Våran jul
Publicerat den

Tänkte skriva lite kortfattat om min och Julias jul: den var bra! Riktigt bra var den, till och med. Lite mer info kanske ni i och för sig vill ha, så jag brer på med lite mer text! Julia, min fina lilla tjej, har varit på så gott humör hela tiden och inte lipat eller pipit någonting. Sovit har hon gjort en hel del eftersom det är utmattande att få så mycket julklappar och träffa så mycket folk! ;}

Jag har fått lånda 700:n över julhelgen vilket har gjort att jag tagit en hel del bilder. Både fina och lite mindre fina, haha. Använde blixt hela tiden. -_- Något som vissa är emot - men andra inte. I det här fallet blev det i alla fall betydligt snyggare bilder med blixt.  Jag tycker att den översta bilden till vänster är så jäkla härlig! Kan hon ha druckit lite för mycket julöl? ;)

Maten har varit jättegod, fikat likaså. I går under självaste julafton så fick vi besök av pappas släkt + Julias pappa och farmor. Både jag och Julia fick massvis med fina klappar! Av min mamma fick Julia bland annat den fina gåvagnen som ni ser på en av bilderna. Hon är inte särskilt stadig ännu, men hon är ju fortfarande så liten. Min lilla fis! Men som ni även kan se på bilden med gåvagnen, så vet hon i alla fall hur det låter när något går framåt (en bil t ex) för hon fiser med munnen, haha så sött! Julklappar är kanske inte det viktigaste som hör till julen, men nog är det i alla fall det roligaste. Här kommer 2 listor över vad jag och min lilla älskling fick:

Julias julklappar:
- Gåvagn
- massvis med kläder
- Barnkammarboken
- en personlig barnbok [från mig]
- Fisher-Price stapelbägare
- Titta- och kännbok
- Kids-Wood formsorterare - bondgård [från mig]
- mössa, pälsjacka och pälsskor [fejk, såklart! Så himla sött!]
- en liten skyddsängel
- en rosa liten "resväska" med en krona på (se bild nedan)
- en pulka, fast den fick hon för några veckor sedan lite förtidigt

♥Melindas julklappar:
- Carolina Gynnings parfym GO Girl!
- Djurboken
- En porslinstomte
- 500 kr presentkort på Gina Tricot
- 450 kr presentkort på KappAhl
- Presentkort för att köpa fotoprylar från tvspelsweb.se
- Pengar
- Kläder
- Tofflor
- godis
- duschtvål, bodyscrub osv.


Öh, nu minns jag inte mer såhär på rak arm! Det kanske inte var något mer. ^^ Hur som helst, är helnöjd och TACK!! alla om några av er nu skulle läsa det här. Självklart tittade vi på Kalle Anka också, fast jag fick avbryta mitt i för att byta blöja. -_-
Menmen, vad gör man inte? Man kan ju inte lukta skit mitt i självaste föreställningen? Det var en lugn kväll i alla fall och jag somnade gott sedan! Mätt och nöjd. Detsamma gällde Julia!

Nu i dag har vi tillbringat större delen av dagen hos min moster ute i Gate. I deras otroligt fina och mysiga hus! Åt julmat och firade där med släkten på mammas sida. Det var också mycket trevligt och Julia tog sig en liten blund i min mosters säng. Välbehövligt för det lilla livet! :} Bilder från gårdagen och i dag ser ni nedan. Det kanske inte är 1000 bilder som jag skrev, men det är i alla fall 16!

Puss!





 Mirre- Foto & hundtoka

Jättefina bilder =D, använder också ofta blixt

kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?