En vanlig måndag
Publicerat den

God kväll på er :}

Vad händer där ute? Gör ni något roligt?
Här hemma är det lugnt nu eftersom Julia precis somnade. Inte för att hon är särskilt bråkig av sig annars, men det är alltid skönt med lite egentid såhär på kvällen! Missan sitter på köksbordet och kikar ut i mörkret, och jag sitter här med en kopp te. Dubbelgrattis säger jag till min mamma som dels har namnsdag i dag, och som faktiskt fyller år i morgon! ♥ 43 hela år, jösskottapetter! ;} Tänk att hon kommer vara över 50 när min lilla Julia inte ens är 10 år! Old lady! :}

I dag, thank you Jesus, så har jag känt mig kanonpigg! Det kan ingen tro att jag låg och spydde tarmarna ur mig i förrgår. På med lite smink, kamma håret och några fräscha kläder bara så är man på topp igen. Jag tog med Julia ner till Ica förut för att köpa lite grejer, men den promenaden var allt annat än skön. Svinkallt ute plus att jag blev så sjukt trött! Energin har inte riktigt kommit tillbaka ännu.. Blööööh, vad jobbigt det var. Tilläggas bör att det endast är uppförsbackar hem till mig om man går nerifrån stan.

Jag har även i dag börjat förbereda inför tävlingen som börjar i morgon kväll. Hoppas att ni är tävlingssugna, men det tror jag nog. Det är inte särskilt jobbiga regler för att vara med, och priset är väldigt tjusigt!

Om ett par minuter kommer det en liten guide till hur man gör en egen action!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?