Julia 5 månader
Publicerat den

I dag, den 22 oktober, blir min lilla dotter hela 5 månader. 5 MÅNADER! Snacka om att tiden har sprungit förbi. Detta "firades" med ett BVC-besök och lillan var glad mest hela tiden, förutom när hon skulle vaccineras. Vaccinationen består av 2 sprutor, och den första kändes inte mer än själva sticket, så det gick bra. Lite gnydde hon men eftersom Johan var med och försökte underhålla henne under tiden så gick det bra! Men den andra sprutan var inte lika rolig... sticket känns och det som sprutas in svider. Min lilla gumma! :( Hon skrek i ett par minuter och snoret och tårarna rann. Inte alls roligt. Som tur var gick det också över och hon somnade en stund senare i vagnen. Och sover än, kan jag tillägga. Besöket var klockan 9!

Vill ni veta hennes mått? Här kommer de i alla fall:
Vikt: 8420 g
Längd: 68,5 cm
Huvudomfång: 44,5 cm

Följer sin kurva, det gör hon eftersom hon är så lång. Dock ligger hon liite över den normala kurvan, haha. :'} Men det är bra att hon har lite hull! Skulle hon bli sjuk och gå ner några hg så är det inte hela världen. Min älsklingspälskling! ♥ Hon har i alla fall inte gått upp 1 kg sedan förra gången. Och hon såg perfekt ut, enligt barnmorskan (och enligt alla vi andra;)).

Haha, svullo på översta bilden. ♥ Kameran kom fram och hon blev så glad! Dessutom kan hon nästan dricka vatten själv nu! Nästan! ;)




 smyckestokig

Har du tid över får du gärna kolla in mina fina namnsmycken mvh malin



URL: http://smyckestokig.blogg.se/


 S A N N A S . R U M

Grattis till den lilla snuttan (:



URL: http://sannasrum.se


 Mirre

Grattis till sötisen, hon är verkligen söt som socker =D



Hoppas att allt är bra annars?

kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?