Börjar bli stor tjej nu
Publicerat den

 

I dag har det hänt grejer vill jag lova! :} Ett litet steg för mänskligheten, men ett stort steg för våran lilla plutt. Hon har för första gången dels suttit i en matstol, men hon har också ätit något annat än ersättning/mjölk. Blåbärspuré stod på menyn! Jag köpte små skedar och en burk puré på ICA tidigare i dag och oj vad det var gott! Hon fick inte mer än en tesked (fast med småskedarna så blev det ett par skedar ändå) så det kan ju inte vara så farligt. Dessutom är den största anledningen (egentligen den enda anledningen) till att vi provade det redan nu är för att vi vill få bort hennes diarré! Hon har varit lös i magen i nästan 2 veckor och det börjar kännas lite jobbigt. Jag hoppas att blåbären gör någon nytta!


Att sitta i stolen var också en riktig hit! Hon gillar ju att sitta upp så stolen var ju perfekt. Fast man märker att det är jobbigt i ryggen för lillan. Därför så blev det inte särskilt många minuter i stolen. Haha bilden ljuger faktiskt lite tycker jag. Både hennes huvud och ben ser groteska ut. Men de är de inte! De är underbart gosiga och perfekt stora! :}

Nu sover lillan i vagnen och själv ska jag snart äta kvällsmat i form av pannkakor och ärtsoppa! Mums!

 

Ser nu att jag har fått ännu en prenumerant på bloglovin, välkommen! :D




 Sophie mamma till Nellie

åh vad roligt att hon gillade det med :D

först gången Nellie fick annat ville hon ha mer och mer :) potatis och majs, eller potatis eller vad de va :P hon fick flera skedar.hon klarade de iaf :) vad kul!! :)



URL: http://beylejd.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?