Daftöland
Publicerat den

En liten hälsning från ett soligt men nu på kvällen lite kyligt Strömstad!

Dagen har bjudit på ett jätteskönt väder, alldeles perfekt för en tur in till Strömstad samt några timmar på äventyrsparken Daftöland. I morse var det mulet och det var till och med så att det kom några droppar, men på eftermiddagen sprack det upp och solen värmde minsann lite!

Inne i Strömstad shoppade jag loss! Jag kom på nu att jag minsann har shoppat loss riktigt ordentligt idag! Först ut var en bikini, mörkblå med stjärnor på överdelen och blå- och vitrandig nederdel. Detta köpt på Team Sportia som hade upp till 70 % rea! Även ett par solbrillor från samma affär fick följa med mig i väskan, och hade jag inte (dum som jag är..) påmint tjejen i kassan om att jag skulle betala för dem också, så hade jag kunnat ta med dem hem gratis! Hon trodde nämligen att de var mina sedan innan.. Happ... Kul! 179 kr fattigare.. Men! Karma ;-) Då har jag nog flyt framöver!

Efter shoppandet där så tog vi en promenad in till centrum. Det gjorde vi inte alls förresten, utan vi gick ett par meter bara och vidare in till en butik som var skrämmande lik babyproffsen, men med ett annat namn. Där var vi på jakt efter hörselskydd till lillemannen som vi också hittade och köpte, men jag passade även på att prova en bärsele. Vi har pratat om att införskaffa oss en, men på grund av priset har vi avvaktat lite. Henry satt faktiskt riktigt bra i en sele, men 1399 kr var det inte värt tyckte jag. Möjligen om vi kan fynda en begagnad på blocket! För bekvämt, det var det! Och vilken lyx att kunna "bära" honom med armarna fria! (Även om jag var lite feg och höll handen under hans rumpa mestadels..)

Men SEN, då gick vi in till centrum. Där köpte vi oss räkmackor som vi åt, och jag var några cm ifrån att bli nerbajsad av en mås. Skiten landade på marken bredvid mig, och ska jag vara ärlig så skvätte det lite på min fot.. Mysigt. Vagnen fick skit på sig också.. Jäkla pissmåsar.

Efter lite kikande i hamnen och lek i en lekpark så åkte vi tillbaka de 5 kilometrarna som det är till campingen. Där gick vi sedan in till äventyrslandet som sagt och åkte flumride, en liten båt som dras upp på en ställning för att sedan släppas ner och flyga i vattnet (detta var alltså en beskrivning av en annan åkattraktion, och inte en beskrivning av flumride. Så att ni inte tror att jag är helt korkad.), hoppade på någon form av studsmatta, lyssnade på pirater som dansade & sjöng och hade det kort sagt jättemysigt!

Lite mera shopping i form av en tillbringare, ett kors att hänga smycken på samt en rulle med snöre. Lät skitkul, verkligen, men det kan nog bli fint som inredning hemma!

Lite bilder:




10 veckor sedan
Publicerat den

Idag är Henry 10 veckor och det har vi firat med att vara på badet. David & Julia cyklade ner före mig och Henry, men det blev bara en liten stund eftersom molnen närmade sig och det mullrade från himlen. Vi trodde att det skulle bli världens åsk- och regnväder, men inte då! Fortfarande lite molnigt på himlen, men inget regn. Skulle behövas lite nu faktiskt, gräsmattorna börjar se torra ut.
 
Men nog om vädret. Dagarna går sjukt fort nu, och i måndags var vi i Mullsjö där vi träffade Hannah och hennes man (!) Jonathan samt deras kompisar. Vädret var på topp och vi åkte båt i Stråken, solade och badade. Eller okej, jag badade inte. Jag gick i till höfterna, sen fick det vara nog! ;} {Skulle nog egentligen ha behövt legat i vattnet hela tiden, det är inget vidare kul att gå runt i bikini just nu. Världens rövmage, haha!} Julia hade superkul och åkte badring efter båten med David i en alldeles lagom takt, samt lekte massor med Jonathan i vattnet efteråt vilket hon verkligen uppskattade. Det pratade hon om länge efteråt! Henry sov mestadels och skötte sig kanon. Julia somnade i Davids famn efter badringsturen, och att stå och bära på henne {som jag fick göra när David åkte ring} var fruktansvärt tungt! Mina armar är vana vid Henrys 6 kg, och inte vid Julias 17! Fick sätta mig ner på knä i sanden en stund för att orka, haha, men hon fick inte sova särskilt länge. Då somnar hon aldrig på kvällen sen. Hon är galen! Att lägga sig "i tid" finns inte på världskartan för henne. Igår somnade hon senare än mig tydligen, sa David. Vid 00:15! Det är ju inte klokt.. Och då hade hon ändå varit på Liseberg hela dagen. Möjligen var hon övertrött.. ;}
 
Även jag åkte ring, för första gången. Snacka om skräckblandad förtjusning! Superkul, samtidigt som jag var livrädd för att åka i vattnet eftersom det säkert var ganska kallt. ;} Men killarna som körde båten var ganska snälla mot mig, vilket jag uppskattade väldigt mycket, haha. Det gick undan i svängarna ibland, men det var riktigt kul!!
 
Vi hittade en strand där vi grillade korv. Tror att jag åt 5 korvar! Man blir ju så hungrig när man är utomhus. Och vad fort tiden gick! Det blev snabbt kväll, alldeles för snabbt. Efter båtturen tillbaka till hamnen där vi startat så åkte vi hem till Hannah & Jonathan en stund. De har det så himla mysigt! Shabby chic från golv till tak. David gjorde en snygg vurpa mitt på golvet när han skulle sparka en boll till deras hund Viggo. Haha, alltså vilken chock jag fick! Helt plöstligt låg han bara där på golvet! Stackarn hade bra ont efteråt.. Och han kallar mig för klant?!
 

Här far de iväg ut på sjön! :} Julia totalt orädd, som vanligt.
 



Skillnad
Publicerat den

Henrys "tuffa start" här i livet med plitor och skorv över nästan hela sig verkar skönt nog vara förbi. Han har länge nu haft väldigt fin hy, och häromdagen köpte jag hem lite salicylsyrevaselin. Jag smorde in huvudet ordentligt och drog på honom en mössa. Det stod på tuben att det skulle sitta i i 3-4 timmar, men eftersom vi var på picknick i stadsparken satt det nog snarare i 5-6 timmar. Med hjälp av en luskam kunde jag sedan kamma bort nästan allting. Underbara kräm! ♥ Trots att jag inte tryckte kammen särskilt hårt så började han blöda lite, men inte alls mycket. Obeskrivlig känsla att äntligen få bort det, haha! Och han är så GO! Underbara pojk!
 
En stor skillnad mot när Julia var bebis är att jag inte alls har samma stress med att få honom att sova som jag hade med henne. När hon var liten kämpade jag varje morgon med att få henne att somna efter 1-2 timmar vaket tillstånd på morgonen, och jag vet inte hur länge jag stod och dansade och gungade henne fram och tillbaka. Allt för att hinna göra annat medan hon sov.. Så är det inte alls nu! Dels har jag ett annat barn som ändå måste underhållas så att han kan vara med på ett hörn, och dels är Henry mycket bättre på att bara sitta med och kika. Så galet skönt. Han somnar när han somnar liksom. Jag har varken tid eller ork att försöka natta en klarvaken bebis.
 
När jag bara hade ett barn, och när hon var bebis, kunde jag för mitt liv inte förstå hur man kunde klara av TVÅ barn!? Hur var det möjligt? Ett barn är ju MER än nog. Men konstigt nog gör man det ändå. Eller också har jag haft turen att få en väldigt snäll bebis. :} Snälla, nu får inte turen vända! Bara för en liten stund sedan la jag ner Henry i sin spjälsäng och han låg där och kikade en lång stund innan han somnde. Inget gnäll, inga problem. Jag kunde till och med gå på toaletten medan han låg och kom till ro. ♥ Det skulle INTE ha gått med Julia. Haha, jösses nej. Men det blir vad man vänjer dem vid antar jag. Julia var van vid att somna när jag drog henne i vagnen fram & tillbaka, eller om jag vaggade henne i famnen, men eftersom vi nu bor på andra våning så har vi ingen vagn här uppe och därför blir det antingen sängen, babysittern eller famnen för Henry.


Här ligger Henry och gosar under ett täcke som på ena sidan är grönt och på andra sidan rosa. Det syddes av hans farmor medan vi ännu inte visste vem det var som gömde sig inne i magen. Där låg han och somnade gött efter en stund. :}



Ett stort steg i livet
Publicerat den

Något ofattbart har inträffat. Julia har slutat med napp. Jag trodde aldrig att det skulle gå, hon har varit helt uppslukad av sina nappar och helst velat ha 2-3 stycken hela tiden. Men i fredags {19/7} så var David & Julia inne på bokhandeln i Hjo. Hon skulle visa vad hon önskade sig när hon fyller år {haha, det är ju bara 10 månader kvar..} och jag sa till David att han inte skulle köpa massa skit som bara blir liggande.. Nej, det skulle han minsann inte göra. Efter en stund kommer de dock ut från affären och i händerna håller Julia ett rosa paket. Åh, köpte de något onödigt ändå!? Julia förklarade dock att hon hade fått paketet eftersom hon lovat att sluta med napp.
 
Jag vet inte hur länge vi har kört med det snacket. "Lova att du slutar med napp så kan du få det." Hon lovar men klarar inte av det.. Så klart att det skulle bli samma vända om igen, tänkte jag. Denna gången tog vi det dock steget längre. När vi kom hem letade vi upp alla hennes nappar, slog in dem i ett paket och skrev på paketet att det var till tomten. Vi gömde sedan paketet bakom soffan i väntan på tomten, vilket var Julias idé.
 
Otroligt nog har hon inte frågat om dem en enda gång! Eller okej, där ljög jag. Vi har pratat lite om dem, att napparna ska gå till andra barn som behöver dem och det är hon helt okej med. Däremot har hon inte velat ha dem en enda gång. Duktiga lilla tjejen! ♥ Jag hade räknat med flera bakslag, skrika kvällar osv, men hon har somnat utan problem. Igår somnade hon intill mig i stora sängen men enbart ett gosedjur i handen. Det var nästan så att jag försa mig och tänkte fråga om hon hade sina "nappisar", men jag hann hejda mig!

Lilla tjejen börjar bli så stor.. Jag hinner inte med! Hon åker dessutom nästan aldrig vagn längre. Endast om det är något speciellt {typ idag när hon är på Liseberg med sin mormor & morfar} eftersom jag inte kan ta två vagnar själv. Och även om David är med så brukar hon cykla! Blöja har hon bara på natten, och välling dricker hon om det finns hemma. Men välling är bra! Särskilt eftersom hon inte äter så mycket annat.. Hon är nästan aldrig hungrig, påstår hon. Jäkla matfaser..

Julias vrålåk istället för vagn. Visst är den mycket coolare? ;}

Nappen är nu ett minne blott! Bara det inte blir bakslag nu för att jag skriver om hur bra det går... antagligen!
 
 



Ibland tar det tid
Publicerat den

Idag fick jag mig en efterlängtad sovmorgon. Efter kalaset igår kväll, samt två amningar under natten så var jag helt slut i morse vid 7:30 när Henry vaknade. Även Julia vaknade förvånansvärt tidigt och David var snäll att gå upp med dem. Fick ytterligare två timmar och vaknade svettig vid 9:30.

Julia behövde senare kissa och jag följde med för att hjälpa henne. Såg att hennes rum var mörkare än vanligt och såg sedan att gardinerna var fördragna. Jag frågade:

"Var det soligt i ditt rum i morse, Julia?"
"Vadå?"
"Eftersom ni har dragit för gardinerna.."
"Vadå?"
"Var det soligt i ditt rum så att ni fick dra för gardinerna för fönstret?"
"Vilka gardiner?"

Ja ni märker ju själva, haha. Ibland ger jag upp diskussionen och börjar prata om något annat..!




Lite utveckling
Publicerat den

På bara ett par dagar har Henry blivit vrålstark i sin nacke. Det var på tiden! Innan när han har legat på mage så har näsan varit rakt ner i soffan och han var varit jättearg. Men idag - vilka framsteg! Huvudet högt! Eftersom han aldrig ligger och sover på mage så får han inte någon övning därifrån. Julia sov nästan jämt på mage då hon hade ont i den ofta.. Med andra ord blev hon stark väldigt fort!
 
Och på tal om sovställningar så har han börjat få lite platt bakhuvud. Åh! Jag har försökt åtgärda problemet med en stor fluffig kudde i hans säng, så förhoppningsvis kommer han inte att se ut som ett P sen. Haha. Finns det något fulare? Men han är så gullig, vår lilla älskling. ♥
 
Det märks att värmen tär på honom. Han har fått lite värmeutslag på bröstet, och han är lite gnälligare än vanligt. Jag tror också att värmen tär även på mig, faktiskt. Ibland när båda barnen skriker samtidigt så vill jag bara sjunka genom jorden. Fysatan. Mitt tålamod är inte att leka med nu för tiden. Men än så länge har det gått bra, och förhoppningsvis ska det väl göra det i fortsättningen också. ;}
 
Nätterna går också väldigt bra faktiskt, och har gjort det sedan start. Förresten så tycker jag att alla bebisar verkar vara väldigt snälla nu för tiden? Läser lite varstans om hur allas barn sover nätterna igenom utan en massa klagande & gnäll. Skönt! :} Han brukar vanligtvis äta två gånger. Någon gång runt 01-02, och sedan vid 04-05 igen. Han somnar om direkt efteråt, och så även jag! I morse vaknade han klockan sju, jag var då uppe med honom i ungefär en timme. Pratade och myste, för att sedan somna om igen vid 8 och sova till 9:30! Och sen var dagen typ slut.. ;} Nejmen, det känns nästan så! Dagarna flyger verkligen iväg i en rasande fart. Idag är Henry redan 9 veckor gammal! Han har faktiskt börjat upptäcka sin små händer den senaste veckan, samt börja jollra lite smått. :}

 
Våra nära & kära säger att han är lik både mig och David. Mig i övre halvan av ansiktet, och David i nedre halvan. Kan det stämma tro? Jag tycker att han är väldigt lik David vid munnen, men kan inte se mig själv lika enkelt..



Bröllop, 16 juli
Publicerat den

 
16 juli är ett speciellt datum på flera sätt & vis. Bland annat var det dagen då jag för första gången köpte vin på systembolaget, hehe. Visserligen inte till mig själv, men i alla fall! Men i år, den 16 juli, så ägde Hannah & Joanathans bröllop rum. Så himla fint! De hade fixat till det hela hur bra som helst, och Hannah var så underbart vacker i sin vita klänning!
 
Henry sov sig igenom nästan hela dagen, med undantag för när vi var i kyrkan. Då fick David gå ut med honom en stund så att han lugnade ner sig. Själv stod jag framme vid altaret och knäppte bilder! Innan Hannah kom in i kyrkan var jag så galet nervös.. Trodde seriöst att jag skulle pinka på mig! Varför vet jag inte, men det hela var så pirrigt!!

I handen hade jag en Nikon D800, och nedan ser ni några bilder från deras stora dag! Alltså.. den klänningen! Den brudbuketten! Gudars.. Och såklart var även brudgummen väldigt stilig. ♥
 
 
Dagen till ära hade jag faktiskt plattat håret. Första gången i år, tror jag! Det börjar faktiskt bli riktigt långt nu, och i vägen är det också! Henry har alltid ett par strå i sina ständigt fuktiga små bebishänder. Men jag vägrar klippa mig. Lyckligtvis såg det inte lika slitet ut i topparna när det var plattat! :}
 
Efter att vi varit i kyrkan åkte vi till Furusjö och Sjöhaga pensionat. Där var det uppdukat i stora tält och det var där vi var resten av dagen/kvällen. Det bjöds på bål, frukt, förrätt, varmrätt, fika & tårta. Tack för en jättefin dag, Hannah & Jonathan! ♥



Sommarlov
Publicerat den

 
I morgon är lille älsklingen redan 2 månader gammal. Det är helt otroligt. Jag har redan gått ner alla gravidkilon, även om kroppens form är annorlunda fortfarande. Det vill säga väldigt breda höfter.. Men tacka vet jag breda höfter! Hur skulle annars en 4380 gram tung bebis kunna tryckas ut där nere? ;} Kan inte förstå att jag haft så olika graviditeter! Mycket illamående - Nästan inget illamående. Mycket viktuppgång - Inte så mycket viktuppgång. MILJONER bristningar - 2 bristningar. Ganska seg förlossning - Ganska snabb förlossning. Ja ni fattar. Kilona efter Julia satt fast i nästan ett år.
 
Just nu njuter vi av sommarlov hela familjen. David har redan varit hemma i en vecka och det har hittats på något varje dag. En dagsutflykt till fina Gränna stod först på schemat, och vi hade det så himla mysigt! Vi har även badat, solat, bränt oss, träffat släktingar, umgåtts med vänner, ridit, min fina vän Frida har fått en son (! ♥) samt shoppat inför bröllopet som vi ska på i morgon. David har skaffat sig värsta utstyrseln, med skjorta, finbyxor, väst och glansiga, svarta skor. Själv tänker jag ha linne & leggings.. Kul! :D
 
Kanske bör jag lägga mig nu så att jag inte ser i kors av trötthet i morgon när jag bör ha skarp syn för att få till några snygga pic's!



BVC - 2 månader
Publicerat den

Tiiidigt i morse {09:00} hade vi tid hos BVC. Fick ställa klockan för att komma upp i tid!
 
Vi hade även den här gången en annan sjuksköterska än den ordinarie, men då det är samma sköterska som har hand om Julia så gör inte det så mycket. Det vägdes & mättes, samt pratades lite om Henrys skorv som verkar ha kommit tillbaka efter att ha sett jättefint ut, samt hans torsk. Han verkar vara en lite "olycksfågel" vår lilla kille, även om han inte lider av det själv. Han har varit vit i munnen {innanför kinderna samt på underläppen} i någon vecka nu och vi har köpt vichyvatten för att få bort detta.  Först trodde jag att det var ersättningen som satt kvar, men nej, nog är det torsk alltid. Inte konstigt egentligen! De kan få det för att de är fuktiga i munnen mycket, och det är han ju verkligen. Han äter varannan timme och mellan det använder han mycket napp. Stackars lilla plutten! ♥ Skorven skulle vi låta vara, men om vi ville kunde vi köpa lite salicylsyrevaselin och smörja med.
 
Längd: 62,5 cm
Vikt: 6280 g
Huvudomfång: 41,5 cm
 
Följer sin kurva jättebra! :} Nästa besök är i mitten av augusti, men då sköterskan frågade om samma tid på dygnet så sa jag att jag hellre ville ha en senare tid. Vi är inte vakna så okristligt tidigt! ;}


En alldeles liten nykläckt Henry.
Nu är dessutom namnen bestämda!
H W D C
 
;}



En härlig kväll
Publicerat den

Sitter på en helt underbar restaurang i Gränna. Varmt, vindstilla och helt perfekt. Semesterkänslor!




Design, grillmys & bilbarnstol
Publicerat den

Eftersom tid verkligen inte finns, så har jag nu, i ett desperat behov av en ny design, lånat en gratisdesign. Hyfsat nöjd ändå, med några egna inslag som gör den lite mer personlig. :} Fina bilder i headern, va? Det är de bilder vi tog hos fotografen! Förutom blomman, som jag tog själv för längesen.
 
Idag är det fredag och David jobbar sin sista dag innan semestern! Härligt. ♥ Ikväll ska vi träffa mina underbara vänner sedan högstadiet. Henry får följa med medan vi "droppar av" Julia hos mormor & morfar. Med tanke på att vi ska vara i en trädgård med vattnet precis intill så känns det lite osäkert att hon ska springa omkring där ifall hon druttar i! Om inte annat så kan det vara skönt att kanske få sitta still en stund. ;} Ska bli superkul att träffa dem igen. I princip är det bara jag som är kvar i stan då flera av de andra pluggar på annan ort.. Ganska långt härifrån! Jag hoppas så att vädret är fint, i alla fall att det håller upp. Just nu är det molnigt ute, men det vore ju underbart med lite sol..
 
 
Igår var vi inne i Skövde och köpte en ny bilbarnstol till Julia! En Britax KidPlus  {tror jag att det var.. Kan ha varit KidFix också.. blev osäker!}, 15-36 kilo. Julias nuvarande vikt är 17,3 kg, och hon var så nöjd. Under en väldigt lång period har hon mått dåligt då vi har åkt bil. Har hon inte haft ont i magen så har hon mått illa, och det har faktiskt hänt att vi har fått stanna bilen så att hon kan gå ur och spy. Nu när hon sitter framlänges mådde hon mycket bättre, sa hon. Om det är psykiskt eller inte vet jag inte, haha, men det känns bra att hon sitter så nu. Betydligt mer plats så att vi som kör inte behöver sitta hopkurade där framme då förarsätet måste vara längst fram på grund av den klumpiga barnstolen. Dessutom kan Julia nu sträcka på benen! Innan hade hon en Britax Multi-tech,men den lägger vi undan nu och sparar åt Henry.



Onsdag
Publicerat den

 
Vi tillbringade en liten stund inne på Julias rum i morse. Mycket tjejigt som ni kan se! ;} Henry klädd i nya byxor från Åhléns som han fått av sin mormor. Så himla fina och sköna! De är i storlek 62/68, haha, och det är till för 4 månader gamla bebisar stod det. Men tydligen inte! ;} Fungerar alldeles utmärkt på en inte ens två månader gammal bebis också.
 
Att ligga på mage är inte särskilt roligt tycker Henry, men o så viktigt att öva på ibland.
Nu har vi precis varit ute en liten stund i solskenet och Henry sover i liggdelen till vagnen medan Julia vilar i sin säng och kikar på film på surfplattan. Rosa pantern var det visst!



BVC - 6 veckor
Publicerat den

Egentligen skulle Henrys sex-veckorskontroll ha ägt rum förra måndagen, den 24/6, men på grund av min förkylning så orkade jag inte ta mig dit och vi fick därför en ny tid igår. Kl 14 var vi på plats och familjen som haft tid innan oss gick vi i samma föräldragrupp som! De hade fått en liten flicka, och även de hade gått över tiden så pass länge att det blev igångsättning. Det verkar vara poppis att gå över tiden.. Men som tur är slapp ju jag igångsättning!
 
Jag fick faktiskt väcka Henry igår vid 13 för att hinna ge honom mat innan vi for iväg. Han hade då sovit sedan 10:15! Han var hur som helst på humör, och vi vägde och mätte honom. Den manliga läkaren {vad han nu hette..} började sen att trycka & klämma på Henry utan att han sa ett ord. Det såg mer ut som att han njöt av att ligga där och kika. Hjärtat lät bra och han lyfte på huvudet bra när han låg på rygg. När läkaren skulle titta honom i munnen och då tryckte in sina fingrar för att öppna den, då log Henry sitt allra vackraste leende! ♥ {Det hade nog inte jag gjort om jag var i hans sits.. ;}}
 
Längd: 59,8 cm
Vikt: 5900 g
Huvudomfång: 41 cm
 
"Ammar du?" frågade läkaren.
"Ja. Men jag ger honom lite ersättning ibland också."
"Varför?"
"Ööh, för att mitt tar slut och man ser att han fortfarande är hungrig.."
"Ah, okej. Jag kan ju säga att han får i sig ordentligt i alla fall. ;}"
 
Överallt påstår man att bröstmjölken aldrig tar slut, men det gör min. Henry äter så att båda brösten är tomma, och man märker att de är det när han stretar & drar och tillslut blir arg och ledsen för att det inte kommer mer. Då brukar det slinka ner ungefär 50 ml ersättning {NAN} och sedan är han nöjd. Det tar sedan ett par timmar {4 ungefär..} innan brösten återigen har tillräckligt med mjölk för att göra honom åtminstone lite nöjd. Däremot på nätterna, då räcker det med bara brösten och ingen ersättning behövs. Då går det ju mellan 4-6 timmar mellan amningarna och brösten hinner fyllas på ordentligt! :}

Plutten. Idag 6 veckor och 5 dagar gammal.



Ambivalent?
Publicerat den

Om det finns en gud.. OM! Jag är väldigt tveksam just nu. Men om det finns en gud eller något annat som "bestämmer" över oss så tror jag att denne är väldigt ambivalent [läs: kluven] när det kommer till mig. Den har gett mig två fantastiska fina, friska, välmående barn vilket jag är väldigt tacksam och glad för. MEN! Sen har jag även rustats med jordens i särklass sämsta immunförsvar, vilket gör att jag mer eller mindre känner mig sjuk konstant. Just nu trilskas jag med en ihållande förkylning vilket har inneburit vila & sängliggande i över en vecka. Hur kul är det när man vill leka och umgås med sin familj? David har fått stanna hemma från jobbet i två dagar för att vara med Julia eftersom jag inte har klarat av det. Att amma och byta blöja på Henry har i princip varit det enda jag har orkat med. Blööööööh.. En förbannelse? Har jag gjort något dumt? Fått chansen att ta hand om världens finaste barn, men klarar inte av det och känner mig värdelös. Kanske borde jag inte vara så känslig utan vara uppe och göra saker ändå och inte känna efter så mycket. Men är jag sjuk så är jag verkigen sjuk. Skulle jag försöka mig på något så svimmar jag.
 
Som ni vet så har jag redan varit sjuk i år. Två maginfluensor och en rejäl influensa. Och på det gravid. Förra sommaren hade jag upprepade urinvägsinfektioner samt att jag nästan svimmade vid flera tillfällen på jobbet. Alltså. Vad. Är. Det. Med. Mig? Lågt blodtryck? Det har jag inte. Jag har varit hos läkaren och tagit diverse prover för att se om något ser konstigt ut, men nej. Mycket klagande och undrande här, men jag blir så t.r.ö.t.t! Och förra sommaren jobbade jag nästan varje dag inom hemvården vilket innebar mycket spring hit & dit. Inte tusan har man lågt blodtryck då som gör att man nästan svimmar? Gillar inte den känslan då hela kroppen blir svettig, det svartnar för ögonen och man är nära på att kräkas. Särskilt inte när man befann sig inne hos en gammal människa och skulle vara trevlig och hjälpsam. Åh! Och nu när jag är hemma och är mammaledig kan jag väl i alla fall få vara frisk nog att kunna ta hand om min lilla son!?
 
Hoppas att jag kan få lite mer immunförsvar i framtiden, för det här är inget kul. :{

Vi livar upp inlägget med en sötnos som i våras provade sina gamla bebiskläder! ♥