I morgon är det invägning!
 
Riktigt nervöst.. Hoppas verkligen att jag har gått ner i alla fall något hekto. Idag har jag hållit mig borta från gymmet, men fått lite träning i alla fall i form av pulkaåkande! Eller snarare av att gå uppför backen.. Har fått ett saftigt blåmärke på baksidan av smalbenet då jag dunkade i det i boben {stavas det så? Såg konstigt ut..} flertalet gånger, haha.

Idag har jag faktiskt också fuskat.. Illa! Jag pallade inte att ta med mig något snuskigt te till pulkabacken, utan drack varm choklad liksom övriga familjen. Det var riktigt smarrigt! Och jag förlåter mig själv för det. Tror nog att jag sprang bort det sockret i pulkabacken sen!

Den kommande veckan kommer att bli som vanligt igen. Det vill säga att Julia är på dagis och jag kan ta mig till gymmet. Ärligt talat undrar jag om vi kommer att komma upp ur sängen!? Vi går inte upp innan 8:30, så att gå upp redan 07:00 kommer att bli en pärs!
 
Menmen! Jag kör hårt!
Igår på gymmet {trodde inte att det skulle vara så mycket folk där en lördageftermiddag, men oj så fel jag hade!} David säger dock att det bara är nu precis efter nyår. Det kommer antagligen gå över.. ;} Jag passade i alla fall på att utmana mig själv. Uppvärmning gång 5 minuter, följt av 12 minuters jogg, sedan avslut med 3 minuters gång. Sprang 2 minuter längre än tänkt! Ett litet steg må hända, men det kändes stort för mig. Och antagligen bra onödigt för min fot, som fick sig en blåsa.. Jag körde även armträning, lite maskiner och lite hantlar. Älskar hantlarna! Även plankan körde jag tills jag stupade. Jag ramlade ihop! :O Shiiiet.. Tror baske mig att jag gör fel! Min hållning ser galen ut! Borde nog höra med tjejen som jobbar där hur jag egentligen ska se ut.

Kommentera

Publiceras ej