Bonaqua Silver Jordgubb Rabarber
Publicerat den

Jag är medlem i Buzzador som ni säkert vet. En sida som man enkelt registrerar sig på och då kan få turen att komma med i olika kampanjer! Det kan gälla alltifrån filmer och korv, till yoghurt och tandkrämer! Allting är helt gratis, men reglerna är som sådana att man måste buzza sina vänner och bekanta. Det vill säga att man visar och beskriver produkterna, samt delar ut tester/smakprov. Ibland kan man även komma med i kampanjer som gör att man kan köpa saker för ett kraftigt reducerat pris, men alla kampanjer är frivilliga och man behöver inte tacka ja. Sedan är det inte säkert att man kommer med i kampanjerna heller, men har man turen på sin sida så gör man det. Det är jätteroligt & superenkelt! Den här gången fick jag chansen att testa ett "bubbelvatten". Bonaqua Silver Jordgubb Rabarber. I vanliga fall brukar jag inte gilla kolsyrat vatten, men det här var faktiskt ritkigt gott!! Som läsk, fast mycket nyttigare!

Smaka på ett svenskt kolsyrat källvatten utan kalorier med smak av Jordgubb Rabarber. Vattnet tappas och buteljeras vid källan i Hanveden i Södermanland. Bonaqua Silver lanserades i juni 2006. Det är ett svenskt källvatten som finns både stilla och lätt kolsyrat.

Hanveden är ett naturreservat i mellansverige. Det är ett omtyckt rekreationsområde för det rörliga friluftslivet.

Området är välbesökt och uppskattat för sin vackra och tysta natur. Människor besöker området för att bland annat ägna sig åt vandring, skogsutflykter, längdskidåkning och sportfiske. En betydande del av skogen är opåverkad av modernt skogsbruk. I länsstyrelsens urskogsinventering har delar av området klassats som urskog.

Smakerna på Bonaqua Silver är speciellt utvecklade för den svenska marknaden. Förutom Jordgubb/Rabarber finns kolsyrad Bonaqua Silver i smakerna Naturell, Citron/Lime, Hallon/Björnbär, Blodapelsin och Päron. Bonaqua Silver Stilla finns i smakerna Skogsbär samt naturell.

Pris & Inköpsställen
Bonaqua Silver med kolsyra finns på 50 cl PET-flaska och 33 cl burk. Utan kolsyra finns på 50 cl PET-flaska. Drycken finns i princip i alla matbutiker och kiosker. Priset för en flaska ligger på ungefär 25 kronor.


Den är verkligen supergod, testa den! Måste serveras väl kyld, glöm inte det!
Perfekt att ha om man sitter på bussen, i bilen, väntar på bussen, sitter och pluggar eller helt enkelt är riktigt törstig!

Bildkälla







 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?