Det var på tiden!
 
På grund av förkylning är Julia hemma från dagis idag, med andra ord kunde jag inte besöka gymmet i morse som planerat. Istället gjorde jag lite övningar hemma i vardagsrummet! Följde ett schema som Linn lagt upp på sin blogg. Jag gjorde inte riktigt alla, men lite situps, knäböj, plankan, armhävningar, squats osv. Jösses vad svetten rann! Plankan i 1 minut var hemskt! Magen skrek att jag skulle sluta, men jag ger mig inte. Det äcklet ska bort! :} Gjorde för övrigt plankan två gånger för att pinas lite extra, hehe.
 
Även idag blev det fil med kanel till frulle, samt en hel banan eftersom jag tack och lov inte kände något illamående idag! Lovely! Till lunch gjorde jag pannbiffar, mums! Det tillsammans med brunsås, blomkol och gurka gjorde mig spyfärdig av mättnad! Julia åt pannbiffar med makaroner och ketchup, haha. ;}

En bra dag! Men livet blir faktiskt lite tråkigt av att inte fika, äta godis och sådär. Men min kropp behöver rensas på socker, det blir bra det här! Frukt är mitt godis, och så småningom ska jag köpa mig en bit mörk choklad. SÅ gott!

Kommentera

Publiceras ej