Planer?
Publicerat den

Jag fick en idé för en liten stund sedan.
Den gäller mitt och Julias rum..

Herregud! Jag kan inte ha det så som det är nu! Ändå känns det på något sätt onödigt att börja göra om eftersom vi ändå inte ska bo kvar någon längre tid. Fast samtidigt vill man ju trivas här & nu. Svårt! Just nu är det en svart fondvägg där inne medan resterande väggar är beige. En brun bastgardin hänger i fönstret och det är långa, vita gardiner på sidorna. Fullt med prylar i fönstret också. På väggarna sitter det hyllor i trä, brunt trä. Alla möbler förutom ett bord som är i träfärg, är vita. På golvet ligger det en stor skrikande röd matta. Inser ni vilken blandning av färger?

Helst vill jag att allting ska gå i vitt. Jag vill inte ha en massa träfärgat skit och en massa svarta döden-begravningar- och dysterhetsfärger. Vitt vitt vitt, och kanske lite rosa på ett hörn.. Jag vill ha en vit sänghimmel över min säng, och en vit/rosa sänghimmel över Julias spjälis. Sedan vill jag ha mycket änglar omkring mig, det är så fint!

Den stora och återkommande frågan? Ska jag? Ska jag ställa mig och börja måla väggarna vita och möjligtvis tapetsera en av väggarna i någon ljus färg? Bara för att få det lite roligare! Jag skulle inte tacka nej alltså! Borde jag köra?

länk




 Mirre

Hejsam, förstår detta och man vill trivas och göra om. Men ska du snart flytta är det ju eg onödigt, men du bor ju där nu och trivs inte, det är ju en övervägning det där.



javisst är hon ljuvlig, såå fiiiin med sin smilgrop =D, tackar å deras vägnar för rösten =D



BTW; är min sida seg att ladda upp för dig?, fått för mig att den blivit segare =(



URL: http://myflowergirl.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?