Saker som ska inhandlas
Publicerat den

Letar man bara på rätt ställen så kan man ju faktiskt hitta riktigt fina prylar för riktigt bra priser. :} Vagnen (+ extramadrass & regnskydd) kommer gå på 3663 kr, sängen 895 och skötbordet/hyllan kostar 995. Åh vad mysigt det ska bli att ha allt här hemma sen, jag kommer ta bilder så att ni får se hur det blir. :} Vagnen ska vi köpa om bara 3 veckor!

Föräldragrupp och graviditet Som ni vet så längtade jag inte direkt ihjäl mig efter föräldragruppen idag, men efter att ha varit på den så var det faktiskt riktigt roligt. Vi pratade om förlossningen och liknande, och trots en massa beskrivningar på vad som händer med kroppen och hur det blir/kan bli efteråt så är jag fortfarande inte rädd inför vad som komma skall. Häromdagen fick jag faktiskt en ganska konstig tanke: det är mer naturligt att föda barn, än att dricka coca cola. Bra jämförelse haha, men det stämmer ju faktiskt!
Min kropp har klarat sig igenom många fysiska påfrestningar, både vad gäller sjukdomar och brutna ben, så en förlossning kan väl inte vara så farligt! :} Så tänker jag i alla fall..

Annars då? Jag hade fysikprov idag ju, och om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte att jag fick ett enda poäng. Det ska bli spännande att se resultatet, can't wait! Egentligen var nog inte frågorna speciellt svåra, men som sagt så är jag inte skapad för att kunna fysik, matte osv, så jag kunde dem inte ändå. Första frågan var en såndär sant/falskt-fråga, och den trodde jag faktiskt att jag skulle klara. Dock fick jag i efterhand reda på att så inte var fallet...när vi pratade om det alltså.

På den senaste tiden har jag blivit väldigt trött jämfört med tidigare. Jag är oerhört glad att jag trots den trettionde veckan må så bra som jag gör, men självklart ska det väl vara något som visar att jag faktiskt är med barn. Trötthet alltså, och även kramp i högra vaden. Har vaknat upp på nätterna av en sådan smärta i benet att jag inte vetat vad jag ska ta mig till! :O Läste lite om det på nätet, och kom fram till att det är kalciumbrist (bland annat) som kan göra så att det känns sådär. Mjölk dricker jag varje dag, så jag testade helt enkelt med att dricka extra mycket vatten innan jag somnade. Det funkade, för jag fick ingen kramp! (Dock vaknade jag 2 ggr av att jag behövde gå på toa;))

Nu ska jag fortsätta med projektarbetet, det ska ju vara klart i morrn! Gud vad skönt!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?