Ny lur!
Publicerat den

För en stund sedan ringde jag till Telia och förnyade mitt abonnemang samt beställde mig en ny lur. Eftersom jag är iPhone-frälst så fortsätter jag i den andan, och det blev en 5s. En svart med rosa hörlurar till. Spotify ingår även gratis i ett helt år, vilket är alldeles underbart eftersom jag behöver musik på gymmet. Finns inget tråkigare än att träna utan musik {vilket jag för tillfället gör..}. Det känns riktigt skönt att få en ny. Fräscht! Tänk vad snuskiga telefonerna blir egentligen, så mycket som man tar i dem.. Blä! :o Men inte nog med det! Räkningen blir nästan en hundring billigare också, och det tackar jag inte nej till!
 
Och på tal om träning. Idag har kroppen fått vila, men i morgon är det dags igen. Längtar! Vet inte riktigt vilka muskelgrupper jag ska köra, förutom magen då. Alltid plankan! Har inte alls fått ont av det den här veckan, så jag kör på! :} Inte ben i morgon i alla fall. Tror att jag satsar på att få bort gäddhänget!

Är även sugen på att gå ut och springa någon dag! Utmana mig själv eftersom jag är grymt dålig på att springa. Vore kul att se hur mycket man skulle klara av! Löpbandet känns inte som någon sport då det varken går uppför eller nedför, så utomhus känns mer rätt.

↓ Nedan ser ni en bild på mig, och mitt nya halsband som jag dagligen använder. Svårt att få till tydliga bilder med mobilen, men halsbandet föreställer i alla fall två sammanhängande hjärtan där barnens namn står på. Med en rosa sten och en blå sten. Mycket vackert! :}

 
 






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?