Finito
Publicerat den

De flesta av er vet nog redan om det, men för er som inte vet om det så kan jag väl göra det offentligt här i bloggen nu: jag och Johan är inte tillsammans längre. Ni behöver inte komma med några ånejvadtråkigt-kommentarer, hehe, för jag mår superbra!! :} Det känns bra, vi pratar fortfarande med varandra {ett måste! Vi har ju Julia som behöver föräldrar} och min magkänsla säger mig att det var rätt att det blev såhär. Känner mig fri, på något konstigt sätt! Inte så att jag kände mig låst innan, men den här frihetskänslan är härlig! Jag är ju vuxen nu, jag gör som jag vill, jag kan inreda mitt kommande hem som jag vill och mycket mer än så. Har redan planer på att aldrig skaffa fler barn för häromdagen kom känslan tillbaka av hur det kändes när allting sprack där nere, faaaaaaan vad obehagligt det VAR(!), nej jag vill flytta till USA och ha en stor hästranch sen när Julia är vuxen.

Haha, men det är bara tankar. Vem vet? Om 10 år kanske jag har 5 barn till? Det ska minst sagt bli spännande att se hur livet formar sig. Jag har ingen aning! :D Kan inte låta bli att känna mig väldigt självisk, men vad ska jag göra? Man kan ju inte sitta fast någonstans där man inte mår bra, det håller aldrig i längden ändå..



 Marie

Man får må bra torts det tagit slut, för är det den rätta varianten då ska man inte vara ihop, så är det



ha nu en mysig påsk med snuttan

kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Beatrice, mamma till Devin & liten i magen ♥

Helt rätt. Kändes det inte bra så var det troligtvis inte helt okej mellan er heller antar jag. Så länge ni har kontakt och Julia lär känna sin pappa och får träffa honom när hon vill o.s.v så löser det sig oftast alltid :) KRam gumman!



URL: http://beabus87.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?