Så bantar du med klockan
Publicerat den


Ät en ordentlig frukost. Fyll på blodsockerförråden med till exempel gröt eller grova mackor. Motionera bara lätt om du vill träna, ta en promenad.


Nu är du på topp när det gäller att prestera mentalt, gör de mest ansträngande uppgifterna på jobbet. Ät ett mellanmål om du behöver.


Ät lunch med mycket protein, grönsaker och långsamma kolhydrater. Ta gärna en promenad för att få dagsljus.


Nu är det vanligt att du känner dig lite trött eller ofokuserad. Ät ett mellanmål eller ta en nypa frisk luft för att få ny energi.

Du har högst kroppstemperatur nu, det är bästa tiden för att träna.

Ät middag baserad på protein och fett. Undvik att äta efter klockan 20.

Varva ner och förbered dig för att sova. Kroppen ställer in sig på sömn genom att kroppstemperaturen sjunker och ämnesomsättningen sänks. Ät före midnatt om du jobbar natt.

Undvik att äta, kroppen är inte inställd på att ta hand om mat. Sov och låt kroppen återhämta sig. Försök sova 7-8 timmar.


Detta kommer från bilagan till Expressen och det är fan inte dumt alltså! Att äta på bestämda tider är bra för kroppen! Särskilt svårt är det inte heller. Särskilt inte för mig nu som bara går hemma om dagarna. Det tåls att tänka på, i alla fall!
 Beatrice, mamma till Devin & liten i magen ♥

Det har blivit att jag gör det automatiskt nu när jag gått hemma med Devin i 1½ år (+ att jag är gravid kanske har något att göra med det också). Frukost, mellanmål, lunch, eventuellt ett mellanmål till och sedan middag blir det varje dag, vid jämna tider. :) Känner mig duktig!URL: http://beabus87.blogg.se/

 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?