Dag 14 – Våra resor
Publicerat den

Hmm? Kanske borde jag göra om rubriken till "Mina resor", eftersom jag inte rest iväg med Julia ännu. Om man inte räknar Italienresan med klassen när hon var ett litet frö i min mage? Jag skriver helt enkelt om mina resor, under årens gång:

2002: jag åkte för första gången utanför Norden och den här resan bar av till Kanarieöarna, Gran Canaria, tillsammans med mormor, morfar och min fyra år äldre morbror.  Till staden Puerto Rico. Jag var då endast 11 år och vi var där i en vecka. En trevlig vecka med mycket sol. bad, restaurangätande [varje dag] och jag låtsastatuerade mig på benen och gjorde sådana där flätor av trådar och pärlor ni vet! :) Flyget dit ner var det största som jag någonsin flugit i!

Bild lånad av google

2005: jag åkte tillsammans med min familj till Spanien, alltså fastlandet. Staden heter Moraira och det är en ytterst mysig stad som jag alltid kommer att älska! Vi var där i 15 dagar och hade det mysigt! Bodde i ett hus mitt uppe på berget med egen pool och 3 hundar. På dagarna solade och badade vi -och filmade en hel del! På kvällarna gick vi ner till det lilla samhället och kikade på marknaderna som var där, åt ibland eller bara gick omkring lite.

2006: på't igen! Samma ställe, samma personer och lika lång längd på resan. Älskade stället! Den här gången badade vi uppe i bergen i det 15gradiga vattnet - inte saltvatten! Riktigt skönt eftersom man då var avsvalkad en liten stund och då klarade av värmen bättre. Fast man blev fort genomvarm igen..


2008: Alldeles i början av året var jag på Gran Canaria igen med mamma, brorsan, kusin Hanna, mormor, morfar & morbror. Hade urinvägsinfektion i början vilket gjorde att jag inte kunde bada. Svimmade dessutom på Landvetter precis innan flyget skulle gå! :') Men annars var det trevligt! All Inclusive och annat gött.

Öhm, jag vet inte om det räknas. Men sommaren samma år så var familjen även nere i Skåne en vecka. Haha. Åkte över till Danmark [tror jag!?] men åkte även runt bland alla städer längst ner i Skåne. Vilken natur alltså! Himla vackert. Den sommaren hade jag även halsböld och körtelfeber! :')

2009: Tillbaka till Spanien igen! Endast 10 dagar den här gången och vi solade och badade. Jag kunde dyka ner i poolen för första gången! ;) Som jag hade övat..

Var i Italien med min klass en vecka under höstterminen. En trevlig vecka med mycket promenader. Hade ont i både ben & fötter varje kväll. Delade rum med Anton och Fanny på hotellet. Gick in i min 5 vecka som gravid och hade ruskigt ont i magen under större delen av veckan. Har både bra och dåliga minnen med Italien pga. det, men äh, det positiva överväger!

2010: i februari åkte jag till Danmark med familjen och mammas släkt för att fira morfars 60årsdag. Var på badhotell och åkta färja över från Göteborg till Fredrikshamn.

Sedan har vi i familjen varit ett flertal gånger i Danmark och även i Stockholm och på västkusten. Mellbystrand och övriga städer i sydvästra Sverige! Det är dåligt med allting som ligger i öst! Och det högsta jag varit i Sverige, det är Sälen.. :$

Jag är inte särskilt berest, som ni märker! Alltid samma ställen.. :P







 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?