Zzzzzzz Zzzzzz
Publicerat den

Haha jag var bara tvungen att visa hur länge min lilla sessa sover. Dock sover hon fortfarande, och nu i skrivande stund är klockan 10:43. Jag undrar jag om hon inte är inne i någon särskild växtperiod nu, så som hon sover!

Solen skiner idag den 1 juli (hehe, Julias smeknamn av mig) och jag tänkte gå ut och sola lite. Gårdagen bjöd ju inte på någon sol utan endast en massa blåst, vilket betydde att både jag och Julis höll oss inne. Det var dock dumt gjort eftersom det resulterade i en fruktansvärd huvudvärk för min del på kvällen. Varför denna huvudvärk hela tiden? Jag brukade aldrig ha det förr.

Som ni kanske har märkt så fungerar inte alla länkar i kategorierna. Trycker på man exempelvis Tips & Trix så kommer man till förlossningen osv. Det beror på att jag inte har skrivit några inlägg där ännu, haha. Men jag ville ha de kategorierna så tro mig, inlägg kommer senare. Det tar sin tid att fixa allt eftersom jag inte kan sitta vid datorn lika mycket nu som innan.. :-)

Ha en bra dag i solen,
puss!



 Sophie mamma till Nellie

Skönt med den egentiden när hon sover :)



Haha ja den bilder är härlig. Den hundgalningen brinner ju nästan upp där mitt i solen haha :) Ja man tänker ju så med kläderna, man vill ju att dom ska änvända det som man tycker är så fint :P Jag är rädd att Nellie ska smutsa ner nått jag tycker är fint och att fläckarna inte ska gå bort :P min mardröm haha :D



URL: http://beylejd.blogg.se/


 Daniel

åååh så söööt hon e!!!



URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/


 Johanna

liten sömntuta :)



URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se


 Johanna

Du får passa på och sova när hon sover hihi :)



URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?