Pluggat körkortsteori
Publicerat den

I dag har jag varit duktig! Efter att både jag och Julia var klara med frukost, kläder och tvättning i morse så drog vi på oss ytterkläderna och gick iväg till körskolan. På ditvägen är det nästan bara nerför, vilket betyder att hemvägen blir desto mer uppför...Jag FATTAR inte hur jag kan vara så tjock?! Jag promenerar längre sträckor VARJE dag! Usch, under hela hemfärden gick jag och funderade på hur det egentligen är att vara tjock. Försökte komma på några fördelar!

° Man fryser inte.
° Man kan sitta och klämma på sitt eget fett och behöver egentligen ingen kudde eftersom man kan vila huvudet på fläsket på armen.
° Man får se folkets blickar mot en, hur de tittar med avsmak mot det där fläskberget som dundrar förbi.

Det var väl ungefär det som är positivt. Fast frågan är ju hur positivt det är, egentligen.. ;P

Både jag och Johan har flera gånger pratat om hur tjocka människor oftast försöker komma med en ursäkt till varför de är feta, och även klaga desto mer på smala eftersom de är "beniga" osv. Haha, jag tror att det stämmer. I alla fall för min egen del! ;)

Hur som helst. Jag hade med mig filtar och leksaker ner till körskolan så att lillan kunde ha något att göra under tiden som jag satt vid datorn. Det började med att hon bajsade, haha! :') Det stank i hela salen men som tur var är jag alltid redo (som den supermamma jag är) och hade med mig blöjor och våtservetter!

Jag hann svara på 140 frågor innan Julia tröttnade och hade det tråkigt. 140 frågor och allt som allt 18 fel. För att inte ha läst något i boken och inte pluggat teori på väldigt många månader, så är jag väldigt stolt över mig själv! Nu gäller det bara att körningen går bra också, men det ska den nog göra! Bara ta det lugnt och försiktigt!

Svängde även förbi Bokhandeln på vägen hem och köpte vattenfärg. Tänkte nämligen göra lite fot- och handavtryck på Julia och sätta in i en sådan där "Boken om mig"-bok som hon fick i doppresent. Det hör ju liksom till! Jag vet själv hur mycket jag gillar att kolla på gamla bilder och läsa om hur jag var när jag var liten, så det kommer nog Julia att uppskatta när hon blir äldre!

Nu blir det väldigt mycket text här känner jag, sorry! Hoppas att ni orkade läsa ändå, kram!







 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?