske får jag inte något jobb, kanske dör jag innan jag hinner bli pensionär. Mycket kan hända. Men positivt tänkande är det som gäller nu! :D Jag är färdig med skolan! :D

Om jag ska vara ärlig mot er så pluggar jag fortfarande...
Jag hoppade på en kurs som heter Folkhälsokunskap. Den är på 50p och tar 5 veckor att göra. Det gör jag inte för att jagt måste, utan för att Julia ska hinna börja på dagis i lugnans ro! Jag känner på mig att det kommer bli lite sjukdomar osv, och då är det skönt att inte behöva stressa iväg till något, typ ett jobb.


Lite av varje
Publicerat den

I går fick jag av min psykologilärare höra följande: det är med sorg i hjärtat jag säger att ditt slutbetyg blir ett G. Men äh! Jag är nöjd ändå eftersom jag nu kan lägga det bakom mig och bara har en sista muntlig uppgift i franskan kvar, på måndag. Var förbi stadens bibliotek för att låna en fransk bok, men se det hade de ingen! Då får jag nöja mig med internet!

David köpte en diskmaskin för ett tag sedan, trots att jag många gånger sagt att det väl inte är så jobbiga att diska för hand. Men nu har jag ändrat åsikt. Diskar man minst tre gånger om dagen som vi gör nu så tröttnar man. TRÖTTNAR! Så i morrn kommer VVS-Viktor och fixar med vattnet så att vi kan få den på plats någon gång! Diskmaskinen har stått inne i badrummet/tvättstugan nu ett par dagar, och eftersom det rummet inte är särskilt brett så blir det ganska trångt! Men äntligen, säger jag!

Julia somnade i vagnen på vägen hem från biblioteket, och stackarn är så hemskt hostig! Vi låg vakna hela natten, alla tre. Hon hostade och hostade, och i morse ringt jag 1177 för att fråga om råd, men deras {sköterskan Astrids} råd var att ge varm saft och honungsvatten. Ingen medicin här inte! Så nu är även honung införskaffat. Dra på trissor vad dyrt det är förresten!? Över 40 spänn för en burk. Visserligen räcker den väl rätt länge, men ändå!

Bjuder på en brödbild. Dessa bakade jag för ett par veckor sedan;
Gissa vems fönster?
Publicerat den
Projekt: badrumsfönster
Publicerat den

Ja det kanske var att ta i lite, haha, men jag ÄLSKAR'T!
Allting är från Hem & Hobby, förutom plåtasken som är från Förr & Nu.Förändringar i barnrummet
Publicerat den

Jo! Som jag nämnde så har jag ju "gjort om" lite på Julias rum. Tillsatt, kanske är det rätta ordet. Det nya ser ni på väggen bakom henne - nämligen ett hus med alla möjliga detaljer på! Hon älskar det! Går alltid dit och kikar och pekar på fåglarna, blommorna, vovven, kissekatten etc etc.

Det är klistermärken som lätt går att ta bort och sätta dit, flera gånger om! Jag köpte det på Unik Dekor {länk}. Haha, på bilden ovan pekar Julia på ett långt band med pärlor som hon lyckades hänga upp på sina krokar. Lycka! ♥Inte lik sig själv...
Publicerat den

Eller tycker ni det? Jag satt och fotade lite förut och fick en bild på Julia "in action". Ser inte ut som hon ju! Haha, märkligt vad bilder kan ändra en person.. Jag har gjort om på hennes rum också förresten!

Nu; sola!Nyårsraket
Publicerat den

Från balkongen :}

Jag ska återuppta fotandet känner jag!Vardagsrummet
Publicerat den

Kände att det var dags för lite bilder från vårt hem, trots att det inte är färdigt än. Vi blev lovade att få omtapetserat nu i januari men ännu har ingenting hänt! "/ Det förklarar varför det är så tomt på väggarna. ;} Varagdsrummet skulle vi faktiskt inte få ommålat {strukturtapet}, men det vill vi ändå eftersom väggarna är så skitiga och fulla med fula hål från gamla skruvar osv. Jag vet inte om bilderna ljuger eller ej, men färgen är gul/beige.

Mattan, som är från Hem & Hobby, är den skönaste mattan jag någonsin har gått på. Så himla underbar. Dock {som ni kan se} så fäller den näst intill lika mycket som jag själv, och massvis med trådar ligger på golvet jämt. Men det får det vara värt! :}

Soffan hade David sedan tidigare, den är enorm! Även soffbordet, tv-bänken och TV:n hade han. Det vi har köpt nytt är lampan, mattan, filten + kuddarna i soffan, gardiner och lite prylar till fönstret! Min absoluta favorit är klockan {ny}! Den har väl en diameter på en 50 cm ungefär!

Och ni... fler bilder kommer! ;}Andra läggningsrutiner
Publicerat den

Nu ska ni få höra!

Min älskling är så himla duktig när det är dags att sova. Både i går och i dag har jag bara lagt ner henne i sängen {spjälsäng}, sagt godnatt och gått ut ur rummet och stängt till dörren. Jag förväntade mig lip & pip, men inget alls! I går sa hon inte ett ljud, men i dag låg hon och sjöng lite för sig själv. ♥ Blev uppriktigt väldigt förvånad då jag bara tänkte testa det som en "kul grej", men dra på trissor!

I dag har jag varit och sökt mitt första jobb. Spännande... får se vad som händer och sker. Men hoppas hoppas! Är trött på att plugga nu och vill ut i arbetslivet nu när Julia börjar dagis om bara 2 veckor. På torsdag ska vi till dagiset och hälsa på igen. Ska bli kul! Så gött att det är så nära, jädrar vad jag ska gymma sen när hon är där. Rutor, strävar jag efter! ;}

Efter mitt jobbsökande så gick jag och mini till Arken. Där var det till en början bara en mamma och hennes lilla dotter i Julias ålder, men sedan ploppade det in fler & fler. Till slut var det fullt hus, med bakning av pizza och sångstund. Jättemysigt! Julia är inte såååå himla mammig där heller, utan springer ifrån mig för att leka och titta på andra barn.

På hemvägen gick vi förbi ICA och köpte ingredienser till en kräftsoppa som vi senare lagade. Väldigt god men väldigt mättande! Nu gjorde David nyss en kopp te till mig så nu ska jag kolla Byggfällan och dricka upp det!

PussBilder för en gång skull!
Publicerat den

Hur har ni det i stugorna? Här vräkte det nyss ner värsta snön. Det har regnat hela dagen men det gick tvärt över till stora snöflingor som numera är regn igen.. Trist januariväder! I förmiddags var jag och Julis nere på Arken {öppna förskolan} eftersom hon har blivit väldigt mammig nu när v i hela tiden går hemma tillsammans. Dags att träffa lite nytt folk så att dagis inte blir något alltför hemskt sen när det är dags. Kan nästan räkna ner dagarna på fingrarna nu. Få se nu.. det är 17 dagar kvar! Riktigt så många fingrar har inte jag iofs, haha. ;}

På Arken var det mysigt i alla fall. Mycket folk och många små barn. Så många som man inte känner igen också! När jag var där som mest, hösten 2010, så kände man ju nästan alla. Det var riktigt mysigt! :} Julia lekte i alla fall med dockor, red på gunghästen och lite annat. Jag passade på att sätta mig i soffan en stund och precis då, självklart, så ramlar Julia på gunghästen och börjar blöda i läppen. Tur i oturen så såg det värre ut än det var, då hon skrek i några sekunder bara. Men blod kom det så att vi fick gå till toaletten och torka och skölja!

Det var även sångstund som hon tyckte var kul. Hon satt still för en gångs skull också, haha. Vi sjöng om lite olika djur och det var väldigt kul att ta av och på tomtens mössa {tomten hörde till I ett hus vid skogens slut.}. Förstå hur grym man blir på barnsånger när man har barn! Innan kunde jag knappt någon!

På tal om något annat så tar jag aldrig kort på mig själv längre. Därför gjorde jag det i dag... Döm om min förvåning när jag ser hur jag ser ut. Det känns inte som... mig:

Mina fina naglar kom med på ett hörn också :')

Har även gått och blivit beroende av lösögonfransar den senaste tiden. Mina egna är väl en sisådär 2 mm korta, och har man då gjort "misstaget" att prova på lösögonfransar så är man fast. I alla fall jag. Skitlätt att sätta dit och ta av, och man kan återanvända dem! Nu vaknade Julia från sin tupplur ↓

Gladskit :)

Dags att agera mor igen! Pöss!
Så jävla nära!!!
Publicerat den

Så. Hej alla underbara läsare som faktiskt kikar in här varje dag trots kass uppdatering! Sitter och är lite.. småsugen! Fasen vad gött det vore med en köpp te. Dave/Doi/Dai sover i soffan intill (tror jag, han blundar i alla fall) och jag har precis skickat in min förhoppningsvis sista insändningsuppgift. En komplettering. Det var det sämsta, faktiskt, men helt seriöst så förstod jag inte uppgiften till en början. Med med lite hjälp av Davids mamma så gick det kanon! Hoppas nu verkligen att den blir GODKÄND!

På tal om något annat så känner jag mig osmart. Ju längre naglar desto mindre hjärna, känns det som. -_- Dessutom skitsvårt att skriva på tangentbordet! :O Hur som helst är jag nöjder ändå. Gjorde naglarna inne på Commerce i torsdags, 485 kr fick jag punga ut. (Kan killar använda det uttrycket!? Hehe..) Center Nail heter stället och det rekommenderas starkt. Superduktig var tjejen som gjorde mina naglar. Det tog 40 minuter typ, och naglarna sitter som sten. I dag bröt jag nageln när jag städade, men lösnageln sitter fortfarande som berget. Men vad jag är imponerad av de som ständigt har dessa långa naglar. Man är ju verkligen helt handikappad. Svårt att smsa, svårt att betala med kort, svårt att få grepp om något, svårt att knäppa byxorna. Och så vidare..

På lördag kanske jag och min älskling ska på BIO. Det var inte i går. Inte iförrgår heller för den delen, eller ens i förra veckan. In time såg vi sist, och jag gillade den. Med Justin Timberlake, bland annat. Nu vet jag inte vad vi ska kika på, men huvudsaken är att vi kommer iväg och blir lita kära i varandra igen. Haha, skämt åsido, men här hemma är det hela tiden Julia som är i centrum så det blir inte mycket tid över till oss. Men ibland måste man unna sig! ♥

I dag har jag och Julia åkt pulka i snön. Det har varit ett UNDERBART väder, solsken och snö. Dock är pulka ingen favoritsysselsättning för min lilla pärla, antagligen för att hon inte vill sitta still. Men lekparken var kul i alla fall, trots att "nöö". Hahaha, hoh vägrade att ha vantar på sig eftersom de var så trånga och konstiga, så därför behövde jag ta bort all snö på allt hon skulle ta på. Gungan, typ. Såhär lät det hela tiden: "nööööö", "mamma". Sen pekade hon på stället där snön skulle bort. Sötisen! ♥

Nu hör jag att duschen står och droppar. Duschade nämligen för en stund sedan för första gången sen... näe det vill ni inte veta! Men skönt var det. Saken är bara den att jag inte kan duscha. Hur man nu lyckas med det. Jag tror jag tappade tvålflaskan 7 gånger? Det dundrade som fan!

Nu ska jag stänga av duschen, hejsvejs! ;}Julias utveckling
Publicerat den

Som utlovat, här kommer en uppdatering om Julias utveckling den senaste tiden!

Min lilla tjej, som nu har blivit så himla stor. Så redig, klok och underbar. Hon babblar hela dagarna, från morgon till kväll (precis som sin mor..haha) och det kommer nya ord varje dag. Man får börja akta sig för vad man säger, för alltid är det något ord hon ska försöka härma. Här är några ord som hon kan och som ofta hörs från henne:

»Mamma
»Pappa (betyder även lampa och papper)
» Daai (David)
» Mummum (mormor)
» Muhää (morfar)
» Kossa
» Giiis (gris)
» Basse, Maai, Appa (våra kompisar Basse, Malin och Ebba)
» Maaaat
» Bada
» Foffa, voffa (soffa)
» Gocka (docka)
» Nang (vagn)
» Kasse (kaffe)
» Kockaa (choklad)
» Nujj (snurr)
» Giska (diska)
»Bahaa (äpple)
» Nääa (stjärna)
»Mumma (blomma)
osv...

En hel del ord är det, minsann! Det började rejält vid 18-19 månaders ålder. Dessutom börjar hon få lite mer hår, i alla fall i bak och vid öronen. Dessutom börjar det mörkna så jag är inte säker på att hon kommer kunna klassas som en blondin senare. ;} Förutom att prata så ska hon hela tiden diska, snurra runt på golvet, mata kissekatten, springa omkring, hoppa från sängen och ner i kuddar & täcken på golvet och mycket mer. Just det! Film.. Hon är beroende av att titta på film, på sig själv givetvis. Duger det inte så säger hon "nannan", som betyder just "annan".

Hon är en riktig godisgris och ska alltid gå omkring och tugga på något. Chokladbitar, fruktnappar, hennes favoritfrukt kiwi eller kanske ett äpple. Läsa böcker, klä av dockor (de får aldrig ha kvar kläderna på!!) bädda till dockorna är också roligt. Duscha ska hon göra varenda dag, fastän hon inte får det för mig.. Men på något sätt lyckas hon alltid få som hon vill ändå. Ett tag, när hon hade bajsat, tryckte hon ner näven i blöjan och fick bajs på hela händerna som hon sedan kletade ut på magen. "Baaa", kom hon springande då, med händerna flaxande. Och ordet "dusch" kom tätt efteråt. Listig liten typ, det där. ;} Ta på sig mössan och byxor, det har hon lärt sig också.

Bilder har jag inga för tillfället, men det kommer snart!
Måste bli bättre på att uppdatera här! Det är ju så roligt att läsa senare.

Nu ska jag buzza lite och sen ska jag kramas med min man!
Julia sover redan gott för natten (förhoppningsvis!).
Puss och kram!
I morgon...
Publicerat den

Så kommer det ett lååååångt inlägg om Julia och hennes utveckling de senaste månaderna! :D Håll utkik! :)

Satte upp nya gardiner i köket i går. :)
Fått en fin award från Beatrice ♥
Publicerat den

(När man har fått den här utmärkelsen är det tänkt att man ska göra det här:
1. Klistra in awarden på din blogg
2. Tacka personen som gav dig awarden och länka till bloggen
3. Välj ut fem personer/bloggar som du vill ge awarden till
4. Lita på att dina följare sprider kärleken till andra bloggare
5. Och det viktigaste: Ha roligt och stötta varandra!
Jag skickar denna award vidare till dessa 5 fina bloggare)

 

Jag fick de här fina meningarna från Beatrice:

En härlig och trevlig tjej som jag lärt känna genom nätet (ja, bloggen såklart!). Mamma till underbart söta Julia. Jag älskar att läsa hennes blogg och se hur hennes dotter utvecklas och om hur vardagen fungerade för en ensamstående som fortfarande bodde hemma. Nu mer är hon sambo med sin nya pojkvän och snart är det dags att skola in lilla tösen på dagis.

Tusen, tusen tack för den fina awarden! Blev jätteglad när jag läste det! Vi skulle ju ha träffats där i somras, men då var det visst en liten Lili som ville kika ut istället! ;) Dock tycker jag att vi bör ses snart, det har gått alldeles för lång tid. Och såååå himla långt är det ju ändå inte emellan oss!! Du verkar vara en helt underbar mamma till dina två barn, som alltid finns där för dem! En toppenmamma, helt enkelt! :D

Själv skickar jag awarden till dessa fem fina flickor:

Hannah: Underbaringen som jag lärde känna i somras. Du är en så söt, snygg, gullig, snäll och STARK tjej! Du har en jättebra, personlig & rolig blogg som jag bara måste läsa så fort jag får chansen! Är så glad att vi lärde känna varandra! ♥

Cajsa: Min fantastiska "fru" (haha) som jag känt sedan mellanstadiet. Umgicks varenda dag under hela högstadiet och har många fina minnen tillsammans. Läger, Oldas Husband, kladdkakebak och MYCKET annat! Du är en jättebra vän och vi kan prata om allt med varandra! Massa kärlek till dig! ♥

Teresa: Den här tjejen har jag aldrig träffat, men däremot har jag läst hennes blogg i åratal! Älskar den! Många, fina bilder på hennes fina barn och på de ställen de besöker. Bloggen har allt; recept, tips, vardagsprat, foton och allt där emellan!

Mirre: en tjej som är helt grym på att fota! Känner henne inte personligen men älskar att kika in på hennes blogg och njuta av de fina bilderna! Hon verkar vara en jordnära och snäll tjej, med världens sötaste hund Bellman!

Melinda: En jättesöt tjej med en jättesöt dotter! Nämnde jag även att hon har ett superfint namn? ;} Hon har en mysig blogg och verkar vara en bra och snäll tjej. Dessutom får man jättemycket tips på ursöta barnkläder! :)
Update!
Publicerat den

Update!

Sitter och borstar tänderna, ska snart till Skövde för att piffa till naglarna (för första gången i mitt liv!!). Julia är med sin pappa. I eftermiddag ska jag och älsklingen gymma. I kväll mat hos mamma. Bra dag! :}Nytt till sovrummet
Publicerat den

Den här "lilla" lyktan köpte jag på Hem & Hobby förut för 300 spänn! Typ en halvmeter hög och helt underbar. Ett ljus av hellsize får brinna inuti :)