Vecka 37
Publicerat den

Bebis

Nu samlar barnet näring som behövs under förlossningen. Hon eller han drar in fostervatten i lungorna och pressar ut det igen, om och om igen. Det sista av det här vattnet pressas ut vid förlossningen.

Mamman

Dags att ladda med kolhydrater. Du känner förmodligen värkar oftare och starkare. Det är ingenting att oroa dig över. Se det som en väckarklocka: Nu är det dags att ladda med kolhydrater, som pasta och bröd. När förlossningen börjar kommer du att bränna cirka 500 kalorier i timmen. Att föda barn är som att springa ett maraton, och det är bra om du är förberedd. Vila mycket, ät ordentligt och ladda upp med kolhydrater så går det bättre.

Som jag säger varje vecka: nu är det inte lång tid kvar!!
Det ska bli så underbart med en liten bebis, längtar som en galning.. I vanliga fall brukar jag kunna föreställa mig hur vissa saker kommer bli, men i det här fallet är det helt svart. Jag har inte den blekaste om ifall bebisen vill titta ut före eller efter beräknat datum [22 maj] och jag har ingen aning om ifall det blir en kille eller tjej. Det lutar åt kille, men vi får se! :} Det där med värkar vet jag inte riktigt... känner inte av något speciellt. Har stundtals ont i nedre delen av ryggen, men annars är det lugnt. Det gör inte längre lika ont i övre delen av livmodern vilket underlättar otroligt mycket. I regel vaknar jag en gång/natt för att gå på toaletten, helt OK för mig!







 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?