En händelserik dag
Publicerat den

Tryck F5 ifall det ser konstigt ut! :-)

Jösses, jag vet knappt vart jag ska börja.

Dagen har innehållit en hel del, men det som har varit det mest krävande har varit Julias brist på sömn. I morse vaknade hon klockan 6 efter att ha sovit hela natten från 22 kvällen innan. Jätteskönt för mig eftersom jag då fick sova 5 timmar ändå (satt uppe med bloggen till rätt sent). Nåja, klockan 6 fick hon mat i alla fall, och min önskan om att hon trots sin långa sömn skulle somna ytterligare en stund sprack. Vid 7 var det uppgång för vår del. Sedan dess har hon väl varit vaken, typ. Sovit ett par korta perioder bara och skrikit mest hela tiden. Ont i magen gissar jag, trots att hon får Miniform mot det.

Förutom det så var Emelie på besök en liten stund tidigare idag. Vi har inte träffats sedan studenten så det var ett tag sen. Tyvärr skrek Julia ganska mycket då också så det var lite svårt att prata, men vi ska ses igen nästa vecka redan, det ska bli kul! :} Julia fick en jättesöt rosa snuttefilt med ett kaninhuvud på, Björna hette hon, haha. Passande på en liten kanin! Tack så mycket! :D

Jag, Johan och Julia tog en promenad bort till Hammarskiosken och köpte lite godis. Eller ja, Johan köpte och jag åt. Haha ungefär så! Jag lagade kvällsmat åt honom som tack, så lite snäll var jag ju ändå. Julia låg vaken i barnvagnen mest hela tiden och skrek lite då och då. Tröttsamt..

När vi satt och tittade på tv förut så krockade något mot fönstret. En liten, söt fågel missade visst att där var ett fönster och flög rätt in i det och landade på gräsmattan nedanför. Den låg där och andades och rörde lite på sig ett tag, för att sedan somna in för gott. Jag hade en liten förhoppning om att den endast svimmat av och att den skulle resa på sig och flyga iväg igen, men tyvärr.. Fy vad hemskt! Nu ligger den där på gräsmattan fortfarande, jag vet inte vad jag ska göra. Vi får nog gräva en liten grav till den eller något, så att inte någon elak katt kommer och tuggar i den!

För att få in något mer positivt i det här inlägget (förutom att Emelie var här :D) så jag kan tillägga att Julia var jätteglad i morse och log mest hela tiden. Pratade mycket i form av ljud som lät: "ääääääuuu" "aaaaooo" osv. Så fruktansvärt gulligt! Tyvärr blev det inte mycket mer av den varan sen, istället en massa skrik. Stackars liten! :(

Nedan ser ni i alla fall bevis på att hon var glad tidigt idag.. ;)





 Sophie mamma till Nellie

Så söt hon är!! :)

Nämen stackars lilla fågel :(

Jag tycker det är så hemskt, tycker så synd om dom så jag börjar gråta. Klarar inte av att se döda djur utan att lipa verkligen. Det är verkligen tröttsamt och frustrerande när man inte får tyst på de små...man får ingen ro. :) Kram!



URL: http://beylejd.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?