Ridning och film
Publicerat den

Äntligen har jag knepet! Julia blir allt svårare att söva på förmiddagarna trots att hon är trött som bara den! Hon gör verkligen allting för att vara vaken in i det sista, men det klarar inte jag. Nu gör jag helt enkelt så att jag drar på henne en jacka och en mössa, sätter henne i sin vagn och går en sväng med henne. Jag behövde gå ca 200 meter, sedan hade hon somnat. Och nu sitter jag här! :D Ibland gillar jag mig själv! Solen skiner ute och det är ju jättebra att hon får frisk luft!

Oooh, om ett par timmar ska jag sätta mig i sadeln igen. Nervös, haha! Vill verkligen inte åka av och skada mig. Fast jag tror att det kommer gå bra. När man väl sitter på hästen sen så finns det inget bättre! Kommer antagligen aldrig vilja åka hem igen! Ett problem bara: vad ska man ha på sig? 4 gamla ridbrallor ligger ute i förrådet men de tänker jag inte använda av 2 skäl: de är smutsiga och har legat ute i flera år & de är antagligen för små. Kom istället på att jag kunde använda mina alldeles för stora jeansleggings som jag köpte på H&M för ett tag sedan. Känns bra att strl L är för stort i alla fall. De här skorna tänkte jag ha. Kängorna alltså! ;} Kan man ha jeans tro? Eller kommer jag att glida all världens väg?

Efter ridningen är det tänkt att vi ska grilla, så mysigt! Det blir första grillningen för i år! Jag och Johan köpte strips, bearnaisesås och dricka i går, och våra kompisar står för köttet och grillen! :} Hoppas på en toppenkväll!

Spana in den gående tjejen! ↓




 Cajsa

riktigt kul att se henne gå!! :) 3



URL: http://cajsacajan.blogg.se/


 Angelica

Hur gick det att rida ? :)

Jeans är inte världens bästa grej att ha på sig när man rider eftersom sömmarna på insidan benen kan skava rejält mot huden, men det beror ju lite på vilka slags jeans man har iof (:



URL: http://gelikaa.blogg.se/


 Melinda - Mamma till Maja ♥

Vilken duktig tjej :D



URL: http://melindawingren.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?