Världens längsta dag
Publicerat den

Är det fortfarande lördag verkligen??

Det känns som att den här dagen har varit den enda dagen i mitt liv, den tar aldrig slut! Julia har inte sovit ordentligt på hela dagen. Jag vet inte riktigt varför egentligen, hon har väl helt enkelt inte varit så trött eller något. Hon ligger bredvid mig nu i sin vagn och jag ser hur den gungar lite fram och tillbaka av hennes rörelser. Tyst är hon, fast då och då ser jag hennes små händer vifta vilt omkring sig. Jag undrar när hon kommer att upptäcka sina händer!? Jag måste verkligen filma när hon gör det, eller jag ska försöka i alla fall. Grymt kul att kunna titta tillbaka på det senare i livet!
Något som jag glömt att nämna är att jag haft en hel del besök i veckan. Marie & Alexandra kom förbi en kväll och vi pratade lite. Alexandra hade inte sett Julia innan och jag hoppas att hon inte blev avskräckt.. Men det tror och hoppas jag inte! ;) Emelie kom förbi kvällen efter och vi såg (tillsammans med Johan) filmer Har du hört ryktet om Morgans? Det går ju så sjukt mycket reklam om den filmen på tv hela tiden, så jag bestämde mig för att äntligen se den! Den var väl helt OK, fast en typisk Hollywoodfilm får jag väl säga. Hugh Grant flikade in en del sköna kommentarer då och då, det var väl i princip det som gjorde att filmen var någorlunda sevärd, haha. Efter filmen så beställde Johan och Emelie pizza och kycklingrulle, och själv åt jag grillat som familjen fixat! Smarrismask!
På tal om film så ska jag och Johan antagligen se en film som inte har kommit ut ännu! The Expendables heter den och nästan alla mina favoritskådespelare medverkar i den! Jason Statham, Bruce Willis, Sylvester Stallone, Arnold Schwarznegger m.fl. Vi ska försöka att gå på premiären, gud så skoj det vore! :)
Nu verkar Julia ha somnat, mamma hjälpte till! ♥
Lika bra att jag passar på också, man vet aldrig när man ska ut i skogen och skjuta nån (oj fel, det där var en filmreplik av Reine Brynolfsson i filmen 7 miljonärer) jag menar: man vet aldrig när man behöver gå upp igen!
Sometimes it's ok to be retarded..






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?