Info om nya hemmet
Publicerat den

Vi trivs så bra här alla redan!

Lägenheten är riktigt stor och jag älskar planlösningen. Julias rum är så himla mysigt! Lovar att visa bilder så fort jag har en kamera. ;} Vi tänkte ju till en början göra om där inne eftersom tapeterna är blå/grå typ, men när de rosa gardinerna var på plats, de rosa mattorna, det rosa tältet och en massa andra saker, så blev det riktigt snyggt. Skulle man tapetsera om, till exempel i vitt, så skulle rummet bli rätt kallt tror jag. Näe, tapeterna får sitta uppe ett tag till! Sen får vi se vad som händer..

Vårt sovrum är helt underbart. Så himla stort. Vi har en vit MALM säng från IKEA, och nedanför sängen ligger en svart matta och nedanför mattan är det 3 garderober. Så plats finns det! Intill sängen står även två sängbord i samma serie, samt en byrå med 6 lådor bredvid. Och det är ändå inte trångt!

Är så himla glad att vi har internet nu också! Använder mig av Iphone's internet till datorn, kanonbra. Tur man har en snäll bror som hjälper till! :D Är inte så jätteberoende av internet egentligen, det är bara nu när jag pluggar som jag behöver det så att jag kan skicka in mina uppgifter samt ha kontakt med lärarna. Men faktiskt, internet är skönt. Facebook, bloggen osv.. Hade nog inte klarat mig någon längre stund utan det..

Julia är för tillfället hos sin mormor & morfar. De saknar henne såklart nu när vi har flyttat, hehe. ;} De var i Tidaholm på julmarknad och fikade lite. Julia är nästan frisk nu. Inte alls lika mycket utslag kvar på kroppen, men lite småhängig är hon än. Fast sover bra, det gör hon. Har fått "sovmorgon" till 07.30 båda dagarna vi har sovit här. Bättre kan det inte bli! :}

Som sagt, bilder kommer!
Puss & Kram



 S.W

Vad roligt att ni äntligen flyttat. Grattis :)



URL: http://ananasjazz.blogspot.com


 Marie Foto & H U N D hjärtar mig

Ohh härligt att ni trivs =D



URL: http://myflowergirl.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?