Sista januari
Publicerat den

Här hemma är det sjukstuga - igen! Både jag och barnen är förkylda med täppta näsor. Inget mer allvarligt än så, men eftersom även lilleman är väldigt täppt så stör det sömnen en aning. Härom natten blev det inte många timmar, fy bubblan!
 
Jag tycker att det är så jobbigt när det liksom trycker mot ögonen och de bara rinner. Det känns så obehagligt! :O För övrigt så längtar jag till gymmet. Jag skulle gå dit för några dagar sedan, på kvällen. Men jag var så galet trött så jag hade ingen ork över huvudtaget. Strax därpå kom förkylningen, så jag antar att det var rätt bra att jag stannade hemma. Men vad rastlös man blir! Jag VILL träna. Sakta men säkert så säckar man ju ihop när man bara sitter hemma. Lite promenader har det väl blivit, men inte i något rasande tempo på grund av snön. Haha, men det är ju lite träning i alla fall!
 
Vet ni? På tisdag fyller jag år! 23 år ung. Lite tråkigt att man fyller mitt i veckan, men kalaset tar vi till helgen! :} En symaskin står överst på min lista faktiskt. Är så trött på att alla gardiner är typ 30 cm för långa och släpar i golvet. Ser väldigt slarvigt ut! Och då kan jag ju lära mig att sy lite annat också, kanske! Finns väl mängder av guider på nätet, I guess! :}
 
FÖR ÖVRIGT 2!
Förra helgen såg vi på en film här hemma: Escape plan. Underbart att se älskade Sylvester Stallone igen. Men hur får man se så oförskämt bra ut när man är född 1946? Det är för mig en gåta! Vi såg även en annan film; Captain Phillips. Också otroligt bra med Tom Hanks i huvudrollen! Några tips från min sida!
 
I eftermiddag ska Julia och David gå på bio! De ska se Bamse i tjuvstaden och Julia har längtat hela veckan! :} Det är biopremiär för hennes del, och de ska köpa godispåse och festis! Hihi, hoppas att hon tycker att det blir roligt! :D
 
Köpte mig en ny tröja på Carlings ↑ Kul att byta stil emellanåt, och inte alltid ha samma gamla trasor :'}



Det blir aldrig tråkigt med en 3-åring hemma!
Publicerat den

Jösses vad Julia har kläckt ur sig roliga saker på sistone! Vissa saker skrattar jag rätt ut åt, något som Julia inte uppskattar då hon inte gillar när folk skrattar åt henne {sa hon}, och vissa saker blir jag rent förvånad av att höra. Som t ex:
 
Igår träffade Julia sin pappa och de besökte hennes farfar. Jag frågade vad de hade gjort varpå Julia svarade: "Vi spelade ett jättekul spel där man skjöt på fåglar som kom i bubblor." Jaså, svarade jag. Var det på en telefon eller? Eller på en surfplatta? "Nääe, det var på en ajpääd!" -_- Haha! Småttingarna kan mer än vad jag tror!
 
..Eller som förut vid frukosten när Julia suttit och ritat en stund. "Här får du en teckning, käring!" Öööh, sa du käring? Frågade jag. "Ja.". "Vet du vad det betyder?". "Ja, det betyder att man är kompisar. Man kan gå ut och åka skidor och pulka.. Man tycker om varandra." 
 
Och när hon skulle borsta tänderna igår! "Tar den här jävla tandkrämen aldrig slut?" "Inte svära!" "Men jag svärde inte.. jag sa bara "den här..".. Haha! {Julia gillar inte den tandkrämen, men måste använda den ändå då det var hon som ville köpa den.}
 
Sista nu! Tidigare idag satt hon i badkaret och funderade. "Mamma.. Vad skulle hända... om det INTE fanns en badkarskant?" "Hehe, vattnet skulle nog rinna ut", svarade jag. "Ja.. undrar hur det skulle vara att bada då?"

 
Stackaren ramlade ner från soffan igår och slog hakan rätt i sin gamla bilstol som stod där så lägligt.. Vi hade den inne för att rusta upp eftersom Henry nu använder den istället för sitt gamla babyskydd! Usch. Det ser riktigt illa ut! Men som tur är gör det inte ont så länge man inte nuddar det!




Så mycket kläder..
Publicerat den

Trots sjukstuga så har jag haft fullt upp med att rensa kläder här hemma. Julias kläder! Ibland får jag för mig att spara på typ, allt, men sedan slår det mig att det inte är kul att kläderna ska ligga på vinden och samla damm. Mycket roligare om de kan komma till användning och att man kanske kan få en slant för dem, för som det ser ut nu ska inte vi ha några mer barn på ett par år, och modet ändrar sig hela tiden. Och efter några år på vinden är nog inte kläderna i toppskick heller! :/
 
Alltså, vilka mängder! Vårt sovrum är nu en enda stor garderob, med flera påsar fulla med kläder. Och det är endast i storlek 80-104! Flera kartonger finns kvar på vinden med de allra första bebiskläderna, samt stickade kläder som man fått av släkten som man inte vill göra sig av med. Dock har jag inte överdrivet mycket kläder i 104 att göra mig av med än, då Julia fortfarande kan ha en hel del. Men storlekarna är ju så himla olika beroende på var kläderna är köpta! Lite irriterande nästan..
 
Är det något jag älskar att göra så är det att rensa! Finns ingen skönare känsla är att veta att man har ordning i lådorna. Hela veckan har jag levt på att den översta byrålådan i köket numera är rensad på en massa bråte, hahaha. Nu innehåller den endast kökshanddukar, servetter och lite målarfärg..
 
Hoppas att jag kan bli av med så mycket kläder som möjligt i alla fall! Samt kunna slänga hälften av alla grejer på vinden.. Riktigt pinsamt hur det ser ut där uppe! Någon gång ska det allt bli ordning på't! :}



Världens finaste leende
Publicerat den


Alltså, vilken skönhet!
Undrar vem den här fina tjejen har fått sina fina drag ifrån? ;O
Grattis på 3 år och 8 månaders-dagen, älskade du! ♥



Glader!
Publicerat den


Blir man glad eller blir man glad? :D SÅ synd att jag inte hade de rätta kamerainställningarna och därför fick en alldeles för mörk och suddig bild, men jag är ingen superfotograf så ni får leva med lite medelmåttiga bilder. Bättre det än inget alls? :}
 
Just nu sover lilleman {annars hade jag inte hunnit blogga, hehe} och ikväll somnade han riktigt snabbt. Alldeles utmattad efter dagen. Hela familjen har varit hemma då magsjukan har besökt oss. Det var grabben ovan som startade det hela, lille boven. Vi alla fick ta del av den härliga sjukdomen, om än något lindrigare än vanligt då jag klarade mig undan med bara två spyor och en sömnlös natt. Idag är dock alla pigga och glada, och vi har bland annat spelat fotboll i vardagsrummet. Henry var som förbytt. Han "sprang" omkring {medan han höll mig eller David i händerna} och tjöt eftersom han så gärna ville ha bollen. Haha, bollen var större än hela han. :') Detta bådar inte gott! Jag vill inte att han blir en sportfåne... :'( Menmen, kul om barnen kan ha något intresse i och för sig. Julia är väldigt sportintresserad faktiskt. Davids fel.. ;}
 
Hur som. Efter lite springande på golvet så satte vi oss ner och rullade bollen till varandra, men sitta, hur kul är det? Henry ställde sig upp, tog sig loss ur mina händer, och stod upp själv i några sekunder! :O Därefter gick han 2-3 steg innan jag fångade honom i luften. WOW! Min lille pojke :') Han verkar skippa allt vad heter krypa, sparar på sina knän och går med en gång istället, haha. Men vem vet. Detta kan ju ha varit en engångsföreteelse!
 
Har för övrigt börjat med majsvälling till Henry då han varit så lös under den här perioden med magsjuka. Ingen favorit för honom alls, men han dricker det om inget annat finns, hehe. Idag har han inte gjort nr 2 på hela dagen, så vi får väl se hur han är i magen i morgon!



En lång natt
Publicerat den

Natten till idag var Henry allt annat än lugn. Det kunde jag ju ha räknat ut när jag vidd läggdags sa att han skulle sova hela natten..
 
Vid 01 började det med att han vaknade och bökade omkring. Då låg han redan i vår säng, och efter en stund gick jag upp och gjorde i ordning välling till honom. Han drack upp allt och slumrade till en stund. Skönt! Efter ett tag började han böka och låta igen. Då la jag honom i sin egen säng för det brukar han tycka är skönt ibland. Att slippa ha mamma klängandes över sig, haha. Jag lyckades väl slumra in en liten stund, men han fortsatte att vara missnöjd och med en unge som inte slappnar av kan jag själv inte slappna av. Sömnen gick sådär! Runt 04 kom det! Den första spyan. Givetvis i vår säng då jag flyttat över honom igen för att hans egen säng inte hjälpte. Myyysigt. David for upp som ett skott, medan jag som hade somnat riktigt skönt inte var lika pigg på att gå upp. Byta lakan och tvätta av grabben. Ännu en spya kom, och jag vetefasen om det inte kom en tredje gång? David gick ut till soffan och la sig där, Henry fick sova i sin egen säng. Det gick en stund, innan han spydde ner sin säng också.. -_- Det resulterade att han fick ligga bredvid mig i den stora sängen, men efter ett tag spydde han ner den igen. Orkade inte byta lakan igen utan la en handduk som han fick ligga på. Vid 05 vaknade Julia och ville komma och lägga sig hos mig. David som inte hade lyckats somna om, och jag, fick förklara att lillebror antagligen hade fått maginfluensa och att hon i så fall fick ligga i soffan med David. Det var väl inte riktigt det hon hade tänkt sig, men så fick det blir. Ännu en liten spya kom, men sedan kunde vi sova fram till 9:00 i morse!
 
Huuaa.. Spy är vidrigt, och det LUKTADE verkligen spy! Jag somnade alldeles illamående och var bergis på att även jag själv snart skulle spy. Peppar peppar ta i trä!
 
Henry var sugen på frukost i alla fall, och fick sig lite macka och yoghurt. Även vatten då han var törstig. Lite grann kom upp igen och la sig i haklappen, men sedan var det lugnt igen. Medan jag diskade och flyttade runt lite saker i kökslådorna så bajsade ungen någon kopiöst! Bajs upp på ryggen och till och med på överarmarna hamnade det när jag skulle klä av honom pyjamasen. Det fick bli ett bad i handfatet, följt av att sitta på golvet medan jag sköljde av handdukar och pyjamas i badkaret. Eftersom lilleman så sakteligen börjar lära sig att krypa så satt han framåtlutad på badrumsmattan och ni kan ju gissa vad som hände då! Ytterigare en spya på mattan och över en handduk. Och över sig själv! Uuuuuuusch!
 
Nu är badrummet sanerat i alla fall. Toaletten är tvättad, tvätt tvättas, golvet har tvättats, kattlådan ska bytas, JAG ska duscha.. Nappar och nappflaskor är kokade.
 
 
Och Henry sover i vagnen sedan några timmar tillbaka! :}
 
Själv sitter jag här och huttrar. Alla menar på att vår lägenhet är så varm, men jag har fått tända sex stycken ljus för att få upp värmen lite.
Trots en hård natt var Henry superglad i morse! :}



Julia ♥
Publicerat den


Jag hade turen att få ta en bild på Julia idag, tjohooo! :} Min fina dotter! ♥ Underbart duktig och snäll. Under sitt tredje år har hon blivit stor. Slutat helt med blöja, slutat med napp, slutat med välling, kan klä på sig själv både vanliga kläder & ytterkläder... ja ni hör! Det är knappt att jag behövs längre :') Bara 4 månader kvar till hon fyller just 4!



8 månader
Publicerat den

Ett sådant tacksamt barn att fotografera! ♥
 
Så kom den 16:onde, och Henry blir dagen till ära 8 månader. Snart lika länge utanför som innanför, hehe. I morse besökte vi BVC, och nu har han med råge passerat 10 kg. 10270 gram tung och 73,3 cm lång är nu vår lilla grabb. Lika underbart snäll som han ser ut! Älskade lilla vännen. Äter allt han ser och är så enormt kittlig, hihi. Det känns som att någon form av ålning/krypning snart är på gång, men vi får se hur det blir med det. Kanske går han direkt istället? :} Turligt nog har han ärvt sin mammas tjocka hår, och två som gaddar kan man skymta där nere. ♥



Lite framsteg
Publicerat den

Om bara 2 dagar blir Henry redan 8 månader! Crazy..
Lilla plutten som är så go. På torsdag är det dags för kontroll, och det ska bli spännande att se hur mycket han har vuxit på två månader! Storlek 74 är det som gäller på kläder just nu, även om en del 68:or funkar fortfarande. Storlekarna är ju så olika beroende på var kläderna är köpta. Däremot börjar det bli lite tajt att få igen vissa bodys, hihi.
 
Lillemannen har lärt sig att klappa händerna, samt att vinka. Han ser så glad och stolt ut när han sitter där och slår ihop sina små knubbiga labbar, haha. Eftersom han helst befinner sig i sittande position går det sådär med t ex att rulla runt. Han har faktiskt gjort det ett antal gånger, men då om han har legat på en kudde och det vill jag inte räkna då jag ser det som "fuskigt"; hehe. Kryper gör han inte än, men när han sitter upp så lutar han sig så pass mycket framåt att han ibland välter över och hamnar på magen, och ibland blir det som att han sätter sig på knä och tar sig fram några centimeter. Han tycker också om att gå! Det är lite klurigt {och halt} att gå på golvet, men när man håller hans händer så sätter han fötterna framför sig. Ibland precis framför den andra, så att det blir lite modellgång, haha!
 
Just nu ligger han och sover. Han somnade nästan direkt i sin vagn när vi skulle gå och hämta hem storasyrran från dagis. Massvis med snö ute nu, tyvärr har han ingen egen pulka. Är i valet & kvalet om vi ska köpa någon? Än är han väl lite för liten för att kunna uppskatta att åka i den. Julia hade ju dock en, och hon var ju i samma ålder. Kan inte minnas att hon satt och skrattade av förtjusning, men hon gillade det i alla fall. Smidigt att ha om man ska till lekparken om inte annat! För gunga kan man ju göra även på vintern. ;} Hmm. Jag säger emot mig själv här kan jag känna. En pulka kostar ju inte många kronor.. En liten blå vore väl för sött! :}

 
Här testar Henry för första gången i sitt liv att åka pulka med pappa! :} ♥
 



Köksbilder
Publicerat den

Det rosa köket! :}
Dock ingen lampa än, den är på vinden. Det lilla värmeljuset i den hängande kronan ger inte mycket ljus, men om lampan över diskbänken är tänd samtidigt så fungerar det! Mysigt med lite färg. En ranunkel råkade visst hitta hit också, samt ett knippe rosa tulpaner som står på köksbordet. Hehe.. Jag meddelar er om Davids reaktion senare. ;}



Den 13 januari
Publicerat den

Hallå hallå!
 
Svinigt många minusgrader idag vilket gör att jag och barnen håller oss inomhus! Men mycket har blivit gjort: bytt gardiner i köket samt tvättat fönstret {på insidan}. Blev rosa gardiner som jag fick av mamma, riktigt fint. Första gången jag har gardiner med färg i köket, haha. Har alltid haft vitt eller beige innan. Men det blev supermysigt! Ska bli spännande att se Davids reaktion på det, hihi..
 
Jag har även städat ur några lådor och bytt plats på lite grejer. Lagt handdukarna i byrån istället för i kökslådan, och istället lagt plastfolie m.m i kökslådan. I den översta byrålådan hade vi BARA SKIT. Blev en hel Nettokasse full med skräp. Jag älskar att rensa, och borde göra det bra mycket oftare egentligen! Har även tvättat, strukit, vikt och lagt in tvätt. Diskat, tvättat fönstren i vardagsrummet och Julias rum, samt gjort i ordning Henry. Haha, det är alltid bara han som har rutiner. Han får alltid frukost i ungefär samma tid, sedan gör han sig i ordning, borstar tänderna, kammar sig, leker och sover. Han somnade på två röda i sin spjälsäng och ligger nu där och sussar så sött. Julia och jag däremot.. ojojoj! Hon har suttit och ätit chips i soffan nu en stund, haha. Och jag har fått på mig lite kläder, inte mer än så. Men ibland är det tillåtet att vara slapp! Särskilt en sånhär kall innedag! :}
 
Vi var förresten hos Hälsocentralen med Julia igår. Var säker på att jag placerat om henne till vårdcentralen liksom Henry, men tydligen inte. Vilket ju var tur igår! Söndag som det var. Under förmiddagen ramlade hon och fick armstödet på tripptrappstolen mellan benen. Ajaj, stackaren fick superont, och när hon en stund senare behövde kissa så gjorde det så ont att hon vägrade kissa klart. Det kom bara några droppar. "Det gör ont när kisset kommer!" Vi tänkte inte mer på det, utan förstod såklart att det gjorde ont när hon slagit sig ganska nyss. Men dagen gick, hon hade fortfarande ont och gick inte på toaletten en enda gång. Eftersom hon slutat med blöja även på natten {!!!!!!} så kom jag på att oj, hon har ju inte kissat sedan igårkväll! Under eftermiddagen var hon JÄTTEKISSNÖDIG men stod bara och hoppade på stället och vägrade kissa då det gjorde så ont. Hon skrek av smärta, men vägrade kissa. Vi frågade om hon ville stå i badkaret och skölja sig med varmt vatten sålänge, eller kanske till och med ha en blöja att kissa i? Men ingenting. Jag ringde 1177 för att fråga om råd, och sköterskan där tyckte att vi skulle åka till läkaren så att de fick titta på henne. Det är ju inte bra att hålla inne urinen för länge.
 
Väl där var Julia jätteblyg och vägrade att ta av sig. Vilket jag förstår då det var en manlig, utländsk läkare som man knappt förstod vad han sa.. Julia är annars inte typen som vägrar, och efter en stund gick den manliga läkaren ut och istället kom det in en kvinna. Vi lockade med klistermärken och då gick Julia med att lägga sig på sängen och ta av sig byxorna. Modigt. Ett litet rött sår hade det blivit, nästan precis där kisset kommer ut. Med oss hem fick vi en bedövningssalva, men tror ni att Julia tog den? Icke.. Hon påstod att det gjorde ont att bara sära på benen, så någon salva blev det inte. Hon skrek och skrek, och var nästan nära att kissa på sig. Vi sa att vi ville hjälpa henne, och kom med en massa förslag. Det slutade med att jag bar i henne i badkaret och duschade henne. DÅ kom det äntligen kiss. "Braaaa!", sa jag, varpå hon svarade: "varför säger du bra!? Det gör ju jätteont!!" Dock blev hon som förbytt efter att hon kissat. Hade inte det minsta ont och lekte och hade sig. Då gjorde det minsann inte ont att sära på benen, haha. När hon somnat smörjde jag på lite bedövningssalva och satte på en blöja. Inatt hade det kommit kiss också som tur var, men i skrivande stund vägrar hon gå på toaletten. Trots att hon är suuuuuuuuuuupernödig!
 
Hon har inget ont inne i magen eller så, utan det är endast när det kommer kiss eller något annat som nuddar såret. Klart det svider.. Ajaj! Hoppas verkligen att hon i framtiden slipper alla de urinvägsinfektioner som jag själv har haft. Det är det VÄRSTA som finns! :O
 



Det snöiga pulkabacksberget
Publicerat den

Hej på er!
 
Igår kom den efterlängtade snön, och idag gav vi oss iväg till Korsberga för lite pulkaåkning! En superbrant backe åkte vi i, och halva backen hade varit nog, haha. Dock är Julia inte den som fegar ur, så självklart skulle hon minsann ända upp till toppen för att åka både pulka och bob. Ibland själv och ibland tillsammans med någon av oss. Även mina föräldrar var med, och vi hade det jättemysigt. Henry sov mestadels vilket nog var tur, för det dröjde inte länge innan han blev riktigt kall! Den röda overallen går även den i arv då Julia fick den i doppresent, hihi. Storlek 74 är det på den, vilket just nu passar alldeles perfekt för Henryponken. Vi hade med oss varm choklad och sockerkaka, och mamma & pappa hade med sig kaffe och dammsugare. Dock höll jag mig ifrån sockerkakan och hade istället tagit med mig två 3-gram-kolhydrater-mackor med smör & ost! :} Göttit.. Förutom de stenhårda, vidriga kanterna som faktiskt är oätliga!
 
På tal om dem! Jag har gått och skaffat en liten underblogg till den här bloggen. Här hittar ni den. Den handlar om mitt nya, sunda, träningsgalna jag. Jag vill inte förpesta den här bloggen med allt vad träning innebär, så det har jag separat i den bloggen istället. Kika gärna in och lämna ett spår efter er. Då blir jag glad! :}



Min första jul
Publicerat den


Här kan jag faktiskt se att Henry har ärvt lite utseende av mig! :}
 



Jag har aldrig varit med om nåt liknande!
Publicerat den

Alltså shit!
 
Natten till idag var minst lika hemsk som föregående. Henry vaknar runt 00-01 och håller sig vaken i 2-3 timmar och bara skriker och skriker. Inte av smärta, utan av någon form av ilska. Han är arg, missnöjd och håller hela huset vaket med sitt skrik. Samtidigt som man själv vill sova, måste man försöka få honom lugn - samtidigt som man blir orolig ifall grannarna behöver ligga vakna på grund av vår bångstyrige lille son. Hoppas verkligen att de inte hörde alltför mycket! Vi försöker verkligen allt: trösta, ha lampan tänd, ha lampan släckt, ge mat, vagga, ignorera tills han förhoppningsvis tröttnar {vilket han inte gör..}. Det enda som egentligen fungerar är att lyfta upp honom och gå omkring lite. Men det är man inte så pigg på att göra mitt i natten. I morse verkade hans förkylning ha gått över, näsan rann ingenting. Ju mer dagen gick blev han tyvärr sämre och stackaren kunde bara andas genom munnen. Nu har han dock fått lite näsdroppar, men han hostar fortfarande lite och är inte riktigt sig själv. Den största skillnaden är väl egentligen matlusten. Vår annars så matglada son vill faktiskt inte äta upp längre. Antagligen är han inte särskilt sugen. Vem är det när man är sjuk?

Eftersom han verkade så pigg i morse så åkte vi trots allt till mina föräldrar som bjöd på mat. Chili con carne, sååååå gott! Julia gillade det också, fast inte bönorna. Favoriten var nog ändå päronspliten till efterrätt. ;} Efter maten gick vi ut till lekparken och gungade. Henry somnade efter en stund i sin vagn!
 
Att leka med mormors slickepott är roligt! Stolen som han sitter i är min pappas gamla, så fin! På bilden är den "omgjord" till en stol med bord, som går att förflytta med hjälp av hjulen. Tänk er den fast vit.. jättecool ju! :} Bilderna är tagna med mobilen, därav kvalitén..!
 
 Haha, hakan! ♥



Början av ett nytt år
Publicerat den

Henry som har skämt bor sin mamma med att sova nätterna igenom sedan vi började med Sempers milda havrevälling  för ett tag sedan har totalt fått fnatt och hållit oss vakna i två nätter i rad nu. Igårkväll började han snora och då förstod jag att det antagligen berodde på en kommande förkylning. Han har skrikit, varit missnöjd, bökat fram och tillbaka och helt enkelt inte fått ro. Vid 02 inatt sprang vi omkring och grejade och bytte platser så att alla skulle kunna sova. Då han tog sig för örat i natt misstänkte jag det värsta: öroninflammation igen! Men efter en alvedon sa han ingenting och sov lugnt i ca 6 timmar. I min och Davids säng, bredvid mig. David och Julia la sig på soffan och sov, något som Julia verkar vilja göra om då det var så mysigt. David däremot var väl inte superglad efter att ha blivit sparkad hela natten, haha.
 
Julia har faktiskt varit superduktig och sovit i sin egen säng, ibland hela nätterna, ett bra tag nu. Förutom inatt då hon kom in vid 00-01 nångång. Surfplattan som har en sprucken skärm {jättekul..} används inte lika flitigt om kvällarna längre, utan nu tog jag tag i bokläsandet igen! Väldigt mysigt faktiskt, och det fungerar riktigt bra. Vi tar varsitt barn. David tar Henry eftersom han blivit en hejare på att lägga honom, och jag får ta min kära vägrar-borsta-tänderna-dotter! ♥ När man väl borstar är det inga problem som tur är, men just att komma till skott är inte det lättaste! Omvänd psykolgi använder vi oss av, haha.

-Kom nu så borstar vi tänderna, Julia!
-Nej, jag vill inte!
-Nähä, men då skiter vi i det då!
-Neeeej, jag VIIIILL!

Så enkelt det kan vara. ;} Jag har David att tacka för den väldigt braiga idén!
Henry sover i skrivande stund, och för någon halvtimme sedan fick han näsdroppar. Lilla plutten. När jag torkar bort rinnande snor så skriker han för full hals. Antagligen är han väldigt öm nu när han är sjuk. Hoppas att febern håller sig borta! ♥

David & Julia är inne i Skövde och badar. Något som Julia läääääääääänge har sett fram emot. Jag väntar mig två trötta personer i kväll, haha! Hoppas att de har roligt, men det tror jag nog! :}

Nu är december slut, och på måndag börjar jag mitt kolhydratssnåla liv igen. Längtar faktiskt efter det då jag mådde så sjukt dåligt på gymmet igår. Magen skumpade när jag sprang på löpbandet! Det är nog det värsta jag har varit med om. Hoppas att mina kilon försvinner fort! Jag ska vara fit till sommaren är tanken! :} Bristningarna kommer alltid finnas kvar, med andra ord kommer jag aldrig få någon drömkropp, men jag ska göra det bästa av situationen. ;}

 
Slänger in i bild på min svarta nyårsoutfit! ;}