28/1 Fredag 2011
Publicerat den

God morgon på er!

Julia har somnat och tar sin lilla morgonblund. Jag vaggade henne till sömns med hjälp av musik, Every breath you take med The Police, och hon somnade när låten var slut. Jag försökte först att få henne att somna med hjälp av trumljud som Johan alltid använder för att söva henne, men med mig går det tydligen inte. Helt otroligt att hon ens somnar till trumljud (!), men Johan som är ett musikfreak listade ju ut att barnen i Afrika ständigt somnar när deras mammor dansar med dem i takt med trummor. Det verar fungera med våran lilla lady också, fast uppenbarligen inte när jag vaggar henne. Kanske har jag fel rytm? Det måste nog vara så!

Hur som helst så är jag glad i dag. Vågen visar mindre för varje dag utan någon egentlig ansträngning från min sida. Äter jag inte efter klockan 18:00 på kvällen så går jag faktiskt ner i vikt. Detta var något som jag för ett tag sedan tvivlade på, men tydligen fungerar det! Och det är ju inte särskilt svårt heller!

I går var min farmor här och hälsade på en liten sväng. Hon hade stickat ett par strumpor till lillan i samma garn som mössan och tröjan hon fick i julklapp! Det är så himla roligt att någon faktiskt gör egna kläder, det blir mycket mysigare än att bara köpa allting hela tiden. Framför allt att man lägger ner tid på det! :} Jag har tyvärr ingen bild på strumporna ännu, men på bilden nedan ↓ så ser ni vilket garn det är. Det är alltså inte flera garn, utan ett som har flera färger. Sött!

Nu ska jag göra mig i ordning innan lillis vaknar! Sedan blir det nog en tripp ner till biblioteket för att hämta lillans första bok. Vi fick en lapp i måndags på BVC som vi skulle lämna in på biblioteket och då få en bok. Senare kanske även Julias farmor kommer på besök! :} Ha en bra dag allihop!




 Beatrice, mamma till Devin & liten i magen ♥

Såklart hoppas jag på att kunna föda nästa barn vaginalt. Att det blev snitt med Devin var ju p.g.a att han var liten och låg i säte, inte för att jag ville det direkt. Jag minns att jag grät som ett litet barn när jag fick veta att det planerades ett snitt för att få ut honom. Jag som absolut inte ville det från början! Men vad gör man inte för sitt barn liksom..? :)

Denna gången kommer jag få gå på tätare kontroller för att se så barnet växer som det ska och för att då i tid kanske hinna förhindra ett snitt om det är möjligt.



URL: http://beabus87.blogg.se/


 Mirre

Alltid lika fina söta kort här =D



Ha en underbar kväll nu

kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?