Aurautvecklingen!
Publicerat den

Nu så!

Nu när Julia sover så kan jag passa på att skriva om min kväll i går, då jag och mamma var på aurautveckling i Skövde. Den ägde rum i samma hus som Ensam mamma-Johanna bor i, visade det sig haha. Jag och mamma gick nämligen fel och kom nästan in i hennes lägenhet. ^^

Det hela var som ett föredrag, som hölls av ett par som var norrmän! Något som vi inte visste om tidigare och jag fick koncentrera mig rätt mycket för att förstå vad de sa. Kvinnan pratade väldigt fort, och väldigt mycket norska, så det var lättast att förstå sig på mannen. Mannen med hästsvans.

Kort och gott så fick vi veta lite mer ingående om vad en aura är, vad som har det och hur den ser ut. Och hur man kan se den! Vi fick göra en övning, och jag såg att min aura var turkosliknande. Lite mörkturkos. Oerhört häftigt faktiskt! En grej som var lite intressant just för mig som har ett litet barn, det var just hur barn den första tiden i livet ser auran hos andra människor. När en bebis är ungefär 3 månader så ser den inte mammans ögon, hår, hudfärg osv, utan de ser auran runt omkring mamman. Det är auran som barnet känner igen sen och känner sig trygg med. Hos vissa barn försvinner de "kunskaperna" med tiden, det kan bero på att de märker mer och mer hur föräldrarna är. Tänker föräldrarna inte på auran så lär sig barnet att okej, en aura behövs inte osv. Hos andra barn stannar det kvar hela livet. Sedan var det så att om en människa har en stor och positiv aura, då gillar barn det och drar sig till den människan. Vill gärna sitta i knäet och vara nära.

Vill du se din egen aura?
Gör så här:
» Sätt dig på en stol med fötterna placerade på golvet med ungefär 50 cm mellan varje fot.
» Lägg ett vitt papper mellan fötterna
» Lägg dina underarmar mot dina knän och ha händerna med ovansidan av handen mot dig.
» Se till att det är ungefär 10 cm mellan fingerspetsarna.
» Pappret måste ligga så att det blir som en vit bakgrund mot händerna.
» Fäst blicken på pappret samtidigt som du kan se dina händer.
» Titta en stund, snart kommer det färger! Om du sakta drar isär händerna så kan du se att auran {färgen/färgerna} flyttas med.
... HÄFTIGT!

Och min var som sagt mörkt turkos. Mamma hade lila och gult.
Allt har en aura. Eller det var fel beskrivet av mig. Allt levande har en aura. Träd, växter, djur & människor. Och kanske något mer som jag inte kommer på just nu.. Jag tror faktiskt att jag har sett auran på ett träd en gång.

Det finns kurser man kan gå som gör att man blir en sån här aurautvecklare, men den kursen kostar 14 500 kr. Enligt mig är det inte värt det, guud. Så fet är inte min plånbok just nu. Eller någonsin, antagligen. Om man däremot bara vill genomgå en sånhär "behandling" så kostar det 2 500 kr. Det tar ca 3 timmar och även ett återbesök är medräknat i priset. För att se om det hände något, liksom. Man får ligga väldigt bekvämt i en fåtölj medan de som "arbetar" med det, arbetar med dina fötter och lår. De berättar vad de ser och det kan bli både positivt och negativt för patienten i fråga. Vad det handlar om? Typ allt. Kärleken, arbete, talanger man har osv. Kanske värt ett försök? Tydligen ska det fungera varje gång!

Nu ska jag äta, pusspuss!



 Wilja, mamma till Jamie!

Häftigt, jag fick gult! :p Direkt efter när jag tittade upp från pappret så sken Jamie upp och började vinka till mig :p hehe.



URL: http://mmylove.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?