En liten tjuvkik..
Publicerat den

Vad tror ni om det? Den är inte färdig än, men nästan! En riktigt höstig design. Passar väl bra såhär års? :)

Haha, och vet ni? Jag hade tur och VANN tävlingen om bloggsvar! Så himla kuuuuul! :D




Tävling om bloggsvar!
Publicerat den

Jag är med och tävlar om Bloggsvar hos Byolivia.




Bara massa ord
Publicerat den

Solen lyser och jag har varit uppe hela dagen! En dag är verkligen lång när man tar vara på den!

Jag vet inte varför, men lilljulisen kunde verkligen inte sova bra i natt. Som tur var hade jag Johan här som tog hand om henne mestadels {så att jag fick sova} men jag var inte sen med att gå upp jag heller. När klockan visade 8 på morgonen så tänkte jag att yes, äntligen är det liksom "vanlig tid" och inte übertidigt. Men vad händer då? Jo, mamma kommer ner och ställer tillbaka klockorna så att klockan är 7 igen. För ni har väl inte glömt att ställa tillbaka era klockor? :)

Efter frukosten {som vi åt redan vid halv 9} så gick jag och Johan på promenad med Julia. Hon somnade nästan direkt när vi la henne i vagnen, tröttisen! Vi gick förbi Johans bror och han följde med oss på en mysig promenad. Ner till Vättern gick vi och det var verkligen superskönt ute! Varmt och vindstilla. Och soligt, som sagt! :D

Humm.. annars då? Jo, jag grejar för fullt med en ny design till mig själv {samtidigt som jag gör Kattis design} och jag hoppas att båda blir bra. Det är lite svårt med färger tycker jag, vilka som matchar bäst osv. utan att härma andra för mycket. Men jag tror det kan bli bra faktiskt, riktigt bra! :D

Later!



Barns utveckling
Publicerat den




...
Publicerat den

Tusen TACK för alla gratulationer...... NOT!! Inte en endaste liten gratulation på min namnsdag. :'( Jag fick till och med påminna Johan och mina föräldrar. INTE OK!!

Vad jag heter? Isabella.



En uppdaterad lista
Publicerat den

Nu tänker jag uppdatera listan för bloggdesignerna. Det är en hel del som väntar på sitt, och jag tänkte börja med den första redan i dag.

I kö just nu:
Katti
Maria
Zandra
Therese
Malin
Isabelle

.. hoppas att det inte är någon som jag glömt!!




The real
Publicerat den

Okej, det tidigare inlägget var ju bara photoshop som ni säkert märkte för jag la inte ner någon längre tid på att göra det snyggt! :P Nedan ser ni det riktiga resultatet och jag vet att min hårfärg är vidrig. Man blir spyfärdig när man tittar på det. Dock är bilden till vänster tagen med blixt så den ljuger väl en smula, men fortfarande så är jag och frisören överens om att en snygg frisyr kräver en bättre hårfärg!! Haha.. :') Självklart skulle frisören platta håret, och jag kan väl erkänna att jag inte är bästa vän med plattången precis. Det blir så förbaskat platt, och jag vill ha mycket volym! Mitt feta nylle kräver stort hår.

Jag köpte i alla fall färg efter mitt frisötbesök, och nästa vecka ska här färgas! Ida ska hjälpa mig! :)




Mitt nya jag
Publicerat den

Nå? :)



Förändring
Publicerat den

Som änglakorten oftast säger, så säger även jag i dag: förändring.
Jag har klippt mig. I fram ser det otroligt kort ut, men det är klippt som ett V i bak så det längsta är nääästan lika långt som det var innan. Lycka. Jag känner mig 7 kg lättare. Det enda negativa är att luggen är 1 mm för kort för att kunna ha bakom örat. Nu blir det hårspänne för hele slanten! :}



Thoughts
Publicerat den

Hey!

Nu är det kvällen och här sitter jag. Jag hänger inte med i något känner jag. Borde jag titta på Idol kanske? Det är väl nyheter nu ändå men jag kanske sätter på tv:n när det är dags för utröstning. Det blev inte så att vi såg Iron Man i kväll eftersom vi inte fick tag på den. Istället blev det Hellboy, men jag är så uppslukad av Carolina Gynnings bok att jag började läsa istället. Gud, boken är fantastisk! Vet inte riktigt vad som är fantstiskt.. kanske det att hon påstår sig vara andlig? Sådant har alltid fallit mig i smaken, jag borde faktiskt ägna mig lite mer åt det.

Emelie var här i eftermiddags och henne har jag inte träffat på typ, 8 veckor! Vi sågs senast på Julias dop! Det var verkligen på tiden! Det var jättekul att hon kom. Vi snackade, käkade kladdkaka, busade med Julia och gick en promenad. Riktigt mysigt! :} Till en början var Julia lite blyg och tyckte att det var läskigt med en "ny tjej", men efter en stund när hon noggrant granskat "den nya tjejen", så blev hon sitt vanliga jag och började prata och göra en massa ljud. Typ, fisa med munnen. Sötnosen! ♥

Känner att jag borde göra lite designer. Har väldigt många glada tjejer på kö, men i kväll tror jag att jag hoppar det! Behöver lite andrum så jag sätter igång antingen i morgon eller på söndag. Jag vill ju att det ska bli bra, och då måste jag ha tid och inspiration! :)

Måste bara skriva en sak som kommer från boken EGOWOMAN(fast från början från boken Ljusfolket av Benny Rosenqvist):

"En gång i varje liv träffar man sin själsfrände. Det säger i alla fall mediet Benny Rosenqvist och i boken Ljusfolket berättar han skillnaden mellan själsfränder och tvillingsjälar:
Två uttryck som folk ofta använder när de talar om den rätte är tvillingsjäl och själsfrände. Men det är inte samma sak. En tvillingsjäl är en själ som föddes samtidigt som du själv, ni har därför kommit ungefär lika långt i er utveckling, antal levda liv och mängden kunskap ni samlat på er. Din tvillingsjäl kan vara din mamma, ditt syskon eller en nära vän. I enstaka fall blir du förälskad i din tvillingsjäl men oftast upplever du denna mer som ett syskon.
En själsfrände däremot är den du borde välja som din kärlek. Han eller hon är din totala avbild, vet allt om dig, förstår dig bättre än någon annan, men ser också alla dina fel och brister. Det kan vara fantastiskt att leva med sin själsfrände men det kan tyvärr också vara jobbigt, alldeles för jobbigt för vissa av oss. I varje liv kommer du någon gång att träffa din själsfrände. Enda undantaget är när själsfränden inte är redo för ett nytt liv på jorden fast du är det. Då väljer själsfränden att bli din guide och så kan ni ändå växa tillsammans trots att bara en av er finns på jorden. Om inte din själsfrände är din guide, så kommer du alltså att möta honom eller henne någon gång under livet. En del har tur och träffas redan i tonären och andra hittar inte varandra förrän på ålderdomshemmet."

Tänkvärt, inte sant? :)
kram 




Favoriterna
Publicerat den

Finns att ladda hem lite varstans! :)



Malins design
Publicerat den

Nu är jag klart med ytterligare en design, Malins! Klicka på bilden för att komma till hennes mysiga blogg! :)





Helvetes jävla skit
Publicerat den

Jag var inne på LydiaJosefines blogg och hittade en cool grej! I ett inlägg tipsade hon om dessa tavlor som kommer härifrån.

Så enkla, så stilrena. Inget att hänga i ett barnrum kanske, men kanske i hallen eller vardagsrummet! Jag gillar den översta. Dock är de inte billiga precis. Över 800 kr/tavla. Inga pengar jag tänker punga ut direkt. Men ser ni hur enkla de ser ut? Det borde ju vara lika enkelt att göra sin egen tavla. Det man behöver är typ, Word? Det borde väl inte vara förbjudet att göra någon liknande om man ändå tänker ha den själv? :)



Iron Man
Publicerat den

Oh lord, jag gillade verkligen den filmen alltså! Iron Man. Jag vill se mer! Mer mer mer! 2:an också. Precis som Johan säger så är jag galen i film när jag väl gillar dem. Det räcker inte med att endast se EN film (om det finns flera). Typ Die Hard, Twilight och nu Iron man. Och hur snygg är inte skådespelaren Robert Downey? Synd bara att alla snöggingar ska vara 40+++++++++. Och dessutom bo i andra länder. Haha och sen är han bara 173 cm lång! Hur gulligt? En liten kortis :} Fortfarande 10 cm länge än mig, men ändå!

Aja, nog om honom! Förlåt Johan, jag bara letar lite info här! ;) Men vi måste se 2:an snart, kanske redan ikväll?

Ni kan väl inte gärna säga att jag har fel? ;)




My day
Publicerat den

Okej, nu ska jag försöka skriva något om dagen också. Känns som att det blir dåligt med sådana inlägg nu för ti'n! ;} Fast det kanske ni bara tycker är skönt.. vad vet jag! ;D Hur som helst så har den här dagen varit superbra! Julia har varit glad och då är jag glad. Vi badade henne nu på kvällen jag och Johan, och hon tycker så mycket om det. Hon har inga badleksaker ännu, men i dag fick duschslangen agera leksak och jösses vad hon satt och slickade på den. Även där som vattnet kommer! Undrar hur mycket hon fick i sig egentligen, fast hon reagerade inte alls! :}

Jag vill på ett sätt börja med babysim, det verkar så mysigt! Fast det negativa är ju att det är så jäkla mycket baciller. Det vill jag inte utsätta min pärla för. Haha vi får öva i Vättern nästa år istället. I svinkalla Vättern.

Förut i dag så köpte jag mig även en bok: EgoWoman {Carolina Gynning}. Jag har läst ett par sidor än så länge bara, men den verkar grym. Jag vill läsa hela nu. Men jag kan inte för..

Nu ska jag sova. Nana, som jag säger numera. Godnatt på er, sötizar! ;)




Mina vattenbilder
Publicerat den

Kolla vad snyggt det här blev! :D PhotoScape.




PhotoScape ♥
Publicerat den

 

Jag är som ett barn på nytt! :}
Programmet som man gör dessa bilder i heter Photoscape, och det använde jag mig utav för ett par år sedan. Hade glömt av det nu! Till er bildintresserade där ute, som inte kan eller har tillgång till photoshop, rekommenderar jag PhotoScape starkt! Kolla vad häftiga grejer man kan göra! :D

Det var Mirre som berättade om programmet och det finns att ladda ner gratis! Gratis är gott! Sök bara på google, typ: photoscape, download, free. Det kommer upp direkt! :)

Det är inte alls svårt att förstå sig på, så prova vetja!
Kram!




28/10 Torsdag 2010
Publicerat den

Hejsan vackra människor! :)

En liten komplimang såhär på torsdagseftermiddagen, haha!
Dagen har mestadels spenderats på Arken tillsammans med Ida & Leo. Vi åt korvsoppa och den var faktiskt jättegod, även om det låter lite skumt. Det var morötter, potatis, broccoli, purjolök och varmkorv i.

Rolig rubrik, jag vet..

Julia har varit på topphumör i dag och det är verkligen härligt! Hon tyckte att det var roligt nere på Arken men blev i slutet väldigt trött! Somnade nästan med en gång i vagnen, sötnosen!

På tal om sötnosen, såhär ser hon ut i dag:

Ser ni att hennes hår börjar komma mer och mer? Tur att hon har ett hårband så att hon inte får luggen i ögonen ;)




TACK!
Publicerat den

Tack snälla söta ni för alla kommentarer! Jag måste verkligen gå nu, men sov gott så skriver jag mer i morrn!
PUSS



Nu; film!
Publicerat den

Hejsan!

I dag har jag gjort det sista På Patricias design, kika gärna där! :)
Det är lite konstigt med med menyn, jag vet inte riktigt vad det kan vara, men jag hoppas att det löser sig. Usch, inget kul när det inte funkar! Ibland tycks ingenting verka fungera..

Har precis tittat på Bonde söker fru, vilket härligt program va! Fast det ser väldigt uppgjort ut alltihop.. ;/ Hur som helst så ska Johan sova här i kväll, och vi ska kika på Iron man nu! Hoppas den är bra, men jag gillar skådespelaren så det är den nog! ;) Robert John Downey, Jr.


Green
Sov gott, kära människor!



She's gorgeous
Publicerat den

Det här är min sötnos ↑




Beyond the invisible
Publicerat den

Hellu :} (vad fult.. egentligen..)

I kväll har jag varit på min sista teorikurs. Det var de 700 kronorna det. :')
Jag hoppas att jag har lärt mig något i alla fall, men det tror jag nog!

Jag har precis blivit klar med Patricias bloggdesign, men tydligen är det bara jag som kan se bakgrunden på bloggen. Jag har frågat runt lite men INGEN ANNAN förutom jag ser den. Vad är det för fel då tro? Det löser sig nog, så småningom! ;P

Förut i dag var jag och lillan på en superskön promenad!! Frisk luft, skog, vatten. Så himla härligt att bara stå still mitt i skogen och lyssna på vattnen som forsar förbi. Bara några meter framför är det en väg där man bara hör en massa bilar, men det behöver vi ju inte bry oss om! ;) Man blir så lugn av naturliga ljud! Och Julia sover som en stock när hon hör vatten.

Nu ska Nelly få mat, sent om inte annat! :/
Sen ska jag sova. I morrn blir det upp och iväg till Arken med Ida & Malin. Mysigt värre! :)
Puss och godnatt

Nu är alla härliga färger borta. Och kvar finns endast det tomma, trista, gråa, färglösa!





Käftsmällar
Publicerat den

HAHA, jag kan inte sluta skratta! Jag låg nyss i sängen eftersom det var dags för Julias förmiddagslur {hon sover nu} och försökte få henne att sova. Det gick ganska bra, för hon vänte ryggen mot mig och somnade av sig självt, typ. Haha, det roliga var i alla fall att hon två gånger fick värsta rycken och bara vände sig om och daskade till mig rätt i fejjan! Det lät jättemycket, men som tur var gjorde det inte ont. Annars vet jag inte vad jag hade gjort.. ;P Jag tyckte att det såg så roligt ut så jag låg där i sängen bredvid henne och hoppade av skratt..

Hur som helst så badade jag henne nyss. Det var välbehövligt må jag säga! Skäms nästan för att läcka ut med den här informationen, men hon har inte badat sedan förra onsdagen {trooor jag att det var}. Det har helt enkelt inte blivit av. Jag har tänkt och tänkt varje dag att "nu ska hon bada innan läggdags", men när det väl har blivit kväll så har hon antingen varit för trött, eller också har jag behövt dra iväg på saker. Som zumban i går till exempel, och körkortsteorin i kväll. Nu är det gjort i alla fall, och jäklar vad henne hår har vuxit! På bara en vecka!!

När mamma var på IKEA i helgen så köpte hon en ny badbalja åt lillan, en som har såntdär gummi i botten så att hon inte glider omkring lika mycket. Vilken lyx! Nu kunde jag bada henne själv utan problem! Innan har det alltid fått vara med någon som får hålla i henne så att hon inte glider runt så mycket. Men nu så! :D

I dag kommer jag nog inte vara så aktiv {skrev arkiv först, designskada!!} eftersom jag har FULLT UPP! Hur kan man ha det när där inte finns några måsten? Det går, kan jag säga. Och justde, anledningen till att det blev dåligt med uppdatering i gårkväll var att jag satt och gjorde en julklapp till min kära farmor! :D Hoppas hon blir glad!

Nåväl, dagens att-göra-lista:

♥ Sy färdigt mina gardiner och hänga upp dem
♥ Skura ur fönstren och ställa dit en ny lampa
♥ Dammsuga
♥ Göra mig i ordning
♥ Gå en promenad med Julia
♥ Diska
♥ Laga mat
♥ Körkortsteori i kväll
♥ Göra klart två bloggar i kväll

Wish me luck! :)




Ser jag ett resultat?
Publicerat den

Hellu! :}

Nu har jag varit på ZUMBA! Träning träning.. Hela dagen har jag rört på mig! Först gick jag ner till ICA och handlade, sedan hem igen. Sen vare ut igen och gå med Ida och hennes lilla Leo. Det var jättemysigt, solen sken! :D

Zumban gick rätt bra i dag. Det var inte fullt så mycket folk som det brukar vara, så nu kunde man röra sig mer ordentligt! Stegen börjar fastna mer och mer, fast ibland står jag där och är helt lost, haha. :') Men jag tror tamejtusan att min träning och alla promenader börjar ge resultat. När jag ställde mig i duschen nu efteråt så var mina bilringar en smuula mindre! Lycka! :D Och bristningarna har bleknat ganka mycket.. Jag vet faktiskt inte vad jag väger, men huvudsaken är ju att det syns!

Bjuder på en SUPERGLAD Julia! :D ↓




Gåstolen
Publicerat den

Gåstolen som Julia fick i dopopresent av sin farfar är mycket omtyckt! :} Än är hon lite för kort för att nå ner med hela fötterna, men lägger man en kudde under så får hon bättre stöd! Visst är gåstolen fin?? Ratten har en tuta mitt på, och om man sätter i batterier på baksidan så kommer det en massa musik från instrumentpanelen. Dock har jag inga batterier i nu, för hon kommer åt de där jäkla knapparna hela tiden så det är ingen lugn stund. ;)




Prishöjning
Publicerat den

Nu har jag bestämt mig för att höja priserna på mina bloggdesigner. Yes, you heard me. Jag kommer fortfarande inte vara dyr, men jag kommer dubbla summan. Det vill säga att den design kostar 100 kr (istället för 50 kr, som innan).

Anledningen till att jag höjer priset är att jag sitter här vid datorn och designar hela tiden. Varenda ledig minut sitter jag här och lyssnar på hur ni vill ha det och försöker leva upp till era förväntningar. Då känns 50 kr ganska lite. Dock kan jag tillägga att de designer jag hittills har sålt, har jag fått över 50 kr för. Ni är så rara där ute, sötnosar! De säger att jag har gjort ett bra jobb och vill ge mig mer än 50, jag blir så glad! :D

Men bra, då vet ni det! =) 100 kr istället för 50 kr.
Kanske kommer färre folk att vilja köpa en design av mig nu, men den smällen får jag ta.. :/

[Tilläggas bör också att till er som står i kö gäller fortfarande 50 kr. Jag skulle känna mig väldigt elak om jag höjer priset för er nu, haha!]



Hej kom och hjälp mig
Publicerat den

Hejsan :} Ursäkta att bloggen har blivit dåligt uppdaterad i dag men jag har bland annat försökt vara kreativ och sy mig nya gardiner! Köpte mig ett par på Hem & Hobby för 350:- som jag ska sätta upp på rummet. Eller rättare sagt så har jag redan satt dit den ena gardinen, den andra tar vi i morgon. Usch, jag är så dålig på att sy. Det ser verkligen ut som hej-kom-och-hjälp-mig! (Och hjälp fick jag.. av mamma ;P)

I eftermidddags så tog jag och Julia oss en sväng till Johans far. Julias farfar alltså. Det var jättetrevligt och Julia var så duktig hela tiden. De bjöd på hallon- och blåbärspaj och jösses så mumsigt. Bläsch, ja borde verkligen gå ner i vikt. Vad hände med min viktnedgång eller? Ska jag vara en såndär jojobantare? Näe, det orkar vi inte med! Men jag ska gå ner i alla fall, när vet jag inte. Helst nu. Fast helst i går.

Hehe, aja, nog om det! Julis sover just nu och jag funderar på om jag ska designa lite bloggar.
Jag har en hel del på kö, så det är lika bra att sätta igång! Marie och Lollo var här förut också eftersom Marie hämtade sitt nagellack och sin kräm som hon beställde från LR. Hoppas hon blev nöjd. :}

Puss!




Jag är lite dum ibland
Publicerat den

Jag är bra på en grej har jag märkt. Det är att skriva saker i bloggen som jag sedan aldrig skriver om. Som till exempel det här:



... alltså att jag ska skriva saker senare (eller visa bilder) som jag sedan aldrig gör. Hoppas att ni inte har märkt av detta, för då kanske ni inte störs av det. Men om ni har märkt det.. då borde det vara jobbigt för er! Då sitter ni liksom här och väntar på att jag ska skriva något som aldrig skrivs! Haha :') Nog babblat, det jag skulle skriva om senare just då, det gällde Julias humör.

Under den senaste tiden så har Julia blivit lite mer gnällig. Inte vara ifrån mamma!! Hon vill alltid se mig och om jag försvinner runt hörnet i mer än ett par sekunder så hör jag gnäll nästan direkt. Detta hör ju till hennes utveckling, det förstår ju till och med jag, men ibland kan det vara jobbigt! Dessutom kan hon bli extremt hungrig på en millisekund! Då menar jag verkligen extremt. På torget när Victoria & Daniel var där till exempel. Ena sekunden var hon lugn varpå nästa sekund skrek hon som en galning eftersom hon blev så hungrig. Jag hade med mig mat (varmvatten i en termos) men det tog ju ett tag för den att kallna så hon skrek en bra stund. Lagom hemskt eftersom där var hundratals människor som ville lyssna och se på när det kom kungligt besök! Där stod jag med en skrikande bebis liksom.. ;/

I kväll blev hon också extremt hungrig, extremt fort! Haha, det var nästan komiskt. Johan höll henne och hon var glad, sötnosen! Sedan var det nästan som om hon fick ett rejält slag i magen, för hon skrek till som om hon fick ont och sedan höll det i sig i flera minuter. Det var hysteriskt! Jag trodde att hon hade ont. Kände efter på benen (eftersom hon är röd under plåstret sedan sprutan i går), magen, huvudet osv. Men ingenting. Sedan gjorde Johan mat till henne och när hon hade flaskan i munnen så tystnade hon direkt. Hon var hungrig, bara. Ni blivande mammor där ute ska veta att det inte alltid är så lätt att veta vad man ska göra i olika situationer.

Innan jag själv blev mamma hade jag alla möjliga sorters tankar om mammor. Tyckte och tänkte att så gör man inte och så gör man. Men jösses! Inga fördomar här inte.. Det går inte ens att föreställa sig hur det är att ha barn! I alla fall så kunde inte jag det..


På flera andra ställen i bloggen har jag också skrivit att jag ska visa bilder på olika saker.
Oroa er inte - bilder kommer! :D Nu ska jag lägga mig, puss!



♥ H&M
Publicerat den

Jag och Julia skulle ju egentligen till IKEA och A6 i dag men på grund av den höga febern i går så sket vi i det. Dock förlorade hon ingenting på att stanna hemma.. Min mamma och min farmor hade shoppat järnet till henne, jättefina grejer! Tack så hemskt mycket! Den stickade tröjan längst ner i kollaget fick hon i färgen rosa {som jag så snyggt försökte visa} men den fanns inte på bild på hemsidan. Bara när den satt på en liten tjej.


Julia har ju en sådan mössa också, så nu kan hon matcha riktigt! Tröjan fick hon visserligen i strl 80, men till våren är den säkert lagom! ;) Fast så fort som hon växer så passar den säkert redan nästa vecka, haha! H&M är en utav mina favoritbutiker när det kommer till barnkläder. Lindex är också bra, och KappAhl har en del också. Men H&M.. mitt hjärta slår lite extra för det märket!




Dysterhet
Publicerat den

Usch vad det regnar ute! Typiskt höstväder..


Lillan sover just nu i mitt rum som skulle behöva sig en omgång av både dammsugaren och tvättsvabben. Luktar lite instängt och det ligger kläder lite varstans.

Jag är sugen på en ny design - till mig själv! :D Jag har lite planer och ett tag var jag inne på svart. Dock ändrade jag mig eftersom en "mysig mammablogg" kanske inte borde vara svart.. Eller vad säger ni? Det blir lite väl dystert! Svart och barn är ju kanske inte den bästa färgkombinationen.

Johan var här nyss och han lagade mat åt mig. Fiskbullar i hummersås och potatis blev det. Gud så gott! Antingen älskar man det eller så hatar man det. Ni kan nog gissa vart jag står i den frågan. :') Julia är inte särskilt matglad i dag och det kan jag väl förstå eftersom hon hade så hög feber i gårkväll. Den verkar som tur är vara borta nu, men lite slö är hon fortfarande. Inte undra på det eftersom varken hon eller jag sov något i natt!! Det kan jag säga er: mensvärk, grinig bebis och trötthet är INGEN bra trio! Ni som gnäller på mensvärk ska bara veta hur jobbigt det blir när man behöver ta hand om ett skrikigt litet barn samtidigt...

Nu ska jag designa!
Jag (och älsklingen) har hittat en massa fina saker nu som kan användas! :D
PUSS!

och tack för att ni läser, fina läsare. Trots min ibland väldigt trista blogg..

Justde: tröjan som jag har på bilden är min nya favvotröja! Den köpte jag på Cubus och jag var sjukt osäker på ifall jag skulle ha den. Kände mig mest tvingad att köpa den eftersom hon som jobbade där var på mig hela tiden.. :P Men jag ångrar inte mitt val! 129 riksdaler! :D Jag gjorde bilden grå, för i dag är en dyster dag!




Febrig tös
Publicerat den

Min lilla goseplutt har feber. Över 39 grader. Jäkla sprutor!! I och för sig så är det väl bra att hon får feber, då tyder det ju på att hennes lilla kropp försvarar sig mot de dumma sjukdomarna! Just nu sover hon men hon har varit vaken en liten stund och jädrar vad dåsig hon är. Hoppas verkligen att hon blir bättre under natten, annars är det vi som stannar hemma från Jönköping i morgon. Jag som ville till IKEA!! Menmen, jag vill hellre att lillan mår bra!




Julia 5 månader
Publicerat den

I dag, den 22 oktober, blir min lilla dotter hela 5 månader. 5 MÅNADER! Snacka om att tiden har sprungit förbi. Detta "firades" med ett BVC-besök och lillan var glad mest hela tiden, förutom när hon skulle vaccineras. Vaccinationen består av 2 sprutor, och den första kändes inte mer än själva sticket, så det gick bra. Lite gnydde hon men eftersom Johan var med och försökte underhålla henne under tiden så gick det bra! Men den andra sprutan var inte lika rolig... sticket känns och det som sprutas in svider. Min lilla gumma! :( Hon skrek i ett par minuter och snoret och tårarna rann. Inte alls roligt. Som tur var gick det också över och hon somnade en stund senare i vagnen. Och sover än, kan jag tillägga. Besöket var klockan 9!

Vill ni veta hennes mått? Här kommer de i alla fall:
Vikt: 8420 g
Längd: 68,5 cm
Huvudomfång: 44,5 cm

Följer sin kurva, det gör hon eftersom hon är så lång. Dock ligger hon liite över den normala kurvan, haha. :'} Men det är bra att hon har lite hull! Skulle hon bli sjuk och gå ner några hg så är det inte hela världen. Min älsklingspälskling! ♥ Hon har i alla fall inte gått upp 1 kg sedan förra gången. Och hon såg perfekt ut, enligt barnmorskan (och enligt alla vi andra;)).

Haha, svullo på översta bilden. ♥ Kameran kom fram och hon blev så glad! Dessutom kan hon nästan dricka vatten själv nu! Nästan! ;)




På gång!!
Publicerat den

Hej vänner!

Kom nyligen hem från körkortsteorin och det var skönt. Jag är så himla trött när jag sitter där i källaren och se på den där powerpointen. Jag sitter och slumrar. Hur som helst så har jag nu både riskettan och halkan inbokad. TJOHO! :D Äntligen är jag på gång! Riskettan äger rum den 1 november och halkan den 3:dje. Längtar! Det är med en skräckblandad förtjusning jag tänker på halkan. Men bara jag får vara med Johanna så ska det nog gå finfint! :}

Annars då? Arken hade tioårsjubileum i dag så där var jag och Julia en sväng. Tillsammans med Ida och Malin, såklart. Det var en barnkör som var utklädda till troll som sjöng {fast jag gick ut med Julia då eftersom jag anade att hon skulle bli rädd och skrika..} och sen bjöds det även på tårta! Mums! ;D

Nu ska jag designa bloggar. Patricia var här förut som sagt och nu vet jag lite hur hon vill ha sin design. På ett sätt har jag liksom tappat suget när det gäller bloggdesign. Antagligen eftersom jag sitter varje kväll, flera timmar. Men jag ska inte ge upp! Jag ska bli bättre! Vill utveckas. Dessutom vill jag ha en ny design själv. Jag får klura lite på det..

KRAMAR ♥



Jag har sett kändisar!
Publicerat den





Tror ni mig nu? Är detta bildbevis nog? ;} Tyvärr fick jag inte "njuta" så mycket av själva besöket eftersom lillan bestämde sig för att bli riktigt arg just den tiden! (Mer om det senare..) Torget i lilla Hjo var fullproppat i dag och det var både vuxna, barn och djur. Svenska flaggan viftades det en hel del med! De borde få rätt ont i kinderna, Victoria och Daniel. Jag får ju ont bara av att le en liten stund. Men de är väl vana.. ;)




Eriikas design
Publicerat den




All I want is you
Publicerat den


All I want is you

Grym låt, ju! :}
Ursäkta för dåligt uppdaterande i dag men jag har haft lite annat för mig. Det kanske endast är ett sundhetstecken att inte sitta vid bloggen jämt? ;) I förmiddags skyndade jag och Julia iväg för att möta upp Ida och Malin (och deras barn, givetvis!) för att knalla iväg till Arken. Som vanligt när man stressar, så gör man det helt i onödan. När jag hade hunnit ett par hundra meter så ringer Malin och säger att jag inte behöver stressa eftersom Ida just kom till henne för att hon trodde att hon var försenad. Haha, ingen av oss hade nån koll.. ;} Då kunde jag ta det lite lugnare i alla fall!

Fick en SMSavisering förut som berättade att alla produkter från LR kommit. Nu har jag parfymer, deodoranter, nagellack osv. här hemma, så ni som känner er träffade kan komma och hämta de nu! Och betala, för jag ligger minus än så länge eftersom jag fick punga ut över 1000 kr på ICA när jag hämtade ut det. ;P

I morgon blir en hektisk dag! Usch, jag känner mig stressad redan nu!
För det första så kommer Patricia och hennes barn hit. Vi ska försöka fixa i ordning en design till hennes blogg. Efter att hon har varit här så ska jag möta upp Ida och Malin för att fika. Det är nämligen så att efter lunch så är prinsessan och prinsen i stan! Victoria & Daniel! Detta ska givetvis ses och jag ska ta med mig den STORA kameran! ;D Once in a lifetime, antagligen!

Nåväl. Efter att vi har tittat på dem så är det tioårsjubeleum nere på Arken och då ska vi dit och käka tårta. Äntligen är dagen slut! Men neeej.. På kvällen har jag nämligen körkortsteori också! Livet är härligt, jag känner mig stressad.



I'm alive!
Publicerat den

Hej alla!

Jag lever, men jag återkommer sen! :}



Love there is
Publicerat den

Med den här kärleksfulla bilden säger jag godnatt till er läsare där ute! ♥




Ebba, Leo & Julia
Publicerat den

Hihi! ♥

Här är Malins sötnos, Idas sötnos och självklart min sötnos. Glada som få. :} Ni minns väl förra bilden på dem tillsammans? De har allt vuxit en hel del, och det bara på någon månad! Det går fort! Kärlek!

Om ni undrar varför Julia är så upp över öronen glad så är det för att jag står och gör miner och låter konstigt framför henne ;)




Visste du att..
Publicerat den

Eftersom delfiner andas medvetet så kan de lätt "begå självmord" genom att helt enkelt sluta andas. Förmodligen händer det oftare än vi vet om i delfinarierna runt om i världen, medan andra delfiner (som Flip på Kolmården) har valt att överleva i fångenskap år efter år.

Så fruktansvärt egentligen!


LÄNK



Julia i sin stol
Publicerat den

Passade på att filma lite förut när jag ändå kom ihåg det. Sådant är alltid kul. :} Hon är en rolig bebis, lilla Julia! Och jag har en väldigt barnslig röst, men det får man ha! ;) Hon har börjat slå på allting som hon kommer åt. I morse var det min arm som gällde. Haha, det är så gulligt!

Kan även passa på att säga att när hon ser på den här videon och hör sig själv trumma, då trummar hon som fasen! :D




Pink drops
Publicerat den


Jag testade att fota vatten i dag också, men det gick inte lika bra. Svårt att få till skärpan! Hur som helst, detta är alltså 5 bilder. Vet ni hur många bilder jag tog? (Jag var tvungen att räkna, hehe.) 60 bilder allt som allt. Så alltså, 5/60 blev lyckade. Det kan vara ganska bra att veta. Särskilt ni som precis börjat att fota och tycker att "det aldrig är något som blir bra". Nu kallar jag inte mig själv för "inte nybörjare", för det är jag verkligen!! En riktig amatör! Men ändå, 5/60 bilder.. det tar sin lilla tid! ;) Eller också är det jag som är dålig :P




Teddybjörnen Julia
Publicerat den

Här sitter jag och började nyss sjunga för lilla älsklinge. Teddybjörnen Fredriksson var den påbörjade låten.
Det blev såhär:
"För länge seeen.. när jag fyllde fyyra år, då rapa Julia i mitt feejs!"

Som ni säkert förstår så tittade hon sött på mig medan jag sjöng, men helt plötsligt kom det en liten vidrig rap! Eller inte så vidrig kanske, men en rap i alla fall. :}



Här är min fina kanin Nelly
Publicerat den

Godingen i går, i rabatten. :}




ZUMBA!
Publicerat den

Här sitter jag i träningskläder och känner av mitt nageltrång en smula. Jag har varit på gymet och dansat zumba nämligen! Herregud det är alldeles för mycket folk i den lokalen.. Över 40 pers står där och ska försöka sig på att dansa och lära sig alla stegen. I snabb takt! Det går inte en sekund utan att jag trampar någon på fötterna eller smäller till någon i ansiktet. Haha :'} Motion, det har jag i alla fall fått!

Johan tog hand om Julia sålänge och nu sover hon. Sötnosen. Hon låg och höll sin lilla hand på min kind när hon somnade. Mammig, som hon är! Fast det är ju inte så kontigt med tanke på att det är med mig som hon tillbringar sina dagar.

Ida och Malin med sina barn var här förut och fikade. Så mysigt, så! Våra tre barn är så himla söta. Malin tog ett par bilder på dem, som jag ska försöka få tag på! :} Tills dess; lööööv.




JAG VANN!
Publicerat den

Vad roligt med så många kommentarer i dag! De har bara droppat in, hur kul som helst! Då är det mycket roligare att blogga. ;)

Hörrni, i dag hände det något ofattbart. Helt otroligt roligt och sjukt! I brevlådan låg det en påse från Polarn o Pyret med mitt namn och adress på. Vad har jag beställt nu? Var min första tanke, samtidigt som en annan idé började komma fram..

I början av september så anmälde jag mig till en tävling på viforaldrar.se, där man kunde tävla om antingen en vindfleeceoverall, eller en jacka. Jag tävlade om overallen. Det gick ut på att man skulle skriva lite kortfattat om hur man får sina vardagsmornar lite extra mysiga. Och jag och mina underbara kunskaper inom skrivandet LYCKADES bli en utav de fem som vann! Nu vet jag i och för sig inte hur många det var som tävlade, men ändå!


How cute? :}
Det är preciis att den passar. En sådan yttepyttestorlek hade Julia för lääänge sen. Nu är det 68/74 som gäller. Den är värd 699 kr, wow!

När jag satt här och skrev in till tävlingen så tänkte jag hela tiden att den här, den vinner jag lätt. Men sen var jag inte så kaxig längre när tävlingsdatumet passerade och INGENTING hände. Det stod ingenting om det på hemsidan. Dåligt. Men det blev ju bra, i slutändan. :}




Julias outfit i dag
Publicerat den

Röda tuppen




Dripp dropp
Publicerat den

Jag överträffar mig själv, nästan. Trots en inte så glad Julia i babysittern intill så lyckades jag klicka mig fram till några bra bilder. Jag har så länge velat testa att fota vattendroppar! Vad tycker ni om dem? :) Såga mig inte alltför mycket bara, det är inte så lätt att vara perfekt när man är mor. Småbarnsmor till och med!

:}




Tidigt
Publicerat den

En med rundade kanter och en utan. Usch, jag är grinig. Vill inte behöva gå upp såhär tidigt!




Alltiallo
Publicerat den

Haha, jag har tänkt skriva ett inlägg hur länge som helst nu men det har kommit annat i vägen. Jag kan sitta i timmar och bara läsa andras bloggar och deras bloggdesign- och photoshoptips! Så otroligt givande och roligt!

Nu är ytterligare en design färdig, till Therese!

Hon ville inte ha en helt ny design, utan behålla sin gamla header och även rubrikerna i menyn, så det gick fort att göra den här. Riktigt skönt. Jag tycker att den blev riktigt snygg! :}

Det här får bli ett lite allt-möjligt-inlägg, bara så ni vet!

Julia vaknade nyss så hon ligger här på golvet och busar. Klockan är 22:53 just nu. Hehe. Hon ska få mat snart och sen ska vi sova! Hon är hes, stackarn!

Jag och pappa bar upp Nelly på altanen förut där hon ska vara nu i vinter. Om det nu inte blir lika isande kallt som förra vintern, då får hon stå i garaget!

Sedan var det en grej jag tänkte på. Innan jag var gravid så visste jag inte ett par saker.
Kalla mig obildad om ni vill det, men detta visste jag inte:
♥ Bebisen får presenter av alla, MASSVIS! Det kom som en chock när alla hade köpt grejer till Julia. Men kul, det var det. :)
♥ ALLA, kommer fram och sticker ner huvudet i barnvagnen och ska kommentera hur söt bebisen är. Både de man känner och de som man aldrig sett förut. (Själv har jag aldrig gått fram till nån barnvagn bara sådär...)

Nu ska min fisande älskling få mat!
Puss! Simma lugnt



Rundade hörn i bloggen
Publicerat den

Jag fick en fråga om hur man gör hörnen i bloggen rundade. Det kanske låter jättesvårt men det är det faktiskt inte. Det är faktiskt bara att kopiera och klistra in (som med allt annat gällande bloggdesign egentligen..) Hur som helst, här kommer det:

Detta sker i stilmallen.

Exempel 1:
Låt säga att du vill ha runda hörn på din side, dvs din meny, då lägger du denna kod:

-webkit-border-top-left-radius:20px;
-webkit-border-top-right-radius:20px;
-webkit-border-bottom-left-radius:20px;
-webkit-border-bottom-right-radius:20px;

-khtml-border-radius-topleft:20px;
-khtml-border-radius-topright:20px;
-khtml-border-radius-bottomleft:20px;
-khtml-border-radius-bottomright:20px;

-moz-border-radius-topleft:20px;
-moz-border-radius-topright:20px;
-moz-border-radius-bottomleft:20px;
-moz-border-radius-bottomright:20px;

under  #side.

Exempel:

#side {
margin-top:-260px;
margin-left:-10px;
background: #ffffff;
width: 200px;
float: left;
padding:15px;
-webkit-border-top-left-radius:15px;
-webkit-border-top-right-radius:15px;
-webkit-border-bottom-left-radius:15px;
-webkit-border-bottom-right-radius:15px;
-khtml-border-radius-topleft:15px;
-khtml-border-radius-topright:15px;
-khtml-border-radius-bottomleft:15px;
-khtml-border-radius-bottomright:15px;
-moz-border-radius-topleft:15px;
-moz-border-radius-topright:15px;
-moz-border-radius-bottomleft:15px;
-moz-border-radius-bottomright:15px;
}
#side {
margin-top:-260px;
margin-left:-10px;
background: #ffffff;
width: 200px;
float: left;
padding:15px;

-webkit-border-top-left-radius:15px;
-webkit-border-top-right-radius:15px;
-webkit-border-bottom-left-radius:15px;
-webkit-border-bottom-right-radius:15px;

-khtml-border-radius-topleft:15px;
-khtml-border-radius-topright:15px;
-khtml-border-radius-bottomleft:15px;
-khtml-border-radius-bottomright:15px;

-moz-border-radius-topleft:15px;
-moz-border-radius-topright:15px;
-moz-border-radius-bottomleft:15px;
-moz-border-radius-bottomright:15px;

}

Koden måste läggas innan den lilla kråkan som ser ut såhär: 
} Den måste alltså vara inne i stycket.

Ju högre siffra du har, desto mer rundade blir kanterna. I detta fallet är siffran 15px, vilket gör kanterna hyfsat runda, men man kan lika gärna välja 25 eller 30 om man vill det. Prova dig fram!

Exempel 2:
Vill man istället ha rundade hörn i content, dvs. där man skriver sina inlägg, då lägger man samma kod fast under #content. Content är oftast precis under #side.

Lätt va? =)
För att slippa sitta och läsa igenom heeela koderna så söker ni på exempelvis "side" genom att trycka Ctrl+F.

(Om ni ENDAST vill ha botten rundad, då raderar ni allt som har med top att göra (
-moz-border-radius-topleft:15px;
-moz-border-radius-topright:15px; osv.)
. Och tvärtom om ni endast vill ha toppen rundad!)

Jag tycker om att ha mycket utrymme mellan koderna. Då hittar man lättare. Du kan ha hur mycket utrymme som helst, för det är ingenting som påverkar designen. Det får du genom att trycka enter.



Nya plagg
Publicerat den

I dag är en bra dag!
Kläderna som jag beställde från H&M kom i dag (i går kanske men hämtade ut dem i dag!). Leggingsen passade perfekt i strl M. Väskan var skitsnygg och tröjan jätteskön. Måste nästan vara ett utav mina bästa köp någonsin! Som om inte detta vore nog så rensade mamma ur sina garderober i dag vilket gjorde mig lite rikare på plagg. 3 randiga tröjor, en fet, vit jacka, röda träningsbrallor och en skön kofta fick det blir. Justde, en jeansväst också! Vi får väl se om jag kommer att använda det, men det tror jag! :D Som jag alltid säger: bilder kommer en annan dag ;)



Tiny drops of water
Publicerat den

I dag blir min skatt hela 21 veckor. Ni måste tro att jag är galen som "håller ordning" på veckorna fortfarande, men det är väldigt enkelt eftersom hon är född i vecka 20. ;) En grej är jobbig: jag har så sjukt mycket bilder på datorn att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Det är ju skönt att jag har så att jag kan lägga upp på bloggen, men det får ju inte bli för mycket heller! Eller? Jobbigt att bara ha dem på datorn också! ;P Iiiiilandsproblem!




Frozen morning
Publicerat den

Jag trotsade kylan i morse och gick ut i trädgården och fotade frosten på gräsmattan. Så fint när solen preciiis gått upp.




2 är avklarade
Publicerat den

Ja!

Nu har jag gjort klart 2 designer men bara den ena är uppe ännu. Så himla skönt! Jag är riktigt stolt över mig själv och mina förmågor som jag inte trodde fanns.. ;) Nu har jag 4 kvar, än så länge! :)

Diana
Malin

Therese
Eriika
Maria
Katti

Har en hel lista till och med, haha! =)



Klanta mig
Publicerat den

Som ni ser så gör jag om lite i bloggen titt som tätt. Inga större grejer, men lite ändringar med arkivet nu till exempel. Dock klantade jag mig och nu är hela menyn i fetstil om man är inne på arkivsidan. Just nu orkar jag inte leta upp varför det är så, men jag antar att ni klarar er och inte blir helt förstörda över mitt klanteri! ;P

Nu; TACOOOOOOOOOS! :D



Pink & Red
Publicerat den

Bilderna tog jag i eftermiddags när jag, Julia och pappa var vid Mullsjön och klev lite. Bilderna är redigerade i photoshop (nähää) och det jag använt mig av är Brightness/Contrast, Hue/Saturation, Curves, Color Fill, Gradient fill och Photo Filter. För er som inte grejar med photoshop var det nog lite grekiska över det hela, men ni som sysslar med det förstår nog precis! :} Vilken är er favorit? Jag gillar 2:an faktiskt, och 3:an. Eller äh, jag gillar alla!




Mysiga handen
Publicerat den

Det var inte lätt att ta dessa bilder kan jag lova er. Tung systemkamera med bara en hand och samtidigt försöka hitta skärpa. Men söta, det blev det. Eller va tycker ni? :)




Visste du att ... är bra?
Publicerat den




En massa info
Publicerat den

Hej! :)

Åh, jag är så glad!
Har hittat en massa ny info om bloggdesign så nu ska jag lära mig ALLT!
Har nyss varit på en promenad med lillan i solskenet och nu sover hon på verandan. I vagnen, alltså. ;)
Puss och kram



Anouks design
Publicerat den

Tryck på bilden för att komma till Anouks blogg!

Alltså, AAAH! Jag blir galen! Är det bara jag som är dum eller? När jag tar Print Screen och sedan klistrar in i photoshop, då går det inte att förminska bilden utan att hela blir grymt suddig. Som designer till exempel. Vet ni hur man gör för att behålla skärpan?




Torsdagens ord
Publicerat den

Hejsan vänner! ♥

Det negativa med att designa bloggar är att all ledig tid som man tillbringar framför datorn, går ut på att designa. Man glömmer liksom bort att blogga själv, eller man lägger det i andra hand i alla fall. Fast jag är ju rätt tråkigt så det kanske inte gör nåt... ;P

Hur som helst så mår Julia inte så bra nu utan har råkat ut för en förkylning med nästäppa och rinnande ögon. Lilla vännen! ♥ Även hosta har hon fått. Antagligen har det kommit nån bacill nerifrån Arken, från nån leksak eller liknande. Jag hoppas att hon blir bättre snart i alla fall.

Även jag har åkt på en miniförkylning. Har känt mig lite hängig hela dagen och lite täppt i näsan. Fast inget allvarligt som tur är. Det är så jäkla jobbigt att ta hand om Julia när jag själv är sjuk, jag kan ju knappt stå på benen då!

Ahja, nu ska jag återgå till alla designer! Har sjukt många på kö nu!
Pöss! :)




Trudelutt
Publicerat den

Åh vad det är roligt med respons! :D

Har fått flera kommentarer och en massa mail från folk som är intresserade av att köpa en design! :) Jag börjar få lite panik nästan eftersom detta betyder att jag måste vara kreativ. Det är inte min starka sida direkt.. Men eftersom ni är så duktiga och skriver hur ni vill ha era designer så slipper jag tänka så mycket, tack för det! ;) OCH TACK ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR DÄR UTE SOM LÄSER OCH ÄR SÅ SNÄLLA MOT BÅDE MIG OCH JULIA!

Anyway.. pappa kom hem tidigare förut så jag, han och Julia åkte in till Skövde och hämtade min bror från skolan. Sedan åt vi på Mc Donalds {eller drive in rättare sagt} och det var mumsigt. Tog en ceasarsallad, det var inte i går! Julia skötte sig exemplariskt hela bilresan, fast lite sur i början, det var hon allt! Ville INTE sitta i en tråkig bilstol, usch & fy! Men när jag hade spänt fast henne och gått ut från huset så blev allt bättre, och hon satt tyst och tittade och funderade hela bilresan sen. Hon är en riktig filosof! :}

Vi hämtade även upp Johan från jobbet och han följde med oss hem sen. Vi hjälptes åt att bada Julia och hon tyckte att det var riktigt roligt. För första gången så plaskade hon i vattnet, det såg så underbart ut! Hon satt där och lekte och hade kul, medan vi hade fullt sjå med att hålla henne över vattenytan eftersom hon glider så mycket. Jag gillar när det är jag, Johan och Julia. Då blir vi verkligen som en liten familj och det syns hur mycket Julia gillar oss. Hahah.. lite självgod där kanske.. men vi är ju trots allt hennes föräldrar! :}

Julia har förresten blivit lite snuvig.. igen! :( Jag har gett henne näsdroppar och i natt får hon sova i min säng! Tryggast så tycker jag. Då är jag nära till hands ifall något skulle hända. Typ.. svårt att andas osv.

Hon sover redan så nu tänkte jag joina henne! Det har inte blivit så mycket designande i dag, behövde en day off! Fast lite har jag gjort.. ändå.. :P En bakgrund till en tjej, och en header! Fast headern är inte färdig än..
Puss! Sov gott fina ni! 

För övrigt så tror jag att jag har jordens minsta tänder... :')

 





Massvis med beställningar!
Publicerat den

Det är så roligt att få en massa designbeställningar! Har just nu 3 tjejer som väntar på sina, och jag ska snart sätta igång. Känner bara att jag behöver en liten paus då & då nu när jag har suttit med Dianas design i ett par dagar. Hon har inte satt dit den än, men när hon har gjort det så länkar jag till henne så att ni får se hur den blev! :}

Jag blev så glad för jag fick 100 % dricks av henne "för ett riktigt bra jobb. Vet hur mkt tid man faktiskt lägger ner." Tack tack tack! En hel hundring rikare är jag nu, det är ju så jädra bra! :D

Nu ska jag se ifall jag kan ta mig något att äta. Kram



Julias outfit
Publicerat den

Såhär söt är mitt lilla hjärtegryn i dag! Så fantastiskt gullig! Mössan beställde jag från H&M och den kom i går i samma paket som klänningen som jag i dag skickade tillbaka. 49:50 kostade mössan, det var den värd! Julia fick sitta med i sin stol förut när jag gjorde mig i ordning. Som leksak fick hon locket till nappflaskan. Det var roligt det! Bodyn och strumpbyxorna är också från H&M, men jeansklänningen vet jag faktiskt inte vart den kommer ifrån. Julia fick den av sin morfars faster, krångligt där haha!

Är hon inte den sötaste ni har sett? :D



I dödens närhet
Publicerat den

En del människor råkar ut för det som kallas sömnparalys, de vaknar på morgonen helt stela i kroppen och kan inte röra sig. Detta tillstånd, som kan vara skrämmande, är ett förstadium i upplevelsen att befinna sig utanför sin fysiska kropp.  Min upplevelse av fenomenet (det har hänt vid ett antal tillfällen) är att det är fullständigt ofarligt. Den starka rädsla man ändå kan känna (när själen skall till att lämna kroppen) är troligen en kroppslig skyddsmekanism. Det sägs att shamaner helt obehindrat kan kontrollera detta tillstånd och göra resor i den fysiska eller psykiska världen för att inhämta information eller bota en viss krämpa.

 

Ett liknande fenomen är att vakna (bli helt medveten) fast man drömmer. Vid dessa tillfällen kan man erfara att man besitter olika psykiska kroppar med olika egenskaper. En kropp kan motsvara den fysiska kroppen, en annan flyger man obehindrat med bland kända och okända drömlandskap. Om man vill besöka den kollektiva tankevärlden måste man först bli medveten i drömmen. Ofta är man inuti ett hus (en symbolisk bild av den egna kroppen). Man kastar sig då resolut genom ett fönster i huset*, eller uppsöker en balkong på övervåningen. Passagen genom fönstret kan erbjuda ett visst motstånd men om man lyckas är man ”ute”.

 

*  Pröva för all del inte detta om du har svårigheter att skilja drömmens verklighet

från den vakna verkligheten.

Wow, I love it! Känner faktiskt ett par människor som råkat ut för detta! Länk!

Så.. vidrigt! Jag hade bajsat ner mig, helt säkert.

 




Högre makter vill att..
Publicerat den

.. jag slutar shoppa så mycket!
Klänningen som kom i dag (som jag skrev om förut) var för liten så den får vi skicka tillbaka. Jag tänker inte säga vad det var för storlek, haha! Helt plötsligt vart det 299:- in på kontot igen! Den bruna tröjan som jag beställde i går var slut i min storlek så den blir det inte heller. Alltså sparar jag 199;-. Det kanske är bra i alla fall. Jag är inte i ett så jättestort behov av den, faktiskt!

Så var de määät..



Nu är det kväll
Publicerat den

Nu är äntligen Dianas design färdig, hon ska bara godkänna att den är OK innan. Sedan får ni se resultatet... ;) Ursäkta min dåliga uppdatering i dag, men nu på kvällskvisten har jag som vanligt haft körkortsteori. Den här gången snackade vi landsväg och viltolyckor. Usch vad hemskt! Visste ni att det årligen i Sverige sker 30 000 viltolyckor? Det är 90 st/dag. Älgar, rådjur, vildsvin, grävlingar, harar, rävar osv. Stackars djur! De hade levt i dag om vi människor inte hade uppfunnit något som heter bilar!



Titta vad glad min lillfis är! Eller var.. Kvällen hade tydligen varit apdålig med en massa skrik eftersom hon var så trött. Eftersom hon är med mig på dagarna så vänjer hon ju sig vid det, och när det kommer annat folk hem och jag åker iväg så blir det jobbigt. Först blir hon jätteglad och uppspelt när hennes favoritfamilj kommer hem, men sen blir det bara förvirrande. Stackarn hade tydligen skrikit så mycket att hon var nära på att spy. Det är inte roligt för en att höra. :( Å andra sidan så måste jag ju gå på kursen, så hädanefter ska jag göra mitt bästa för att se till att hon är PIGG på kvällarna. Att hon inte vill sova förrän tidigast kl 20.00. För det är ju tröttheten som gör det..

Nåväl! Nu sover hon i alla fall och har ätit. Pigg & nöjd!
Jag har insett att jag har så otroligt mycket bilder på datorn, jag tänkte ta och röja lite alldeles strax! Vill inte att datorn börjar sega pga. det.

Lyssnar just nu på Love the way you lie med Eminem och Rihanna. Jag gillar den verkligen! :D
Näe, nu blire röjning här!
Puss!



I have always wanted my colours to sing.
Publicerat den

Heeej! :)

I gårkväll gjorde jag en egen reflexskärm och se hur det gick. ↓ En massa starka färger, haha! Härlig bild faktiskt, nu i höstrusket! Även om det för tillfället är varmt och en stor lysande sol!

Jag och lillan har varit ute mest hela dagen, tillsammans med Ida & Leo. Vi gick aldrig till Arken eftersom våra små sov i vagnen, utan tog istället en liten tripp i stadsparken. Det gick förbi ett gammalt par tillsammans med sin tax och tanten berättade om hur hon när hon var ung brukade cykla till Hjo från Värsås. "Då fanns det inga bilar!" Hehe, jag älskar när äldre kommer fram och pratar. Oftast har de några historier som är värda att lyssna på.

Kim var här i dag och hämtade min ordersedel från LR. Det visade sig att jag har tjänat över 400 kr på att sälja, tjoho! Jag är verkligen i ett stort behov av pengar just nu så det satt verkligen inte fel! Fick även ett sms förut om att mina kläder från H&M (inte de jag beställde i går) hade kommit nu. Där i finns en klänning till mig, en klänning till lillan och en mössa till henne! Hoppas att det blir bra! Jag har nämligen en känsla av att jag vill skicka tillbaka klänningen till mig själv..

Nu ska jag göra klart det sista med Dianas design så att hon kan få den sen! :}
Puss och kram

P.S. Som ni ser så har jag bytt proflbild och även lagt dit lite ny text under!




Skräckblandad förtjusning
Publicerat den

... som sagt! Det är med skräckblandad förtjusning jag ser vad jag nyss har klickat hem. Eller mamma klickade hem, men det är ändå jag som får betala. Jag som är så pank. Hur ska jag ha råd med Ullared? Väskan vill jag i alla fall ha! Jag älskar den!




“If you are out to describe the truth, leave elegance to the tailor.”
Publicerat den

Jag och Julia begav oss iväg på en liten tur förut och fotade den vackra hösten. Skogen ligger precis bredvid där jag bor så det kan ju inte bli bättre. Tar 1 minut att gå dit. Nu sover Julia för natten och jag tänkte designa resten av kvällen.. I morrn blir det Arken tillsammans med Ida & Leo, det ska bli roligt! Ett tag träffade jag dem nästan varje dag men nu blir det mer sällan. Det känns riktigt konstigt. De blir som en liten familj faktiskt! Haha :}

 




Goding Boding
Publicerat den

Här är min goding i dag! :D Just nu vilar hon middag och jag tänkte designa lite. Vad roligt det är att så många är intresserade. Fast jag börjar bli lite stressad.. ;P Men så att ni vet det så kan jag inte sitta hela dagarna med designen utan jag får sitta på kvällarna mest. Och sen tar det tid! :} Men, dett resultat ska vi väl få till i alla fall!

Haha, ser ni mina snygga fötter längst ner på sista bilden? Snygga strumpor va? ;)




Höstens färger ♥
Publicerat den





Det är lite roligt att se hur man "utvecklas" inom det man sysslar med. Till exempel när det gäller att ta bilder och att redigera dem. Titta på de här bilderna som jag tog hösten 08.

Jag minns när jag började med photoshop, då gick jag i högstadiet och var väl inte mer än 14 år. Jag ville testa allt, och allt som jag kunde skulle jag ha med. Jag var medlem i stallet.se då och fick göra designer dit. Vilken underbar tid, haha. Jag lärde mig allt om penslar, typsnitt och färger. ALLT skulle vara med i en och samma bild. Det är först efteråt man fattar hur fult det var, haha. Det ska vara lagom av allt och inget får gå till överdrift. Till exempel så har jag slutat med en massa ful text på bilderna. Skulle alltid ha med mitt namn och bloggnamn innan, men ej nu mer. Hehe :} Det är tur att man lär sig av sina misstag.

I morgon har jag körlektion, dubbellektion till och med! Då ska vi fara in till Skövde och jag hoppas att det går bra. Körde ju 4 mil i dag så lite uppvärmd är jag allt. Uuh, jag är lite nervös faktiskt!! Menmen, varje dag är ett steg närmare körkortet.

Och vet ni vad jag tänkte på häromdagen? Jag har inte riktigt kommit fram till om det stämmer eller inte, men såhär tänkte jag: gårdagen är lika mycket historia som dagen för 10 år sedan är. Borde inte det stämma eller? Om det gör det så är det ju lite läskigt faktiskt. På ett sätt i alla fall! Haha, det fula är att oftast så kommer jag ihåg vad jag gjorde för ett år sedan, men inte för en timme sen! xD

Nog tjatat för i kväll, puss! ♥



101010
Publicerat den

Åh, jag måste ju bara skriva ett inlägg den här dagen. Den tionde i tionde år tio. Hehe. :} Nu är det bara hundra år kvar tills nästa gång det blir det här datumet. :} Just nu håller jag på att designa en blogg till en tjej och det går ganska bra faktiskt! Visar er senare.

I dag var jag i himlen. Eller i en ladugård om man hellre vill vara på det humöret. Haha! Jag och pappa åkte och hämtade hö & halm till lilla Nelly. Gud vad jag älskar landet! Dofterna, djuren, naturen, ja allt! Jag hoppade runt där lite i höet och samlade ihop lite, åh jag ville aldrig åka hem igen! När jag var mindre sov jag på höloftet en gång tillsammans med mina kompisar. Ingen tanke på spindlar, smuts eller liknande. Bara att det är så himla mysigt! :} Jag hoppas verkligen att jag kommer på på landet senare så att Julia kan uppleva allt detta. Det behöver inte vara långt bort från stan, bara strax utanför!

Efter att vi hämtat det vi skulle så åkte vi till min moster {som bodde 200 m bort} och fikade lite. Där fick jag låna tre böcker om Tilda. Bilden nedan är tagen från ena boken, så himla sött tycker jag. Önskar verkligen att jag kunde sy bättre. Men övning ger färdighet antar jag, så öva öva öva! :D




Lussevolleyboll i nian
Publicerat den

Den här bilden får mig att skratta! Haha, den är så jäkla härlig!!!! =) Det var när vi gick i 9:an, alltså år 06! Hoppas att ni ser vilken julgran det är som är jag! ;) Puss!




Mmmm! Wanties!
Publicerat den


Okej, skorna är väl lite att ta i. Jag kan inte gå runt med klackar och en barnvagn. Det skulle nog ge dåligt rykte. I alla fall se väldigt fult ut. Fast samtidigt.. ? Äh, jag vet inte. Just nu vet jag bara att jag bor i en väldigt liten stad. Och jag tror inte att jag gillar det så mycket längre. Det är lite läskigt när man vet så mycket om allt och alla. Just det. Allt är från H&M.



Det är så mycket man vill ha..
Publicerat den

Bilden tog jag idag med Nikon D200. En liten action på den också så att den ser mer onaturlig ut, haha. ;P
I kväll har jag haft finbesök här. Marie och Lollo kom förbi och först fikade vi lite och sedan kollade vi i kataloger. Både i LR och i H&M:s katalog. Åååh, jag vill ha typ hela H&M:s sortiment. Så snygga kläder!! Aja, jag är inte gjord av pengar men om det fortsätter att droppa in en massa underbara människor som vill köpa designer av mig så har jag snart råd med allt i hela världen! :} Hoppas kan man ju ;) Slänger ihop ett litet kollage av det jag vill ha! {Bra att jag redan längtar efter nytt. Hela min beställning från förra gången har inte ens kommit hem än! xD}



Oldies
Publicerat den

Förlåt att jag inte har uppdaterat nåt i dag än!! :( Dåligt av mig.
Har egentligen inte gjort så mycket i dag utan varit hemma med Julia. Vi fick en liten promenad i förmiddags och även en nu i eftermiddag, fast då med mamma. Gick ner till stan och till butiken Norreport. Där köptes en liten söt, grön kanin. Visar bild en annan dag, när jag har en. :') Det känns som att jag ska visa bilder "en annan dag" hela tiden, men det kommer, jag svär!

Jahaja. Postkodmiljonären på tv just nu. Programledaren Rickard Sjöberg är sjukt förkyld hör jag, haha stackarn! Vi får väl se hur långt kvinnan i stolen kommer, men hon verkar kunna sina saker just nu! ;)

Mamma lagar mat också. Lövbiff med potatisklyftor och persiljesmör. Mmmm! Usch vad jag tjatar! Julia sover i alla fall nu och Johan och Adam {bror} sitter i rummet intill vid Johans dator. De spelar nog spel eller nåt i den stilen.. ;P

I morgon ska jag träffa Marie!! :D Jag längtar! Har inte sett henne på jättelänge eftersom hon numera bor på annan ort! :( Alla försvinner känns det som. Först Cajsa och sen Marie. Bläh! Menmen, de är ju fortfarande kvar på klotet så så farligt är det väl inte ändå! :}

Snodde den här bilden från Cajsa bilddagbok, men Marie har tydligen skapat den! Haha så det kan bli. :}

 

Här är en bild på oss igen men även på Lollo! Sötnosar är vi ju, faktiskt! :}

Vi hörs i morgon! Puss!




Själens spegel
Publicerat den

Bild tagen i dag av min bror. En aning redigerad av mig.

Jag både gillar och ogillar närbilder på ögonen. Själva iris är ju fint och så, men ögongloben med alla röda blodkärl i kanterna ser ju bara snuskigt ut. Örs! För ett par år sedan när jag sommarjobbade på min pappas jobb så tog jag en extrem närbild och då såg man alla blodkärl... väldigt.. tydligt. ;}

Men som man säger: ögonen är själens spegel. Det ligger nåt i det! Själv har jag alltid tyckt att mina ögon ser väldigt arga ut. Men det ligger nog i vår släkt tror jag, vi har en väldigt sträng blick. Haha. :}

 




Från rygg till mage
Publicerat den

Jag får ju inte glömma!! Julia har, i sin nittonde vecka, lärt sig att vända över från rygg till mage. Hon ligger på armen en liten stund men drar sedan bort den och ligga stadigt. Särskilt roligt tycker hon inte att det är att ligga på mage, men att vända runt, det är grejer det! Min lilla korv! ♥


Bild tagen i morse. Ful blixt, men den var tydlig i alla fall. ;) Hon har precis rullat av filten, haha.



Beställa design?
Publicerat den




Ny kategori; Bloggdesign
Publicerat den

Hejsan! :}

Nu har jag skaffat mig en ny kategori som heter Bloggdesign. Det är såhär att jag tänkte börja sälja bloggdesigner eftersom det är många som har frågat mig om jag kan hjälpa dem. Saken är den att jag gärna hjälper folk, men det tar en sådan tid att göra en design. Minsta lilla sak tar faktiskt en ganska bra stund. När man som jag nu då, dessutom har ett barn att ta hand om så har jag inte all tid i världen heller. Och dessutom är ju pengar alltid välkomna när man bara lever på föräldrapenningen som ligger på 180 kr/dagen.. haha.

Men jag tänkte såhär:
en bloggdesign - 50 kr

Vissa kanske tycker att det är dyrt, fast det är det inte! :D Med tanke på att en design tar en sisådär 4 timmar att göra så är timpenningen inte särskilt hög, haha. I priset ingår allt som du vill ha i designen. Nu är jag ingen expert på design vill jag inte påstå, och det är inte säkert att jag kan göra allt som ni ber mig om. Men jag ska göra mitt bästa! Jag säger ju till om jag inte kan i så fall.. ;) En del människor som gör designer tar ju flera hundra kronor betalt, men själv skulle jag aldrig betala så mycket {okej, jag har varit nära eftersom jag så gärna vill kolla i koderna hur man gör sakerna, men jag tog reda på det på annat sätt istället. GRATIS!} och jag tror att många är ganska lika mig och inte vill lägga hur mycket som helst! Det är ju trots allt bara en design..

:D



Yoghurt med müsli
Publicerat den

Jag tänkte vara nyttig i dag på morgonen så jag körde på youghurt & müsli! Fy hundan! Det smakade som när man var liten ni vet, när man fick sitt penicillin krossat i yoghurt så att man skulle slippa den allra värsta smaken. Fast ändå var det lite äckligt.. Nåväl, det ser ju fint ut i alla fall!




Cherry on Top Award
Publicerat den

Den här supersöta awarden fick jag av Tsukii - tusen tack!! :D


Med denna award ska man berätta 3 saker som ligger en varmt om hjärtat
& visa en favoritbild. Samt skicka vidare den till 5 andra bloggare.

Julia & Johan: min älskade, underbara dotter som jag tycker så mycket om! Hon förgyller mina dagar och jag kan inte tänka mig att leva utan henne! Och min älskade kille Johan som jag snart varit tillsammans med i 2 hela år. Det är med dem som jag vill bo och leva tillsammans med!
Vänner: kan man verkligen leva helt ensam och isolerad? Inte jag i alla fall. Älskar att vara med mina vänner och gå promenader, prata och bara träffas helt enkelt!
Datorn: okej, det lät tråkigt. Men vad gör man utan en dator? Allting finns där. Man kan se på film och tv, chatta med folk, blogga, få reda på skvaller (haha) osv.

Jag ger den här awarden till: Sophie, Malin, Sanna, Beatrice, Anton


Kanske inte världens bästa kvalité på bilden, men jag älskar den så! Så jäkla härlig!



Vad hände med Nelly?
Publicerat den




Ja vad hände med Nelly?
Ni som läste min förra blogg {Pindilusen} är säkert medvetna om att jag ständigt skrev om mina djur. Både Missan, Sixten & Nelly. Nu har det dock blivit att jag skriver desto mer om Julia. Hur som helst så lever Nelly fortfarande {annars hade jag nog skrivit det} och hon trivs bra ute i sin bur! Nu när det börjar bli så förbaskat kallt så ska jag faktiskt isolera buren som endast är byggd av smala träskivor. Hon ska inte behöva frysa! Är hon inte gullig? Och så otroligt tam! Min älskade lilla nin!



Ibland får man vara lycklig
Publicerat den

Nu är jag lycklig!

Glad och lycklig för många saker. Ibland kan jag undra varför just vissa människor får vara lyckliga nästan hela tiden, medan andra måste utstå tråkigheter jättemycket? Har man gjort något för att förtjäna lycka vs inte lycka, eller är det helt enkelt så att världen är orättvis? Ibland har jag funderat över ifall det här livet som vi lever nu, har blivit som det blivit pga. ett tidigare liv, men jag vet inte! Kan det vara så att till exempel jag har haft det jättedåligt i ett annat liv, men får igen det nu genom att ha ett bra? Och tvärtom givetvis.. Alla har vi ju våra motgångar osv, men vissa människor tycks helt enkelt leva ett toppenliv medan andra har det för jävligt, rent ut sagt. Sen är det ju det här med den fria viljan, och att våra personligheter, drömmar osv gör oss till de vi är och hur vi har det.

Just i kväll nu så är jag lycklig och glad över till exempel:
· jag har fina vänner och en fin familj
· jag har världens underbaraste dotter {räknas i och för sig till familj men ni fattar..}
· jag har en kille som jag älskar och nu har han fått jobb, vilket känns toppenbra!! Nu känns en flytt inte lika omöjlig som den har gjort tidigare. Inte för att vi ska flytta nu, men det är alltid bra att spara ihop pengar så att man har råd sen när det väl gäller!
· datorn fungerar
· körkortet är på G
· jag är frisk

Har ni något som ni är extra glada över just i kväll? :)



Runda hörn på bilder
Publicerat den

Fick en fråga här i en kommentar om hur man får rundade hörn på en bild. Efter mitt inlägg om hur lätt det är... ;) Jag tänkte att jag direkt hänvisar till där jag lärde mig. Nämligen hos Amanda. Hon har en jättebra tutorial om hur man gör och det inlägget där hon beskriver hur man får rundade hörn finns här.

Innan gjorde jag på ett annat sätt som var mycket mer komplicerat, men varför göra det nu när detta finns? =)



Lyckat sminkparty!
Publicerat den

Hejsan vänner!

I kväll hade jag mitt första sminkparty med en massa hjälp av Kim Peterson! Måste erkänna att jag var lite orolig innan för hur det skulle gå, om någon skulle köpa något osv, men det hade jag inte behövt vara. Det gick superbra! Det var jag, Ida, Malin och Lollo som var där och det hela slutade med att jag köpte 5 fina produkter för endast 250 kr. Jag köpte följande:
» Volume & Curl Mascara 149:-
» Glossy Lipstick 89:-
» Mineral Loose Powder 179:-
» Bronzing Pearls 179:-
» Nail Polish Removerbox 109:-
... allt detta för knappt 250 kr!

Alltså, den sistnämnda produkten är helt SINNESSJUK! Den fungerar verkligen. Man stoppar ner fingret i den lilla burken {den högst upp till höger} och snurrar runt lite ett par sekunder. Sedan så VIPS, ALLT nagellack är borta. Inte ens lite på sidorna finns kvar {ni vet det där jobbiga som man inte riktigt får bort med hjälp av aceton och bomull}. Ett måste för mig nu när jag har relativt långa naglar!





Så söta
Publicerat den

Jag måste erkänna att innan jag fick Julia så var jag inget jättestort fan av Hello Kitty. Men nu, nu har jag ändrat mig en smula. Hur söta är de inte?? Och vet ni vad de små sötnosarna ovan är för något? Jo - ett typsnitt!

Ovan står det alltså:
A a B P H s K
L N E
O

 

Vad typsnittet heter? Mellow Fonts 1 [LÄNK]




Inte enklare än så
Publicerat den

Att göra runda hörn på bilder i photoshop är så oerhört enkelt. Så simpelt, så lätt, så frukansvärt jäkla grislätt! Det tar knappt 10 sekunder. Ändå kan det göra så mycket på en bild!




Vinn en goodiebag!
Publicerat den

 

"Jag är med och tävlar om en stor goodiebag värd minst 8000 kr hos Lindet. Tävlingen hittar du här! Var med du också!"

Goodiebagen innehåller:

Canvastavlan.se sponsrar med ett presentkort på 600 kr att köpa canvastavlor för. Dessutom bjuder de på frakten!

Karin Herzog sponsrar med en lyxig Oxygen Foot Cream.

Kalaslagret sponsrar med ett presentkort på 500 kr att shoppa kalasprylar för.

Cb kids sponsrar med ett presentkort på 200 kr.

Namnnappen sponsrar med en motivnapp.

Barntyger.se sponsrar med en stor och en liten textilkorg från Nyblom o Kollén.

Spöket Laban sponsrar med Tummen badcapé och Tummen reflex till vagnen.

Bambino Mam AB sponsrar med ett On-the-Go –kit ( picnicbox, sportflaska, bestick osv ) från Bambino's sortiment.

Darling Express sponsrar med ett presentkort på 250 kr. Darling Express, som har perfekta presenter till nyfödd baby, levererar gärna vinsten presentinslagen.

Pappaprylar sponsrar med en valfri vara till ett värde av upp till 500 kr från Pappaprylar.se - babymonitorer, skötväskor, barnsäkerhet och mycket mer!

Studio Nele, som bland annat säljer fina doppresenter, sponsrar med en valfri grafisk tavla (21 * 30 cm).

Önskefoto sponsrar med en Fotokalender Klassisk med ett lyxomslag.

Kalasform sponsrar med 8 paket Mumim bakformar (tryffel och muffin).

Pledd.net sponsrar med en personlig Baby filt i valfri färg. En babyfilt med barnets namn, födelsedatum, födelsetid, vikt, längd och dedikation.

KidMix sponsrar med en halsduk från Fransa Kids.

My Own Style sponsrar med en almanacka i plåt med praktiska magneter att flytta på för att välja datum.

myHeart sponsrar med par örngott/Kuddfodral, Mitt hjärta tillhör dig.

Barnkalaset sponsrar med en valfri tårtbild (oblat).

Leklandet sponsrar med ett presentkort på 300kr att köpa leksaker för.

Living and room sponsrar med två kökshanddukar.

Lindblom of Sweden sponsrar med fyra valfria tavlor (15 x 15 cm). Lindblom of Sweden har en barntavla för alla.

MyKidoo sponsrar med ett matset och bestick.

Familjesmycken är med och sponsrar med ett presentkort på 500 kr. Familjesmycken har underbara namnsmycken för hela familjen.

Ecoloco sponsrar med en ekologisk shoppingväska från Katvig, som går att göra om till en barntunika.

Bokstavsboden sponsrar med en valfri bokstavskudde.

Snutten.se sponsrar med ett 3-pack snuttefiltar.

Bioform sponsrar med Broncilan och Flurival som är perfekt mot höstens förkylningar.

Royaltstick.se sponsrar med en Royal T-Stick.

 




Julias outfit
Publicerat den

Så jävla söta! Synd att den översta blev så suddig!!! :( Haha, hon kände att hon absolut ville visa sin mage.

Klänning: Nelly.com
Strumpbyxor: H&M




Äntligen!
Publicerat den

Lite tajta i midjan måste jag erkänna. Innan graviditeten behövde jag ha skärp.. Men vad glad jag blev att de passar igen! :D




En liten rubrik
Publicerat den

Jösses amalia! Jag kan läsa andras bloggar men min egen är helt fucked up! Är den det för er också? Jag vet inte riktigt varför den vill jävlas just ikväll.. ;S

Hur som helst. Vet ni vad det är för dag i dag? Jo, den 4 oktober 2010. Det innebär att jag och min älskade Johan har varit ett par i 23 månader. Kan ni fatta att det snart är 2 år! Herregud vad tiden springer. Samtidigt känns det som att det var en evighet sedan det var hösten -08. Ett helt liv sen, faktiskt. Mycket har hänt sedan dess! Lilla Julis, till exempel! ♥

Hon vänder runt på mage hela tiden, den lilla krabaten! Från rygg till mage och sen är det så. Det blir tråkigt efter en stund också, tycker hon! Haha, sötisen!

Nu sover hon så sött, så sött. I min säng. Jag är nästan lite rädd för att hon ska rulla ur den, så jag ska nog snart flytta över henne till hennes egna säng. Fast hon ska ha mat om en timme också, i sömnen, och då känns det lite onödigt att flytta henne. Vilket ilandsproblem!

I morgon ska jag ner till Arken i alla fall. På babycafé! Alltid mysigt, fast inte såå mysigt eftersom det nu brukar vara så himla många där. Över 15 bebisar och mammor blir rätt maffigt! Menmen, det är ju kul att folk samlas. Även om vi mest är i grupper och inte pratar med varandra!

Nu ska jag dunka musik! =) Puss!



Detaljer
Publicerat den

Bilder tagna i dag. Det är detaljerna som gör't! :}




Då kör vi igen!
Publicerat den

Haha, då börjar vi igen!

Nu har jag tagit en "week off" och ätit som vanligt igen. Bläh, men det var gott! Nu är jag redo för att köra gärnet igen, nu jäklar!

Måtten i dag ser ut såhär:
Vikt: 73,6 kg (73,2)
Höft:
98 cm (98)
Lår:
43 cm (43)
Överarm:
30,5 cm (31)
Midja:
82 cm (82)
Rumpa:
103 cm (103)

Detta räknar jag från när jag slutade för ungefär en vecka sen. Det roliga är att jag för några dagar sedan vägde 73,0. Det går verkligen upp och ner. Kanske inte borde gå efter vågen särskilt mycket.

Aja. Min nya diet som jag kommit på själv, haha, ser ut följande:
Frukost: shake
Lunch: bar
Middag: vanlig mat
sen en massa träning och frukt på det...

Vi får se hur det går. Bra, hoppas jag. Men jag tänker inte ge mig förrän det står 70,0 på vågen. Helst mindre.. ;)



Nerblodad favorit
Publicerat den

Usch, nu är jag både blodig och full av rivmärken. Blodet beror på Julia och rivmärkena beror på Missan när jag skulle klippa hennes klor. Vi var inte riktigt eniga i den frågan, om man säger så. Blodet kommer från näsan eftersom Julia när hon skulle sova tryckte in sitt finger med en sylvass nagel rätt in i näsborren så att blodet forsar. Haha, vilken dramatik!

Tröjan ovan (+ en scarf som inte finns som bild) fick jag i går av mamma! Min nya favorittröja som är hur skön som helst! En perfekt liten ficka också där man kan lägga lillans napp eller något, haha. Det har jag faktiskt inte haft, men den är ju en idé! :} Dra musen över bilden så får ni se hur fin tröjan är efter lillans lilla fingrar!




Seven
Publicerat den

I gårkväll tittade jag och Johan på film när lillan hade somnat. Ligger i min säng och kikar på hans dator, helt perfekt! :} På tur den här gången stod Seven. Vilken fantastiskt äcklig film. Även om det (som tur var) inte var alltför snuskiga detaljer så har jag tänkt på filmen hela dagen i dag. Klarade mig ifrån mardrömmar, skönt nog! Har en tendens till att drömma om saker som jag sett/hört/läst och det blir alltid tusen gånger värre i drömmen. Det är en kul idé själva storyn, men bläh. Det hemska är att någon säkerligen gör det här på riktigt också. Brad Pitt hade en riktigt skön roll i filmen, Morgan Freeman också för den delen. De är bra skådespelare båda två! Jag ska inte gå in på vad filmen handlar om för det tror jag att ni fattar när ni ser bilden nedan. ↓

Eftersom filmen är från 1995 så har säkert de flesta av er sett den! Har jag rätt? Vad tyckte ni om den i så fall? :}

 




Vinnaren i designutlottningen!
Publicerat den

Vinnaren blev: Kaolin

GRATTIS!!



Min helg
Publicerat den

Hej på er! ♥

Förlåt att jag inte uppdaterade er i går, men jag satt typ inte vid datorn på hela dagen. Inte så pass mycket att jag hann att blogga i alla fall. Men vad gjorde jag? Det minns jag knappt! Jäkla guldfiskminne.. Just det! Jag och Ida {med våra barn} var på loppmarknad här i Hjo och besökte även lite affärer! Jag köpte ingenting på loppmarknaden för jag tyckte inte att något var särskilt fint, men på Hem & Hobby köpte jag mig ett prydnadshjärta som det står Love i mitten på. Lite pärlor och grejer på också, jag kan fota och visa er nångång! :} Riktigt fint var det i alla fall!

Var även på Hem & Hobby i dag med mamma, och då köpte jag lite saker där med. Fast det tänker jag inte skriva här eftersom Johan ska få den ena grejen i morgon. Då har vi nämligen varit tillsammans i 23 månader. Jösses amalia! Redan två år!! (okej, snart) Det var ingen särskild grej direkt.. men gullig, tyckte jag! ♥ Ni får se snart. ;)

För tillfället ligger Julia på en filt på golvet och rullar över från rygg till mage. Det är superkul tycker hon, själva rullningen. Men att ligga på mage sen är inte lika roligt!

Hon tar hjälp av sitt gym för att komma runt, haha!

Dålig bild, jag vet. Men det var vad jag hann med i hastigheten!

Happ, annars då? Jag och min bror tvättade nyss båda bilarna och alldeles strax ska jag dra en vinnare ur designutlottningen! :} Men nu: Julia!



Galna fotografer
Publicerat den




En påfyllning i fotoalbumet såhär en iskall höstkväll år tvåtusentio. Sitter och lyssnar på Mando Diao - Dalarna. En jättefin instrumental, lugn låt. Btw, jag älskar fågelbilden! Börd, har jag döpt bilden till, haha. Och så gillar jag spindelnätet. Jag såg det i mitten av en äng när jag snabbt gick förbi med barnvagnen. Jag var tvungen att backa igen, köra ut barnvagnen en bit på ängen så att den inte skulle stå alltför nära vägen, och sen springa och fota. Det såg nog rätt galet ut, men jag har fått för mig att fotografer är en aning galna. ;}

Nu ska jag lägga mig. Gonatt! ♥




Hösten hälsar på
Publicerat den

Hejsan :}

Kom precis innanför dörren efter att ha städat kaninburen och lagt in en massa ny, gosig halm! Jag bestämde mig för att bara slänga in en massa i ett hörn så att Nelly själv kan välja hur hon vill ha det. Mina kaniner har alltid varit sådana nämligen, de vill själva "inreda" när det gäller spån och halm. Trycker det mot väggarna och liknande. Haha, de är för härliga!

Farmor var här en sväng och hon hade med sig ett paket blöjor, perfekt! Libero blev det. Jag har inte använt de på ett bra dag utan kört Huggies istället, men fasen vad de läcker. Varenda gång är det kiss i sängen som har läckt igenom och senast i förmiddags fick jag skölja av hela lillan i handfatet efter att ha bajsat ända upp på ryggen... ;/ Jag förstår inte hur det kunde hamna där?! Hon satt och åt i sin matstol när hon plötsligt behövde "uträtta sina behov" (som det så fint kallas, haha) och så hamnade det på ryggen?

Usch vad det är höst ute nu. 1 oktober och allt. Det är riktigt ruggigt ute och det småregnar lite. För första gången i år, så fryser jag!

Här kommer några finfina bilder från i går:

Direkt från kameran.