8 månader ♥
Publicerat den

Lillan tog sig ett bad tidigare i kväll och hon är så gullig när hon har schampo i håret! Hon tycker verkligen om att bada, vilket är väldigt skönt eftersom hon då alltid är ren! ^^ Att leka med duschslangen är också gött!

Och vet ni? Hennes första tand har visat sig i dag, på 8-månadersdagen och allt! På den nedre raden till vänster finns det en liten gråvit rackare som är på väg att dyka upp när som helst! Min stora tjej! ♥ Mirre

Sötnosen =DURL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Hanna

Åhh sicken goding! :) Ser super mysig ut!! Vad har du för schampo till henne? Jag kör än bara med olja, har du haft schampo hela tiden eller bara nu på sista tiden?Mysigt att tänderna börjar titta fram :) Här står de stilla än ;) Men knottrigt i munnen på henne, fast de har de ju varit länge förvisso :O Framför allt knottrigt där kindtänderna ska komma i underkäken.. och inget syns/känns på mitten i underkäken.. Man känner framtänderna i överkäken och trodde ett tag att den ena spruckit igenom lite men nu vet jag inte de längre :P haha Kanske har den gått tillbaka? ;)

KramURL: http://hanniie1.blogspot.com


 Ilda

Gudars vilken sötis :)

Hur gammal är hon??URL: http://iloveami.blogspot.com

 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?