Apelsin Gredelin
Publicerat den

I gårkväll la jag en beställning hos Apelsin Gredelin {vars logga ni kan se i min meny till höger}. Jag fick nästan en chock när jag såg hur billigt det är där inne. Halsbandet gav jag 99 spänn för, och den söta lilla leksaken kostade inte mer än 35 spänn! Hur billigt?

Om du också vill köpa något fint, handgjort hos Apelsin Gredelin, så glöm inte att ange koden MANDO13 i kommentarsrutan. Då får ni nämligen 10 % rabatt!

Jag la precis Julia efter att ha ringt Johan och fått lite tips & råd. Kass jag är.. Hur som helst så tycker jag att det är så tråkigt att lägga henne ibland eftersom det tar en sådan tid. Det enda som händer är att jag blir trött och grinig, och hon likaså. Nu är dock fallet att Johan har skapat en spellista på spotify som heter Julia somnar. Där finns det lite smått & gott och om man bara lyssnar på låtarna och dansar i rätt tempo så somnar hon på under 10 min. Så underbart :} Han kan, min man!

Om ni undrar varför jag skriver "min man" hela tiden trots att vi inte är gifta, så beror det på att jag tycker att pojkvän låter så fånigt. Jag vet inte varför, men näe, det är inget ord som ska komma ur min mun. Eller genom mina fingrar.



 Elin :)

Har en fototävling i min blogg om du är intresserad, priset är ett valfritt close-up filter till din kamera! Hoppas du är med :)



URL: http://mysphotos.blogg.se/


 Mirre

Man låter bättre det håller jag med om, pojkvän låter mera som något kortvarigt, vet ej varför man det känns så. Så bra att han gjort så, då finns det knep att ta till med andra ord, så rart



Så fina stuff du beställt

kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?