Lördagstankar
Publicerat den

Hej på er!
 
Stormen Helga har dragit förbi och jag är mer taggad än någonsin att börja blogga igen! Finns ju inget bättre än att sitta och titta tillbaka på bilder och minnas vad man gjorde. Mycket har hänt sedan sist kan jag väl säga. Vi är till exempel en familjemedlem mindre då Sessan har flyttat ifrån oss. Det var ett gemensamt beslut som vi tog då hon nästan dagligen (!) kissade och bajsade på allt som låg framme. Skor, väskor, kläder.. Allt! Det funkade helt enkelt inte. Tack och lov hittade vi ett nytt hem till henne där hon verkar stormtrivas, och vi ska faktiskt om bara en liten stund åka och hälsa på henne. Julia är hos sin pappa så hon följer tyvärr inte med, men vi andra ska i alla fall åka dit och säga hej. Vi får väl se om Sessan kommer ihåg oss! :)
 
Julen närmar sig med stormsteg, och tidigare idag (trots att det är lördag) var jag i skolan och skrev en omtenta i patofysiologi och farmakologi. Min första omtenta.. Men allt kan ju inte alltid flyta på! Är oerhört tacksam och lycklig över att jag i alla fall klarat de andra två tentorna den här terminen. Jag ser ljuset i denna mörka tunnel! Jag har hört att nästa termin ska bli snäppet lugnare! :) Skönt, då kan mitt liv börja igen! 
 
Efter tentan mötte jag upp David och Henry på Elins esplanad, och vi köpte bland annat hårfärg till mig och en pepparkaksdräkt till Henry inför kommande luciafirande på dagis. Flera storlekar förstora kläder då firandet alltid är utomhus (=Ur & Skur-dagis) och full vintermundering krävs. Julia fick ett nytt lucialinne då hennes förra blivit för kort. Det brukar alltid vara ett jättemysigt firande, och hur fint vore det inte med lite snö? Vi håller tummarna! :)
 
Jag hämtade även ut min julklapp som jag har beställt själv, haha. Lika bra att göra det själv så att man får det som man vill ha. Dessutom hoppas jag på ännu en ljuvlig present i år. Jag håller tummarna även där! ♥
 
Är det dags att köpa gran snart förresten? Det brukar alltid vara jag som står för den biten. Kungsgran ska det vara för att minimera risken för att det ligger barr överallt. I år är tanken att försöka hitta en liten, smidig gran. Vill inte ha den för maffig, utan mer söt. Kanske borde börja se mig om snart...

 


 
 
 Ha en fin lördagkväll! :)