Alltiallo
Publicerat den

Haha, jag har tänkt skriva ett inlägg hur länge som helst nu men det har kommit annat i vägen. Jag kan sitta i timmar och bara läsa andras bloggar och deras bloggdesign- och photoshoptips! Så otroligt givande och roligt!

Nu är ytterligare en design färdig, till Therese!

Hon ville inte ha en helt ny design, utan behålla sin gamla header och även rubrikerna i menyn, så det gick fort att göra den här. Riktigt skönt. Jag tycker att den blev riktigt snygg! :}

Det här får bli ett lite allt-möjligt-inlägg, bara så ni vet!

Julia vaknade nyss så hon ligger här på golvet och busar. Klockan är 22:53 just nu. Hehe. Hon ska få mat snart och sen ska vi sova! Hon är hes, stackarn!

Jag och pappa bar upp Nelly på altanen förut där hon ska vara nu i vinter. Om det nu inte blir lika isande kallt som förra vintern, då får hon stå i garaget!

Sedan var det en grej jag tänkte på. Innan jag var gravid så visste jag inte ett par saker.
Kalla mig obildad om ni vill det, men detta visste jag inte:
♥ Bebisen får presenter av alla, MASSVIS! Det kom som en chock när alla hade köpt grejer till Julia. Men kul, det var det. :)
♥ ALLA, kommer fram och sticker ner huvudet i barnvagnen och ska kommentera hur söt bebisen är. Både de man känner och de som man aldrig sett förut. (Själv har jag aldrig gått fram till nån barnvagn bara sådär...)

Nu ska min fisande älskling få mat!
Puss! Simma lugnt






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?