Lite kvällssnack
Publicerat den

Kul att en dle av er svarade på min fråga i inlägget nedan! Roligt med blandade åsikter!
Det var en tjej som undrade varför jag tillåter saft men inte läsk för Julias del, och svaret på det är att jag tycker att läsk genast blir så mycket "värre" än saft. Plus att det är kolsyra i som kan kännas starkt för hennes lilla hals. Tyvärr har jag inget bättre svar än, så, hehe. :}

Julia somnade precis så förhoppningsvis får jag en liten sovmorgon i morgon. I alla fall till kl 7, om jag har tur! 7 är en bra tid, inte alltför tidigt!

Usch nu babblar jag om om ingenting känner jag. Men förut i dag så var jag en sväng med Malin & Ebba. De har precis flyttat till en ny lägenhet och det var jättefint där! Blir så sugen på att flytta själv, men det får vänta ett litet tag till. Julia och Ebba lekte lite och min lilla älskling skulle krypa och gå omkring överallt. Hon stod till och med upp själv för en sekund! Nu ni, nu är det nära. Snart går hon nog.. det lilla grynet!

Puss!



 Melinda - Mamma till Maja ♥

Saft och läsk är ju heelt skilda saker! Anser JAG! Maja får dricka saft, och hon har fått smakat Fanta EN gång, men inte något hon ska börja dricka inte... Saft är bra när dom är sjuka tillexempel, så dom får i sig lite vätska, när vatten blir för tråkigt att dricka.



Fick du sovmorgon? ;)



URL: http://melindawingren.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?