Annat objektiv till Nikon
Publicerat den

Idag är en underbar dag! :D

Trots en ganska dålig start på dagen med en hel del skrik från Julia (magont) så har den här dagen varit väldigt bra ändå. Solen har skinit så jag har passat på att sitta ute och läsa {Den dubbla tystnaden av Mari Jungstedt} och ätit lite chokladglass. Det blåste en hel del, fast det var faktiskt bara skönt så att man inte blev helt vimsig i skallen av värmen. Jag och Johan var på en liten kort promenad med Julia också, det var skönt. Hon sov hela tiden vilket var gudomligt. Hon har en tendens att vakna i vagnen och sedan skrika hela vägen hem.. det gillar jag icke! Egentligen vet jag inte varför hon skriker. Ibland har det berott på hunger, men jag tror att det egentliga problemet är att hon inte vet var hon befinner sig och då känner sig stressad. Får lite ont i magen och skriker av det.

Till middag blev det fiskgratäng som fick stå inne i ugnen i 1 timme. Lätt och oerhört enkelt eftersom det enda man behöver göra är att ta bort förpackningen om gratängen och sedan ställa in den.. ;D Inte så bra med så mycket färdigmat kanske, men ibland kan det vara tillåtet! :}

Skulle egentligen ha åkt till farmor i Karlsborg idag, men pga Julias magont tidigare så blev det inte så. Vi ville inte att hon skulle skrika i 30 minuter i bilen vilket är den tid det tar att åka dit. Vi får helt enkelt komma en annan dag... när magen är lite snällare mot henne. Pappa skulle i alla fall hämta ett objektiv till mig eftersom det jag fick häromdagen inte var som jag önskade.. Min önskan var att kunna ta närbilder, men det var det sista man kunde göra med det objektivet. ;P Crap! DOCK glömde pappa att hämta det, så jag och han tog motorcykeln till Mölltorp för att hämta det senare. Det var kul att åka, det har jag inte gjort på jättelänge! =) Det var blåsigt, men härligt!

Nu fungerar det i alla fall kanon med det "nya" objektivet, så jag vågar lova att det kommer vackra bilder i bloggen framöver! ;)

Googlade bilder










 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?