My day
Publicerat den

Hej på dig dumhuvve!

Haha, kan ni gissa vart det kommer från? Antagligen inte om ni inte har sett Bonde söker fru. Så jäkla skön hälsning, ta det inte personligt bara! ;) Jag kom nyss hem efter att återigen ha försökt gå till banken här i Hjo. Dock hade de julledigt den 27 och den 29 december. Fan! Det är nämligen bara öppet på måndagar och onsdagar här i Hjo, övriga dagar är man hänvisad till Tibro. Jävla sugnordea! Fick ta en kall promenad istället och vänta in Malin och Ida som var på G eftersom vi skulle äta på Vete & Råg. Vi satt där och tjöta lite skit och tog det lugnt ett tag, innan vi for hem.

Stannade till vid Johan ett tag och där fick Julia mat, spaghetti med köttfärssås, och jag lyssnade även på lite sång som Johan spelat in i dag. Han är så duktig, den där grabben! ♥ Även om musiksmaken inte riktigt är i min stil, så är det ändå coolt att höra honom sjunga!

Nu under kvällen har jag sänkt lillans säng! Det blev supermysigt verkligen! Bäddade även rent med ett nytt, rosa örngott som hon fick i julklapp och fixade äntligen så att lampan över sängen lyser! Hon drar sig upp till stående när hon sitter där i sin spjälsäng. Lite läskigt eftersom hon när som helst kan ramla baklänges, så jag bävar inför morgondagen. Kommer jag att vakna av att en liten tös ramlar baklänges och slår i huvudet?? Dock vet jag inte om hon kommer att klara det eftersom hon kommer ligga ner. Fast ligger hon på mage så kan hon sätta sig upp, så vi får väl se vad som händer... Jag uppdaterar er!

Redan vid halv 10 i morgon ska vi dra till Östergötland och till Julias gammelgammelfarmor Margit! Det kommer att vara andra gången vi är där under Julias tid, och vi får väl se hur det går. Sist gick det kanonbra, men då var hon ju så liten att hon inte fattade något. Nu när hon har mognat till sig lite (hehe) så kommer hon antagligen få en hel del tankar i sitt lilla huvud. Kommer hon att tycka om sin gammelgammelfarmor eller inte? Hoppas att hon gör det! :)

Bjuder på en bild som jag tog tidigare i dag på lillgumman!
Nu ska jag titta på Nyår med Tina, haha!
Puss!



 Mirre- Foto & hundtoka

Så fin hon är, och vad spännande att se hur hon ter sig i sängen =D.



Mycket du har för dig då =D

kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Mirre- Foto & hundtoka

Det är riktigt, man ska ha grejer för sig tycker jag, det blir mycket roligare då =D. Tråkigt att vara slöa hehe.



Ja jag älskar jeansskjortor =D

kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 hanna

Så söt :)

Och dumhuve e ju bara så kul! ;) Haha



URL: http://hanniie1.blogspot.com





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?