Fredag och en vecka kvar
Publicerat den

Under veckan har jag skrivit flertalet inlägg, men då något kommit i vägen hela tiden så har de aldrig blivit postade. Så trist med en tom blogg. Längtar som en tok tills vi får tillgång till huset för då jäklar ska här uppdateras. Vill ha allt dokumenterat, så att jag om 50 år kan titta tillbaka och se på alla förändringar som skett. 
 
David säger att jag ska vara glad som är så "ung" och redan har köpt hus. Det är det inte alla som har. Även om det i mina ögon är förvånansvärt många unga som idag har hus! :} Så roligt! Jag må låta hemsk {jag som jobbat inom hemtjänsten och allt!} men jag tycker verkligen att de som förtjänar ett hus mest, det är barnfamiljer och unga par! Varför ska ett gammalt par, eller för den delen en ensam gammal människa, ha ett helt hus alldeles för sig själva/själv? Av erfarenhet vet jag att alla rum utom typ 2 st inte används! Medan en barnfamilj får trycka in sig i en trång lägenhet. Det känns inte riktigt rätt. Även om jag älskar mitt hus när jag är 70 år så skulle jag tänka steget längre och inse att det finns andra som behöver huset bättre. Då är det bättre med ett mindre boende för min del! :D Kanske ett mysigt torp ute i skogen? :} Om jag är så pass pigg, vill säga. ;}
 
Hur som! Blogga ska jag göra och det ska bli så roligt. Har storslagna planer till barnens rum, det är bara att hoppas på att Julia godkänner det. Vi har varit iväg och kikat på tapeter till deras rum, och Julia fastnade direkt för en starkt grön (!) tapet med stora röda & rosa rosor på. Ja vad kostar den då? frågade jag. 799:- rullen. Nähäeru Julia, det har vi inte råd med! Med sura miner letade hon upp en annan fin tapet för halva det priset. Helt okej eftersom det bara rör sig om en fondvägg. Resten är tänkt att vara vitt. En fin vit tapet med en massa rosa blommor och prickar. Eftersom Henry inte riktigt kan tala för sig själv ännu så har jag tagit mig friheten att själv välja tapet till honom. Faktiskt så hittade Julia den först, en fin grönrandig tapet som föll mig i smaken direkt. Dock hittade jag senare en snäppet finare tapet med även en blå rand i. Så grön- & blårandiga tapeter får det bli i sonens rum. 379:- rullen. Och jag skulle tro att ca 2-3 rullar behövs. Tror ni inte att jag då har flytet att få tips om att en tjej säljer två rullar av denna fina tapet på facebook? =) FLYT! 500:- Som hittat! 
 
Och om bara en ynka vecka fyller vår son 1 år. Jag har beställt babyblå marsipan och tanken är att göra en alldeles egen lite tårta till honom. Han som är en sån gottegris. Att skippa socker när det gäller barnen har aldrig fallit mig in. De lever på socker i princip. Har hört att vissa struntar i marsipanen till småbarnen för att det är så oerhört onyttigt. Men vafan! MAN FÖRSTÖR INTE EN TÅRTA PÅ DET VISET!! Jag tänker lägger ner min själ i den där tårtan. Och jag har även storslagna planer på en tårta för Julia eftersom hon fyller år bara 6 dagar efter. Till den har jag beställt små ätbara blommor. Resten finns nog att få tag på här i byn. Måsta. Gynna. Hjo. Det är det enda som skrivs på facebook, hihi.
 
Paket har jag redan beställt till de små fjunen. Från jollyroom! :} Fick lite panik då det kändes som en evighets sen jag beställde och än har ingenting kommit. Jag betalade närmare 1000 kr för de där grejerna. Tänk om de kommit bort? Men jag kunde vara lugn. Paketet var på väg! Mailet har bara hamnat i skräpposten.
 
En bild på mig och Henry från alldeles nyss. Nu ligger han och sover så skönt i sin spjälsäng. Han har lärt sig det under veckan nu, då det varit för blött för att gå promenader. Så skönt! Jag lägger ner honom, han envisas lite och vill gärna ställa sig upp och greja istället. Dock är han väldigt trött så jag lägger ner honom igen. Går ut ur rummet men lämnar dörren öppen. Han gnäller lite för att sedan somna. Poff! :}
 
 
Ha en fin fredag vänner, för det tänker jag ha! :}






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?