Vad kan det vara?
Publicerat den

Hejsan solstrålar!

Solen skiner men värmer, det gör den inte! Jag har suttit i bilen hela förmiddagen och övat & åter övat. Men allt sitter inte ännu, fasen vad störande det är! Jag har faktiskt ytterligare ett problem, fast det handlar inte om körningen. Det handlar om bloggen och om koder!

Kan ni det här, skriv gärna till mig då:
När jag istället för en text vill ha en bild som överkategori i min dropdown meny, då slutar en liten del av länkarna i menyn att fungera. Till exempel länkarna till inläggen under senaste inläggen. De 3 översta länkarna fungerar inte, men resterande gör det. VAD KAN FELET VARA? Tacksam för svar! :)

puss och kram!



 tove [tuvi.se] Gravid!

Låter så härligt, längtar! Jag hoppas min mage börjar synas tidigt, fast jag hade redan innan jag blivit gravid en putmage, så en del tycker säkert redan att det syns ^^ Jag är bara i v.7+1 justnu :) kram!



URL: http://tuvi.se


 Mirre en fotograferande hundtoka

Fattar inte helt vad du har problem med i dropdown?



URL: http://myflowergirlblogg.se


 Mirre en fotograferande hundtoka

JAha, för här ser allt bra fin fint ut =D. har också rättat till massa småfel på min sidam, tror att allt ska vara åtgärdat nu, ser du ngt konstigt?

kramar



URL: http://myflowergirlblogg.se


 Hanna

Jo de känns helt okej faktiskt ;) hehe.. Men hade varit ännu bättre om hon sovit hela natten eller att de inte hade varit så många vaknanden precis efter läggdags, men man kan väl inte få allt ;)

Hur går det med julias nattning och nätter? Usch ja, vet precis hur de kan vara :( Tove vaknade ju på fel sida 6:an ett bra tag :( Tur att de bara va övergående, MEN de kan ju komma tillbaka men de hoppas jag verkligen inte! :P

Hoppas julia med förstår snart att man kan sova lite längre på morgonen :)



URL: http://hanniie1.blogspot.com


 Mirre en fotograferande hundtoka

Jaha här menar du, jag letade mig fördärvad i dropdown, haha, Men du emnade här va på din kommentarsida?

kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?