Nu är det kväll
Publicerat den

Nu är äntligen Dianas design färdig, hon ska bara godkänna att den är OK innan. Sedan får ni se resultatet... ;) Ursäkta min dåliga uppdatering i dag, men nu på kvällskvisten har jag som vanligt haft körkortsteori. Den här gången snackade vi landsväg och viltolyckor. Usch vad hemskt! Visste ni att det årligen i Sverige sker 30 000 viltolyckor? Det är 90 st/dag. Älgar, rådjur, vildsvin, grävlingar, harar, rävar osv. Stackars djur! De hade levt i dag om vi människor inte hade uppfunnit något som heter bilar!



Titta vad glad min lillfis är! Eller var.. Kvällen hade tydligen varit apdålig med en massa skrik eftersom hon var så trött. Eftersom hon är med mig på dagarna så vänjer hon ju sig vid det, och när det kommer annat folk hem och jag åker iväg så blir det jobbigt. Först blir hon jätteglad och uppspelt när hennes favoritfamilj kommer hem, men sen blir det bara förvirrande. Stackarn hade tydligen skrikit så mycket att hon var nära på att spy. Det är inte roligt för en att höra. :( Å andra sidan så måste jag ju gå på kursen, så hädanefter ska jag göra mitt bästa för att se till att hon är PIGG på kvällarna. Att hon inte vill sova förrän tidigast kl 20.00. För det är ju tröttheten som gör det..

Nåväl! Nu sover hon i alla fall och har ätit. Pigg & nöjd!
Jag har insett att jag har så otroligt mycket bilder på datorn, jag tänkte ta och röja lite alldeles strax! Vill inte att datorn börjar sega pga. det.

Lyssnar just nu på Love the way you lie med Eminem och Rihanna. Jag gillar den verkligen! :D
Näe, nu blire röjning här!
Puss!



 Melinda - Mamma till Maja ♥

Men om inte folk hade kört på djuren, så skulle det finna sjujäkla många, så dom skulle bli tvugna att skjutas istället! Tänk dig +30.000 djur till per år.



URL: http://melindawingren.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?