Hugo Lagercrantz om...
Publicerat den

...SOVSTÄLLNING
Sover bebisen på rygg minskar risken för plötslig spädbarnsdöd. Före 1992 inträffade drygt 100 fall per år i Sverige, sedan barnen började sova på rygg är det cirka 15 fall per år. Rök inte under graviditet och amning så minskar risken ytterligare.

...DAGIS
Helst inte före 1,5 år! För många infektioner, för mycket stimulans. De första två åren mår barnet bäst av några få och nära relationer. Det är synd att båda föräldrarna i dag måste återgå till jobbet så tidigt för att klara ekonomin.

...TV-TITTANDE
Inget före 2 år! Barn som tittar mycket på tv sover sämre, kan utveckla hyperaktivitet och få koncentrationssvårigheter. En stor amerikansk studie slog nyligen igen fast att barns utveckling hämmas av tv-tittande före två års ålder.

...SITTVAGNAR
Barn under 1,5 år vill se sina föräldrar och är inte så intresserade av utsikten. Därför är de nya, trendrika sittvagnarna felkonstruerade. Barnet missar ögonkontakten med föräldern och får för många intryck. Millah

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.htmlTa hand om dig =) Kramar // MillahURL: http://millahoman.blogg.se/


 Mirre en hundtoka bakom linsen

usscch vad mycket man ska tänka på då, det låter ju lite jobbigt

URL: http://myflowergirl.blogg.se/

 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?