Morgonsnack
Publicerat den

Haha, ser ni vad fotot föreställer? Min pappa trodde att det var snoppen på en tupp. Men det är det ju inte! ;}

Lillan har somnat igen nu på morgonen efter att ha blivit lite ledsen. Hon råkade nämligen sätta på dvd:n med fjärrkontrollen vilket gjorde att en film startades och ljudnivån blev betydligt högre. Det var hon inte med på minsann! Man måste nämligen greja med en annan kontroll för att sänka ljudnivån när man ska se på film.

Annars då? Jag har käkat lite frukost och fått lite ångest över min vikt. Eller snarare så är jag rädd för vågen, jag vågar inte ställa mig på den! Jag ser framför mig hur det visar 77, 78, 79, 80... bläh! "/

Om en stund [när lillan har vaknat och vi har gjort oss i ordning] så ska vi gå bort mot Ida och Leo och sedan traska ner till Arken. Den sista sopplunchen för i år blir det, härligt! :) Skämt åsido, det brukar vara ganska trevligt där, men det blir nog roligare när lillan har vuxit till sig lite. Än så länge är det ung mamma-grupperna som är roligast tycket jag (och Julia). Mindre folk och en lugn och härlig stund där man kan prata ordentligt istället för att bara höra en massa barnskrik och 20 andra människor babbla i mun på varandra.

När jag var barn (eller är jag det fortfarande?!) så trodde jag alltid att man växte upp och blev en bättre och snällare människa. Barn på dagis kan vara riktigt jävliga mot varandra och även under skolåren kan det vara rätt tufft. Dock hade jag fel! Nu när jag har glidit igenom tonåren så har jag märkt att vuxna inte alls är särskilt mycket bättre och klokare än vad barn än. Nästan tvärtom! Det är lika mycket skitsnack och annat tjaffs när man är vuxen, som när man är barn. Vad konstigt egentligen! Är människor motsatsen till vin kanske? Blir bara sämre med åren? ;) Nej, förhoppningsvis inte! Nu låter det som om jag hatar människor, men det gör jag inte. Jag är bara kass på att skriva helt enkelt. Vissa människor stör jag mig och de får mig till och med att vilja flytta från landet och aldrig mer komma tillbaka, men det är bara vissa det! ;)

Puss och kram! Ha en fin dag! :}






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?