Jönköping hela dagen
Publicerat den

Hej på er!

Heeeeeeela dagen har jag spenderat i en av Sveriges bästa städer - Jönköping! Jag älskar verkligen staden eftersom den har allt (!) och ligger supermysigt vid Vätterns södra hörn. Ni kanske undrar vad jag gjorde? Jo! Jag hade körlektion. Min körlärare drog med mig och 2 andra tjejer ner dit för att vi skulle få" känna på" hur det är att köra när det är fler bilar, fler körbanor och en betydligt större stad än Skövde. Det var annorlunda kan jag säga, men nog så nyttigt! Det gick väl sådär, om jag ska vara ärlig, men hey! Jag har inget körkort = jag kör inte bra!

Jag är helt slut i hela kroppen! Huvudet värker och jag vill bara sova! [Vilket jag också ska när jag har matat Nelly!] Jag vet inte hur många cirkulationsplatser jag har kört igenom idag, eller hur mycket jag har tryckt ner kopplingen. Stackars bil, säger jag bara!

Vid 13.00 började vi köra, jag och Johanna. 8.15 lämnade vi Hjo. Vi blev nämligen avsläppta vid IKEA och A6 innan för att den tredje tjejen skulle köra, och då passade vi på att shoppa. Oj oj oj, så fattig jag är. Dock köpte jag bra grejer. Kläder till mig och Julia som kommer till användning, en julklapp till min älskling och även lite smått och gott från IKEA till Julia. En liten grönsaksskål (tyg), haklappar fast i form som en tröja och en underbart söt handduk/morgonrock som ser ut som en kanin. Jag visar bilder någon annan gång!

SER NI FÖRRESTEN MIN NYA RUBRIK? Det är snälla SANNA som återigen har hjälpt oss okunniga "bloggdesignare" och jag är dönöjd! :)

Nu ska jag mata Nelly, puss!



 Mirre

Oj sicket väder att ut och tuffa i och framför allt övningsköra i =D



Låter som en söt morgonrock =D

kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Amis

Superfin blogg =)

God Jul!!**



URL: http://www.metrobloggen.se/amis


 Mirre

Hej =D, visst var det sött hjärta =D

kramar



Allt bra idag?, var så lite så =D, klart du skulle ha ett julkort ;)



URL: http://myflowergirl.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?