Åtalad för hustrumisshandel
Publicerat den

Herrejösses. Okej, det är inte så illa som det låter, men ändå! Lilla Nicolas Cage som jag tycker är en så bra skådespelare. Har sett flera filmer med honom i och de har varit riktigt bra. Ser han inte förskräckligt gammal ut?? Ändå är han bara 47 år.

Info från kändisnytt:
En kraftigt berusad Nicolas Cage, 47, greps natten till söndagen i New Orleans efter att ha grälat högljutt med sin fru Alice, rapporterar Tmz. Efter att ha hetsat polisen till att arrestera honom står han nu åtalad för både störande av allmän ordning och ringa hustrumisshandel.

Bråket ska ha börjat med att paret var oense över adressen till en lägenhet de tidigare hyrt i staden. De rök ihop utanför ett hus som skådespelaren bestämt hävdade var fastigheten i fråga, medan hans fru sa emot. Nicolas ska då ha tagit tag i hennes arm och dragit henne mot huset. När hon sa emot ska han börjat sparka och slå på bilar som stod parkerade i närheten, varpå ett vittne larmade polisen.

När polisen kom till platsen ska skådespelaren ha försökt att ta sig därifrån i en taxi, men beordrades att kliva ur fordonet. Han ska sedan ha skrikit högljutt.

— Varför griper ni mig inte bara? Vågar ni gripa mig?

Poliserna brottade därefter ned skådespelaren och satte på honom handfängsel. Han fördes senare till häktet men släpptes mot en borgensumma på motsvarande 70 000 kronor. Nicolas står nu åtalad för störande av ordning och ringa misshandel av sin fru, och döms han kan fängelsestraffet bli upp till 18 månader.

Tmz publicerar även en video från en övervakningskamera i en butik där paret befann sig strax innan gripandet. På filmen kan man höra hur han, kraftigt alkoholpåverkad, diskuterar med sin fru som vill lämna affären. Ögonvittnen uppger enligt nyhetssajten att han ska ha sagt att han inte visste var han bodde.

Alice meddelar däremot att hon inte kommer att anmäla Nicolas, och att de inte hade någon fysisk kontakt, skriver Tmz.




 Sabina - 92:a å snart två barns mamma

Hey!

Du har ju gjort en design åt mig, skickade mail tidigare om att det inte gick att betala in pengar till dig då det inte fanns något kontonummer med det clearing du skickade... ;S



URL: http://saabiina.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?