Fullt ös, medvetslös!
Publicerat den

Hejsan vänner :}

Nu har den här dagen gått också.. Min faster fyller år i dag, grattis till henne! Firade henne och hennes sambo för någon vecka sedan.

Julia fick feber i går kväll och fick alvedon mot det. Hon sov hela natten och det verkade hjälpa för i morse var hon sitt vanliga jag igen, pigg och glad! Hon fick mat {eftersom jag nästan inte hade någon mjölk alls?!} och sedan for vi iväg till Ida och Leo för att gå till Arken.  Vi trodde att det skulle vara ganska få där i dag, men oj så fel vi hade! Jag har nog aldrig sett så många barnvagnar på ett och samma ställe innan. Det var totalt späckat med folk! Små bebisar var det också så lite pip och skrik var det, men inte från Julias sida. Hon var nyfiken och glad och pratade och log med och mot alla. Underbaringen!

Efter en inte alls så lång stund nere på Arken så bestämde vi oss för att istället gå och fika på fiket Vete & Råg här i stan. Det blev en varsin kyckling- och curryciabatta och den var väldigt god. Speciellt för mig eftersom jag inte hunnit med att äta någon frukost innan.

Efter fikat gick vi till bokhandeln och där köpte jag mig en silverpenna. Tänkte även köpa Blondinbellas bok, men den kostade 198 kr så det sket jag i! Ska jag köpa den nångång så får den kosta under 100 kr.. ;}

Team Sportia var nästa station vi hamnade på och där tittade jag på skor och hittade mig ett par perfekta för 500 kr, rea. Hade dock inte tillräckligt med pengar så jag la undan dem och köper dem i morrn istället! :} Röda och vita, kanonsköna! Perfekt nu till hösten när jag är ute och går.

Sedan sa jag hejdå till Ida och mötte upp Johan och gick hem! Och nu sitter jag här.. Johan tjatar om att vi ska spela UNO så det får jag väl göra nu då, pusspuss!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?