All I want is you
Publicerat den


All I want is you

Grym låt, ju! :}
Ursäkta för dåligt uppdaterande i dag men jag har haft lite annat för mig. Det kanske endast är ett sundhetstecken att inte sitta vid bloggen jämt? ;) I förmiddags skyndade jag och Julia iväg för att möta upp Ida och Malin (och deras barn, givetvis!) för att knalla iväg till Arken. Som vanligt när man stressar, så gör man det helt i onödan. När jag hade hunnit ett par hundra meter så ringer Malin och säger att jag inte behöver stressa eftersom Ida just kom till henne för att hon trodde att hon var försenad. Haha, ingen av oss hade nån koll.. ;} Då kunde jag ta det lite lugnare i alla fall!

Fick en SMSavisering förut som berättade att alla produkter från LR kommit. Nu har jag parfymer, deodoranter, nagellack osv. här hemma, så ni som känner er träffade kan komma och hämta de nu! Och betala, för jag ligger minus än så länge eftersom jag fick punga ut över 1000 kr på ICA när jag hämtade ut det. ;P

I morgon blir en hektisk dag! Usch, jag känner mig stressad redan nu!
För det första så kommer Patricia och hennes barn hit. Vi ska försöka fixa i ordning en design till hennes blogg. Efter att hon har varit här så ska jag möta upp Ida och Malin för att fika. Det är nämligen så att efter lunch så är prinsessan och prinsen i stan! Victoria & Daniel! Detta ska givetvis ses och jag ska ta med mig den STORA kameran! ;D Once in a lifetime, antagligen!

Nåväl. Efter att vi har tittat på dem så är det tioårsjubeleum nere på Arken och då ska vi dit och käka tårta. Äntligen är dagen slut! Men neeej.. På kvällen har jag nämligen körkortsteori också! Livet är härligt, jag känner mig stressad.



 Malin, mamma till Jamie!

Hej!



Fin blogg du har, våra barn är födda på samma dag :-)



Kram!



URL: http://mmylove.blogg.se/


 S A N N A S . R U M

Himla bra låt (:



URL: http://sannasrum.se


 Sophie mamma till Nellie

Låter som en riktigt trevlig dag ju! :)

Haha coolt med prinsen och prinsessan :D

kram



URL: http://beylejd.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?