I'm a man
Publicerat den

Julia somnade utan protester, gud vad skönt! Hon låg i min säng och rullade fram och tillbaka, tungan ut och tungan in, innan hon slutligen la sig till rätta och somnade i mammas armar. Johan var här en liten sväng och vi gick till lekparken som ligger strax ovanför där jag bor. Jösses vad Julia hade roligt åt det! Gungade och klättrade på klätterställningen och åkte kana. Johan busade med henne så att hon nästan kiknade av skratt! Man blir så glad i själen när ens barn skrattar!

Eftermiddagen bjöd på en tripp till Hem & Hobby där det bland annat införskaffades 3 nya par antihalksockor åt lillan. Behövligt, kan jag säga! Även ett fotoalbum för 50 spänn {kap!}, 2 limstift och en kombinerad hammare med kapsylöppnare fick följa med hem. Haha, man kan hitta lite smått och gott där kan jag lova. Albumet var självklart till alla miljontals bilder som bara ligger i min byrå och tar plats. Skönt att få lite ordning på allting. Möblerade även om i rummet i gårkväll, kan visa bilder någon annan dag!

Snart ska jag äta, sen ska jag tvätta bilen! Ska även besiktiga {besikta} den snart, för första gången! Wow, känner mig så... manlig?!




 Marie

Duktig du är och vad skönt att hon somna smärtfritt =D



URL: http://myflowergirl.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?