Klä barn i svart?
Publicerat den

Vad tycker ni om det? Främst är det bebisar jag syftar på nu, men vad är er första tanke? Ok? Inte ok? Skiter i vilket? Julia har faktiskt aldrig haft på sig ett helsvart plagg. När hon var riktigt liten hade hon på sig en Lundmyr of Sweden body, och den är ju lite svart. Det var faktiskt mamma som fick mig att tänka i de där banorna. Varför ska man klä barnen i en dyster färg? När de ändå inte bryr sig om vad de har på sig så kan man ju lika gärna klä de i glada färger. Svart kommer de använda tillräckligt senare. {Se bara på mig! Ständigt svarta leggings..} Förut när jag beställde hem kläder till Julia så hittade jag en klänning som jag tyckte var helt okej, men den var svart. Då sket jag i den. Inget svart till min lilla tös, ännu! Svart står ofta för död, sorg - och svarta kläder bärs på begravningar.

Jag hade en bok hemma för ett tag sedan som handlade om just färger. Vad varje färg står för {grön betyder harmonisk till exempel} och jag tyckte att den var väldigt intressant! Brun är en neutral färg som man ofta använder om man inte vill sticka ut ur mängden, medan till exempel gul eller orange då betyder motsatsen.

Så? Dela med er av era tankar nu! Det här är ju lite spännande!
Ska man klä sina små barn i svarta kläder eller färgglada kläder?
Själv föredrar jag färger på de små liven!




 S.W

Färg! Så mycket färg det bara går. Så länge jag köper hennes kläder ska hon inte ha något svart :)



URL: http://ananasjazz.blogspot.com


 S.W

Eftersom min blogg är anonym så väljer jag att inte svara på det :) Men på bloggen kallas hon för Lilla M och hon blir tre månader på torsdag.



URL: http://ananasjazz.blogspot.com


 Beatrice, mamma till Devin & liten i magen ♥

Jag har alltid klätt Devin i färgglada kläder. Mycket färger ska det va! Men såklart har han också svara kläder. Fast aldrig som bebis hade han det.. Jag har aldrig klätt honom i helsvart. Han brukar i så fall ha t.ex en svart body med turkosa byxor liksom. Eller svarta byxor med röd, grön eller kanske blå , ljusblå tröja till eller så. :)



URL: http://beabus87.blogg.se/


 tove



URL:


 tove



det är ju bara en färg?! Spelar ju ingen som helst roll. Jag skulle klä mina barn i de kläder jag tyckte var fina, och inte skulle jag skippa en söt grej för att den var svart? Låter helt sjukt!



URL: http://tuvi.se


 Frida

Hej!



Jag tycker det är okej att klä barnet i svart om man vill, det är ju jättesnyggt med en hel svart body/tröja och ett par jeans m.m. Men själv så föredrar jag nog lite mera färg.



Och sen är vi nog många som är nyfikna på vinnaren av tävlingen som skulle avslutas idag.. =)



Kram Kram!



URL: http://www.FridasDesign.se


 Annika

Jag älskar färg! Jag älskar att kombinera oväntat vad gäller både färg och mönster.

Svart har jag inte haft mycket på barnen, men inte helt ratat det.



URL: http://www.apelsingredelin.se


 Hanna

Spelar ingen roll för mig.. Dock inte helsvart.. Utan då har jag något mer med färg! Men som sist köpte jag ett par svart/vita byxor.. Till de kommer hon ju givetvis ha något färgstarkt.. ;)



URL: http://hanniie1.blogspot.com





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?