Såååå sköööönt
Publicerat den

Hellu! :} ♥

The Killing brukar ju alltid börja 22:30. Jag tycker att det är sent nog! I dag är det framflyttat till 23:00. Alltså är det inte slut förrän midnatt. Gäsp! Men, följer man en serie så gör man. Och då får det kosta vad det kosta vill.. Nästan i alla fall.. Är fortfarande sjukt mätt efter min cheeseburgare som jag klämde i mig för ett par timmar sedan. Hmm, känner mig törstig också! Får nog hämta något att dricka efter att jag skrivit klart det här.

Vid lunch i dag var vi nere på Arken jag och Julia. Vi har inte varit där under hela sommaren men det märktes på Julia att hon kände igen sig lite, och hon lekte för fullt. Rutschkanan var roligast! ;} Det var över 20 barn där, fullproppat! Stora som små, fast mest små. På torsdagar är det något som kallas för Sopplunch och då är alla åldrar välkomna. På tisdagar är det Babycafé {tror jag i alla fall, det var så i våras} men det är Julia för stor för nu. Max 1 år är det som gäller där. Eftersom jag kommer att vara hemma i höst så kommer vi nog gå ner dit på torsdagar. Alltid trevlig att träffa folk, och inte minst för Julia så att hon får leka av sig riktigt ordentligt!

Efter Arken så var det tid för min ansiktsbehandling. Höll seriöst på att somna två gånger. 1 ½ timme höll  behandlingen på, och det var helt underbart. Det gjorde dock rätt ont när pormaskarna och allt vad det var skulle klämmas och tryckas ut. Men jag var tålig, sa hon som hade hand om det! {Bäst det eftersom jag snart ska tatuera mig!} En liten nål användes för att få hål på dem och det resulterade i ett väldigt prickigt ansikte för min del. Men med lite smink på så! Nya fina ögonbryn fick jag också! Eller nya och nya, men fräscha! Emelie: jag hoppas att jag slipper en massa finnar, men det skulle inte förvåna mig faktiskt. Eftersom jag kletade på så mycket smink direkt efteråt när alla porer var öppna. Det var kanske osmart gjort av mig.. Men jag hoppas på det bästa!

Nu ska väl programmet börja!! :}
Vet ni vad jag kommer att få? En helt underbar helg!!! :D
Hoppas ni har det bra, vänner!




 Hannah

Jag har fått höra att man inte ska göra peace tecknet på de hållet. I Storbritannien är det visst samma sak som fuck you eller up yours. Nu bor ju dock inte vi där, och detta var helt onödigt vetande. Men med tanke på din pose så ser det ut som om det är just så du tänker ;D haha sötan



URL: http://hannahsarah.blogg.se/


 Mirre

Hur är det, har inte hunnit med att besöka alla blogga rjag vill =D



kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?