Älsklingen skrämmer mig
Publicerat den

Jösses!
Förut idag så klättrade Johan upp på vår vind. Klättrade. (Anledningen till att gå upp på vinden var för att hämta ner en bärsele till Julia som vi fått av Johans mamma, men som jag glömt att vi fått!) Jag var livrädd för det såg ut som om både han och bokhyllan skulle mista livet. Som tur var så är han väldigt stark i armarna och väger inte så mycket, så han klarade sig utan några skador. <3 Men mitt hjärta åkte upp i halsgropen! Nu har jag skickat iväg en beställning till honom med en massa ingredienser eftersom jag ska till och baka i morgon! Cupcakes hade jag tänkt!
Vi provade selen och den fungerade ganska bra faktiskt! Tillräckligt bra så att vi slipper köpa någon i alla fall, fast det var jobbigt för henne att sitta med huvudet framåt, men det är ju inget måste! Det är ju mysigare att vara nära mammas/pappas hjärta och kunna höra slagen.
Mamma, pappa och Adam drar till Falkenberg ett par dagar så nu ska jag, Johan och Julia testa på hur det är att bo ensamma, med 3 husdjur i en villa. Det kan väl inte vara så jobbigt? :) Äta, diska, ta hand om allt osv. Det ska nog även det gå smärtfritt!
Julia sover i sin vagn nu efter att ha varit vaken i stort sett hela eftermiddagen. Hon låg en stund på en filt på golvet och vädrade rumpan, sötnosen! Låg och snackade för fullt medan jag spelade gitarr för henne och mormor snackade och pysslade. Efter 100 ml ersättning, en rejäl rap och lite gos så ligger hon nu så sött och sover. ♥






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?