Skölja, skölja, skölja
Publicerat den

Det är dragspelsstämma här i Hjo nu, så himla mysigt! Älskar stämningen som blir när man hör musik från lite varstans. Var nere på campingen i går en sväng för att få lite känsla för det. Julia diggade loss. Satt där med sin banan i vagnen och diggade fram & tillbaka. Dock fick hon för sig att hålla för öronen en stund, och just då kom en kvinna förbi och började asgarva för att det såg ut som att Julia inte gillade musiken. Tysk var hon nog, för jag förstod inget! Hon kan ha varit skånsk också, i och för sig! ;} Inte ens Julia förstod nåt, för hon rörde inte en min. Haha!

Solen skiner och vi har kräftor hemma. Levande, fortfarande. De ligger i en stor, mörk tunna i lite vatten och med några stenar som de kan klättra på. Kan kräftor klättra? Stenarna ligger där i alla fall, så att det blir lite mer hemtrevligt. Jag tycker att det är så hemskt det här med kräftor. Har faktiskt aldrig ätit några. Att släppa ner dem i kokande vatten.. usch! Näe, jag tror att jag håller mig borta från dem. Har en känsla av att någonting hemskt kommer att hända mig annars. En förbannelse, typ! Tänk att de ligger där ute nu och bara väntar på att ätas.. näe fyfan! Hur kan man göra något så hemskt? Har god lust att ta med dem till ån och släppa tillbaka dem igen, men jag tror inte att det skulle uppskattas av övriga familjen..

Äter ni kräftor?

På tal om något annat så är Julia inne i en sköljarperiod nu. När hon borstar tänderna ska hon hela tiden skölja tandborsten. I går när hon hjälpte mig att tvätta bilen så skulle hon hela tiden skölja av svampen. Dessutom ska hon ofta skölja av sina nappar! Allting måste vara rent & fräscht, annars är lilla damen inte riktigt nöjd. Nu sover hon gott i sin säng, och när hon vaknar ska hon få käk! ♥

Mini-Julia från Midsommar -10.







 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?